עבור לתוכן

/עידכון/ בעיות עם כרטיס רשת במחשב חדש

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי השבוע מחשב חדש והעברתי אליו את הכרטיס רשת מהמחשב הקודם

(הכרטיס- d-link dwl g520+ )

הבעיה היא שהכרטיס מזוהה ע"י המחשב אך כנראה לא נתמך בוינדוס 7 ולכן לא מזהה ומתחבר לרשת הביתית

הכרטיס כבר לא מופיע באתר שלהם, ניסיתי לדבר עם התמיכה של דילינק אבל זה כבר היה אחרי שעות הפעילות והם לא ענו,

מישהו יודע אם יש מה לעשות בעניין או שאני צריך לקנות כרטיס חדש?

תודה.

-------------------

לאחר בירור מול התמיכה של Dlink בארץ הכרטיס לא נתמך בווינ 7 ולכן לא יעבוד

אשמח אם תוכלו להמליץ על כרטיס רשת חדש (שעובד ב ווינ 7)

תודה

פורסם

אחרי חיפוש זריז בגוגל מצאתי דרייבר לווינדוס XP. אני מאמין שזה אמור לעבוד גם עם ווינדוס 7.

http://drivers.softpedia.com/progDownload/D-Link-DWL-G520-Driver-248-Download-20777.html

תנסה לבדוק את זה (אלא אם יש לך דיסק עם דרייבר מקורי שהגיע עם הכרטיס ואז עדיף להתקין משם).

פורסם
  • מחבר

תודה

יש לי את הדיסק שבא עם הכרטיס והתקנתי את הדרייבר לפי ההוראות שלהם וזה לא עבד...בגלל זה אני חושב שהוא לא נתמך בווינ 7

פורסם

טוב עשיתי עוד חיפוש לויסטה או 7 וגם לא הצלחתי למצוא... בכללי זה קצת מפתיע אותי שווינדוס 7 לא הצליח להתמודד איתו, אבל מזה אני מבין כנראה שזה כרטיס ממש ממש ישן... (או שלא?.. לא יודע..).

אממ.. איזה כרטיס רשת לקנות? לא צריך משהו מפציץ... אני לא בקיא בהם, אבל אני מאמין שכרטיס רשת של 100 שקל יעשה לך את העבודה מצויין (זה היה ככה במחשב של אחי לפחות)...

פורסם
  • מחבר

תודה אבל כמו שכתבתי למעלה ביררתי מול התמיכה של דילינק בארץ והכרטיס לא נתמך בווינ 7

(אגב הדגם שלי הוא 520+)

אני כרגע צריך המלצה לכרטיס חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים