עבור לתוכן

בעיות במחשחקים במחשב

Featured Replies

פורסם

התחילו לי בעיות במשחקים במחשב לפני איזה שבועים ואין לי מושג למה

זה התחיל עם COD4 כשאני משחק במולטיפלייר ואז המשיך גם כשהתקנתי משחקים נוספים. היו לי בעיות עם חלק מהמשחקים במחשב לפני זה אבל אחרי שפירמטי את המחשב הכול הסתדר לפני הפירמוט COD4 עשה לי בעיות במשך יומים ואז עבר עכשיו אחרי הפירמוט זה לא עובר ואפילו יותר גרוע.

ניסיתי ניקויים למחשב, הציעו לי להשתמש בRegistryBooster 2 שמסדר בעיות/תקלות במחשב והוא לא מסדר לי שום דבר שקשור למשחקים

יכול להיות שהתחילן לי בעיות בכרטיס מסך ?? מה אפשר לעשות בנידון?

תודה

פורסם
  • מחבר

למי יש רעיון? :s05:

פורסם

כשאתה אומר בעיות ישנם הרבה,תרחיב קצת מה בדיוק הבעיות.

זה נשמה כאילו אתה בא לרופא ואומר לו כואב לי וזהו,איך אתה מצפה שהוא יעזור לך אם אתה לא אומר לו מה בדיוק כואב לך ואיפה?

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר בעיות ישנם הרבה,תרחיב קצת מה בדיוק הבעיות.

זה נשמה כאילו אתה בא לרופא ואומר לו כואב לי וזהו,איך אתה מצפה שהוא יעזור לך אם אתה לא אומר לו מה בדיוק כואב לך ואיפה?

המשחקים עובדים לי איטי על המחשב וחלק גם מלאים בתקיעות

למשל COD4 אני משחק בו מאז שהוא יצא ועד היום לא היה לי בעיות איתו

אני מתחיל לחשוב שהכרטיס מסך לא מתפקד כמו פעם ויש איתו בעיות, אם החנות שממנה קניתי את הכרטיס מסך (המחשב עצמו) נסגרה ויש לי על הכרטיס מסך 3 שנים אחראיות מה אני אמור לעשות?

פורסם

זה מאוד יעזור אם תפרסם את המפרט של המחשב שלך. ;)

פורסם

האם כשאתה משחק אז הבעיות מתגברות? כלומר, בהתחלה אין בעיות בכלל או יש קצת, אבל אחרי כמה זמן יש יותר יותר תקיעות?

פורסם
  • מחבר

זה מאוד יעזור אם תפרסם את המפרט של המחשב שלך. ;)

http://img844.imageshack.us/img844/9449/21384283.jpg

אם זה משנה אז ספק 550 של thermaltake[br]פורסם בתאריך: 11.11.2010 בשעה 20:15:03

האם כשאתה משחק אז הבעיות מתגברות? כלומר, בהתחלה אין בעיות בכלל או יש קצת, אבל אחרי כמה זמן יש יותר יותר תקיעות?

לא

למשל COD4 עובד לי עם תקיעות במהלך המשחק (היה לי יותר גרוע לפני שבוע)

Sniper Ghost Warrior כשאני מפעיל אותו הוא מלא תקיעות ששומעים אפילו כאילו המחשב ב100%

Borderlands עובד לי איטי

היה לי בעיות כאלו לפני שפרמטי את המחשב לפני כמה חודשים עם חצי מהמשחקים שהיו לי על המחשב ואחרי שפרמטי הכול הסתדר ואז אחרי שובעים שוב הבעיה חזרה

פורסם

לא יודע האם זה יעזור לך, אבל התחילו לי תקיעות בכל המשחקים ששיחקתי כולל COD 4, ואחרים כאשר התקנתי WIN 7. ב XP הכל עבד חלק. לא ידעתי כבר מה לעשות ורק עדכון ל BIOS בלוח אם עזר לי והפסיק בעיות ב משחקים ב WIN 7.

פורסם
  • מחבר

לא יודע האם זה יעזור לך, אבל התחילו לי תקיעות בכל המשחקים ששיחקתי כולל COD 4, ואחרים כאשר התקנתי WIN 7. ב XP הכל עבד חלק. לא ידעתי כבר מה לעשות ורק עדכון ל BIOS בלוח אם עזר לי והפסיק בעיות ב משחקים ב WIN 7.

מזאת אומר עידכון לBios בלו אם?? מה זה?

פורסם

מזאת אומר עידכון לBios בלו אם?? מה זה?

http://he.wikipedia.org/wiki/BIOS

אבל אם אתה לא יודע כיצד FLASH BIOS על תעשה את זה כי אתה עלול לעשות משהו לא נכון ומחשב שלך לא יעלה בכלל.

חפש בגוגל איך עושים את זה בכלל ואולי תמצא הוראות איך לעשות בלוח אם שלך.

אבל אמרתי שאני בכלל לא בטוח שזה יכול לעזור לך, כי לא שדרגת את WINDOWS שלך, נכון? פרמטת, אבל התקנת שוב אותו WINDOWS שהיה לך?

פורסם
  • מחבר

http://he.wikipedia.org/wiki/BIOS

אבל אם אתה לא יודע כיצד FLASH BIOS על תעשה את זה כי אתה עלול לעשות משהו לא נכון ומחשב שלך לא יעלה בכלל.

חפש בגוגל איך עושים את זה בכלל ואולי תמצא הוראות איך לעשות בלוח אם שלך.

אבל אמרתי שאני בכלל לא בטוח שזה יכול לעזור לך, כי לא שדרגת את WINDOWS שלך, נכון? פרמטת, אבל התקנת שוב אותו WINDOWS שהיה לך?

כן התקנתי Win7 מאותו דיסק התקנה

פורסם

אני שדרגתי מ WIN XP ל WIN 7 ושום משחק לא עבד. ניסיתי COD 4, COD 5, MW 2, BF 2, ובכל משחק היה אותו דבר. שניה אחרי שמפה הייתה עולה התחילו תקיעות והקפאות במשחק. פרמטתי מחשב והתקנתי WIN 7 אולי 50 פעם כי חשבתי או שאני לא מתקין נכון או שדיסק התקנה שלי דפוק. פתאום אחד מהחברים שלי אמר שאולי אני צריך לעשות BIOS FLASH וזה באמת עזר. WIN 7 64 BIT שלי הותקן כבר מחודש מרץ וכל המשחקים אפילו החדשים ביותר כמו BC 2 ו MOH עובדים מצוין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים