פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים שלום לכולם, בהמשך לשיחה הקודמת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=478544.0 הבאתי סקירה קצרה של ה-Noctua NH D-14 שקניתי!! בסופו של דבר כן הייתי צריך לפרק את הלוח בשביל להרכיב אותו . אז ככה, האריזה מגיעה בקופסא אחת גדולה שבפנים יש 3 קרטונים: 1) מכיל את כל הכבלים, המתאמים(AMD, INTEL) משחת הקירור וכו'. 2) ה- Noctua עצמו. 3) קרטון ריק- להגנה מלמטה. ההרכבה היא מאוד קלה ופשוטה לאחר שמבינים את התיאוריה- ה"בעיה" היחידה היא שיש צורך בפירוק של הלוח אם. ה-freezer נראה פצפון לעומת הענק הג'ינג'י הזה. הוא מעט יותר רועש מה-AC , אם לפני זה לא שמתי לב שיש מאוורר עכשיו שומעים. אבל עדין שקט! לסיכום אני מרוצה מאוד מהקירור עד עתה ואני רץ לעשות בדיקות במאמץ וקצת הרבה OC!! --------- עדכון: לאחר בדיקת מאמץ של חצי שעה הטמפרטורות לא עברו את ה-46 מעלות... מתחיל OC.... קצת תמונות: ה Freezer 7 Pro Rev.2 הקודם שלי המחשב שלי ללא קירור האריזה ה- Noctua NH D-14 תראו את ההשתקפות בדבר הזה!!! ה-Noctua מורכב ועכשיו לתוצאות: המערכת במנוחה ירדה בכ-10 מעלות המאז הקירור הקודם!
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים הוא מעט יותר רועש מה-AC , אם לפני זה לא שמתי לב שיש מאוורר עכשיו שומעים. אבל עדין שקט!מגיע איתו כבלים שמאיטים את המאווררים ומורידים את רמת הרעש (שגם ככה די טובה ביחס למאווררים אחרים).ההפרש ברעש יחסית לטמפרטורה יכול להשתלם למי שאחרי הOC יש עדיין מרווח סביר לטמפרטורות המקסימום במאמץ.
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים מחבר נכון... את זה שחכתי לציין(בגלל שלא השתמשתי) כרגע ב-OC ל4Ghz עם 67 מעלות בליבה הגבוהה יותר!! ממשיך לדהור קדימה!!!! -------------------------------------------------------- עדכון: לאחר שעה וחצי המקסימום שהגיע אילו הוא 70 מעלות בליבה היותר חמה ו65 בליבה הקרה יותר! זה מדהים! עם הfreezer ב-3.5 הטמפרטורה היית 78-80... -------------------------------------------------------- לפני: אחרי:
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים יש תרד מסודר ל3DMARK.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=247591.1490
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים ואפשר לחבר לזה עוד מאוורר. מעניין אם אפשר לעשות תעלה סגורה ולהעלות את לחץ החיכוך, כמו שהיו עושים בקירורים אחרים.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים וודאי שזה עם מזגן.אין דרך אחרת להגיע למספר כזה עם קירור אוויר חוץ ממזג אוויר חורפי, ואצלנו עוד לא חורף.
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים ע"מ שתהיה תוצאה שתשקף יותר טוב את המעבד תבטל Phsyx.על כמה Vcore נמצא המעבד?
פורסם 2010 בנובמבר 1015 שנים מחבר החדר היה קצת קריר נכון.. אבל המזגן לא פעל בשעתיים הקודמות לבדיקה! האמת שחוצמזה המאוורר התחיל לעשות קצת רעש.. אני צריך לבדוק מה הסיפור שם.. מה בגדול יכול להיות גורם לרעש במאורר הנ"ל חוץ מה- RPM עצמו?
פורסם 2010 בנובמבר 1115 שנים מחבר לא נראה לי.. זה לא רעש כזה.. היום אגיע הבייתה ואבדוק את זה.. אולי ברגים משהו?--------------------------------------האמת שעכשיו אין לי מושג... סידרתי כבלים מחדש ווידאתי שאף אחד מהם לא נוגע באף מאוורר... הוא מראה לי שהוא עובד על 1200 RPM.------בגלל שהנושא קצת השתנה אני אפתח תר'ד חדש. הכותרת והתוכן לא מעודכן לבעית הרעש.תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.