פורסם 2003 בנובמבר 622 שנים היום פורסם כי החל מהראשון בדצמבר יאלצו וואלה שופס, נטאקשן, אולסייל, P1000 וסקאל להכליל את דמי המשלוח במחיר המוצר.
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים טוב מאוד... זה חוק מצויין... כי בצורה הזאת, זאת ממש גניבה!אתה קונה משהו ששווה איזה 300 שקל ואתה משלם בנוסף דמי משלוח של איזה 90 שקל!!
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים ממש שטות,לשלם 90 שקל בשביל משלוח??? זה לא קצת מוגזם?? מארצות הברית אני משלם פחות,הרבה פחות,אתרי מכרזים שכתוב שעלות המשלוח יותר מ50 שקל אני לא נכנס למכירה.
פורסם 2003 בנובמבר 1322 שנים אפשר להיכנס למכירה פשוט צריך קודם לכן לעשות חישוב עם דמי המשלוח ולראות כמה כדאי להשקיעה בכדי שהמכרז עדיין ישאר רווחי!
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים היום כבר שמתי לב לכך שהמחיר הוא ללא דמי משלוח ואם אתה רוצה הם אומרים לך מהיכן ניתן לאסוף את המוצר.חביב ביותר.
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים טוב מאוד... זה חוק מצויין... כי בצורה הזאת, זאת ממש גניבה!אתה קונה משהו ששווה איזה 300 שקל ואתה משלם בנוסף דמי משלוח של איזה 90 שקל!!אז המוצר יעלה 390 כולל דמי המישלוח בו אותו עיקרון לא??אז נגיד אתה זוכה ב 300 ואז 90 דמי מישלוח הפעם תזכה ב 390 אז מה זה משנה בדיוק?לא מבין מה הביג דיל
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים רק שהפעם לא תהיה אפשרות לאסוף את המוצר מהמחסן של החברה המוכרת במקרה ויש לכם אפשרות כזאת...
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים רק שהפעם לא תהיה אפשרות לאסוף את המוצר מהמחסן של החברה המוכרת במקרה ויש לכם אפשרות כזאת...את זה אהבתי!!אם באמת יש אופציה כזאת.....כי זה יכול לחסוח הרבה מאוד כסף...אתה יודע אולי אם יש אתה ב olsale??אני יודע שהמחסנים שלהם ב אזריאלי אבל אף פעם לא הייתה להם אופציה כזאת. :-\
פורסם 2003 בדצמבר 321 שנים ככה זה הולך להראות:כתובת לאיסוף עצמי: הנשיאים 9 ב"ש ההגעה לנקודת האיסוף רק לאחר קבלת אישור מהמחסן שהמוצר ממתין ללקוח + הצגת שובר אותו ניתן לקבל במשרדי החברה + צילום תעודת זהות של הלקוחhttp://netaction.co.il/multi.phtml?item=1304248 -> "פרטים על אפשרות איסוף עצמי"
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים המשרדים של אולסייל נמצאים בעזריאלי. מחסנים לא יודע ...בכל מקרה עד לפני שבוע אם היית קונה מוצר ב 300 ומחיר משלוח 50 ולמרות זאת אמרת לחברת המשלוח שאתה תבוא לקחת את המוצר היו מחייבים אותך גם ב 50 האלה.
פורסם 2003 בדצמבר 421 שנים מחבר עכשיו נפסיק לראות את הטריקים של עכבר אופטי ב-30 שקל + דמי משלוח 99נראה לי שבכך יפתרו מספר בעיות כמו הזמנת מספר מוצרים ותשלום דמי משלוח עבור כל אחד בנפרד (ככה היה, לא?)
פורסם 2004 בינואר 521 שנים ראו ספקיות הציוד את רוע הגזירה ואמרו הבה נתחכמה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2852775,00.html לא רוצים לשלם 80 ש"ח דמי משלוח? אין שום בעיה! רוצים לבוא לאסוף את המוצר בעצמכם? בבקשה! הגיעו נא לנמל אשדוד, לרחוב נידח בנצרת עילית, לאזור התעשיה ליד מעגן מיכאל או אפילו לאילת, ואספו את המוצר שלכם, ללא כל דמי משלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.