עבור לתוכן

בעיה חמורה אחרי החלפת משחה טרמית

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני יודע כמעט בוודאות שזה לא הכרטיס, זה לא הקטע, אני ממש לא מפחד עליו. אני רוצה לפתור את הבעיה ועל הדרך להראות לאנשים אחרים שאפשר לפתור את הבעיה אם גם הם ייתקלו בה, בשביל זה פניתי לפורום ובגלל זה אני ממשיך לעדכן. מפלט אחרון לפרמט תמיד יהיה לי.

פורסם

חבר , חבל על העקשנות שלך, תפרמט וכך תדע אם הכל הסדר. ;)

פורסם
  • מחבר

פירמטתי, התקנתי מחדש את הדרייברים על ווינדוס נקי, עדיין מופיע לי BSOD. אני כבר יומיים קורא על הנושא, והוא דיי שכיח. אין תרופה לכולם אבל העניין הוא כנראה בCatalist שלהם עוד מפלני שנתיים לפי הרבה דעות. מנסה כל דבר אפשרי, בנתיים עובד ללא דרייברים.

פורסם

אם הכרטיס היה פגום הוא לא היה רואה משהו במסך.

זה נראה כמו בעית תוכנה.

פורסם
  • מחבר

נכון, הכרטיס עובד ללא הדרייברים האופטימאלים אלא בעזרת דרייבר סטנדטי שנקרא ATI 5700 series כרגע.

ניסיתי להחליף את הסטיקים של הזכרונות אחד אחד ולא שינה במאומה.

יש לציין שהדרייברים עבדו כמה חודשים טובים ללא תקלה אחת עם המשחקים הכי תובעניים למשך שעות ארוכות. לאחרונה כמו שאמרתי החלפתי קירור לפסיבי והכרטיס עבד אך הגיע לטמפ' מעט מעל 80, אך לא להרבה זמן.אחרי שהחלפתי משחה טרמית והוספתי מאוורר, המחשב הפסיק לעלות סדיר אלא רק לאחר שהסרתי את הדרייברים. בעיית חום זה לא כי עכשיו שיש לו מאוורר ומשחה חדשה לפי היד הטמפ' לא עוברים כרגע את ה-40.

ראיתי בכמה אתרים שהם מפרסמים בפורומים את הdump של הBSOD כשיש אנשים שמבינים מה כוונת הקריאות שגיאה, איפה אני מוצא אותם ?

פורסם

היי MoAv

ל ניראה שיש פגם בכרטיס עקב החלפת הקירור, לי זה קרה עם 7600GT ברגע שהורדתי לו את הקירור המקורי והחלפתי לקירור זלמן , לא יכולתי יותר להתקין את הWIN7, אבל בXP זה עבד 100%, לכן אני ממליץ לך להתקין מערכת XP עם כל הדריברים +ההתקנות של לוח האם ,ואז תיבדוק מה קורה, זו הבדיקה הספציפית לכרטיס שלך , שום דבר לא יעזור עד שתבדוק על XP , אני אומר לך זאת מניסיון שלי עם אותו מיקרה.

רוני

פורסם
  • מחבר

אני אנסה, אבל תן לי להבין, הפגם גורם לו להפסיק לעבוד במערכת הפעלה אחת אבל כן בשניה ?

פורסם

כן, מערכת הפעלה WIN7 יותר רגישה לזה, אני אומר לך מניסיון שלי, לא היתה לי ברירה נאלצתי להתקין לבת שלי XP על המחשב כי לא היה לי אז כרטיס חלופי , רק כאשר תיקנתי את ה9800GTX ,אז הרכבתי לה את הHD4850 במחשב וכך היה לה WIN7 ,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים