עבור לתוכן

ראוטר TP-LINK TL-WR641G נותן פינגים בשמיים לארץ/חו"ל!

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי הנתב שמצויין בכותרת. עד לפני שבוע הכל עבד חלק, לא היו שום בעיות (הנתב אצלי שנתיים בערך), אך מלפני שבוע הוא מתחיל לתת לי פינגים גבוהים מאוד לשרתים בארץ או בחו"ל. אני מתכוון גם לשרת של walla.co.il, לדוגמא, וגם לשרתי משחק באירופה (גרמניה, הולנד וכו'). התקשרתי לספק ולתשתית, מצידם הכל בסדר, בדוק. כשמחברים את המודם ישירות אין את הבעיות האלה, אז נשאר רק הראוטר. הוספתי גם חבילת גיימר לניסיון, רק בשביל לראות אם זה ישפיע - וכלום, עדיין יש את הבעיה. הפעלתי DMZ על האייפי שלי, ועדיין יש פינגים גבוהים. שרתים באירופה שהייתי מקבל אליהם פינגים של 60-90, פתאום אני מקבל לא פחות מ- 295.

לפחות בקטע הזה הראוטר עושה את העבודה - הפינג ממש יציב, בין 295-300 :kopfpatsch:

מה יכולה להיות הבעיה? הראוטר נדפק טוטאלית? גם עשיתי לו שחזור ללפני איזה חצי שנה, ששמרתי קובץ BIN בשביל גיבוי, ועדיין זה קורה... החומרה נדפקה?

אני כמעט בטוח שאין לי אחריות כבר עליו, ככה שלממש אותה זה לא לענייננו כרגע.

תודה מראש!

פורסם

וכמה פינגים לנתב עצמו?

תבדוק שהנתב לא מתחמם

פורסם
  • מחבר

פינג לנתב נותן 1ms. הנתב לא מתחמם יתר על המידה, אני יודע כמה חם הוא היה כשהוא פעל כראוי. זה ממש לא נראה לי הגיוני שיום בהיר אחד הוא יידפק אחרי שנתיים של עבודה, זה לא כאילו הוא כזה מתאמץ ואורך החיים שלו קצר...

פורסם
  • מחבר

עוד עצות מישהו????

פורסם

אתה מחובר באלחוטי או חוטי?

פורסם

לפי דעתי אתה בתשתית של הוט ממה שזה נשמע, פשוט תחליף מודם.

נכון שעם מודם זה תקין אבל הנתב והמודם לא עובדים תקין משום מה.

נסה להגדיר את הנתב על איי פיי דינאמי ולעשות את החייגן על המחשב ותראה מה קורה.

ותעשה פינג גם לנתב וגם למודם וגם לאתרים בחול וגם להוסט שלך ותתן תוצאות.

פורסם
  • מחבר

אני מחובר חוטית.

איך אני יכול להגדיר IP דינאמי אם הוא הגדירו שיש לי IP סטאטי? זה מוגדר מהם, להתקשר ולבטל את זה ואז להחזיר? נשמע לי סתם כאב ראש - בלי לזלזל.

פינג לנתב נותן 1MS, לעצמי נותן <1ms, להכל נותן ככה. לאתרים בארץ נותן 10-30 MS, כרגיל כזה, ממוצע של בערך 20-25, ולחו"ל נותן 300 :|

פורסם

גם שיש לך IP קבוע אתה צריך להיות מוגדר על IP דינאמי, פשוט שאתה מגיע לשרת של הספק הוא נותן לך את הIP הקבוע ולא אתה מבקש ממנו.

הוא פשוט יודע שהיוזר TOMUSH שמגיע לשרת מקבל IP קבוע.

שוב, אם אתה כרגע על חייגן בנתב פשוט תגדיר את החייגן על המחשב ותבדוק פינג לארץ ולמודם ולנתב ולאתרים בארץ ולאתרים בחול ואם יש לך פינגים גבוהים תתקשר לתשתית תגיד להם שיחליפו לך VRF , רוב הנציגים שם לא יודעים, תגיד להם שישאלו מישהו מעליהם. אם הם לא יודעים ולא רוצים תגיד שיעבירו לך את החיבור לספקית אחרת ואז יחזירו זה עושה את אותו הדבר. זה אמור לסדר לך.

אבל שוב תן יותר הסבר על החיבור שלך מה יש לך. כל מה שאני אומר מסתמך על זה שאני חושב שיש לך את החיבור הנל אולי אני טועה.

פורסם

אולי הוט צריכים לרענן את כתובת האיפי שמקבל הנתב מהמודם,

תעשה בדיקה כאשר אתה מחבר את המודם למחשב אתה אמור לקבל כתובת איפי מסויימת

yy.yyy.xx.xxx

לאחר שחיברת את המודם לנתב תבדוק שכתובת האיפי שהוא מקבל מהמודם מקבלת את אותה הקידומת

yy.yyy

לפעמים כתובת שונות מקבלות תעדוף שונה, מנסיון ב-012.

פורסם
  • מחבר

אני מקבל אותה הקידומת...

שלמה, סבבה, אבל איך אני עושה את זה, בזמן שהוט מחברים אותי מיד לאינטרנט כשאני מחבר את המודם למחשב ישירות? לא הבנתי אותך. איזה עוד מידע אתה צריך? ספקית 013נטויז'ן, תשתית הוט, על 2.5 מגה כרגע עם גיימר - אני הולך לבטל את זה בקרוב מאוד. נתב TPLINK כמו שכתבתי למעלה... מוגדר בו IP דינאמי, נכון. הוא מתחבר אוטומטית, ללא חייגן... מה לבחור מהרשימה בשביל להעביר את זה לחייגן? יש PPPoE, PP2P וכל מיני כאלה. אני זוכר שפעם היה לי אחד משני אלה, נראה לי PPPOE, אבל הוט הגדירו לי שישר זה מתחבר לי לאינטרנט - אז אני יכול להגדיר חייגן? זה לא יידפוק את זה?

פורסם

אוקיי אז דבר ראשון, שאתה בחיבור שמגיע ישירות מהוט אתה מקבל את הIP שNETVISION הקצתה להוט. ואתה לא מקבל פול של גיימר. מה שאומר שכל עוד ואתה בלי חייגן אתה גם בלי גיימר.

הנתב שלך כרגע מוגדר על לעבוד ללא חייגן. וזה מה שרציתי שתיהיה.

תעשה TRACERT לשרת שאתה עושה פינג ונראה האם זה מהוט או האם זה מהשרת יציאה של נטוויזן הבעייה.

פורסם

ToMusH ישנה טעות שחיכה בגלל הידעה המועט של נציגי המכירות, חבילת גיימרים לא עובדת עם חיבור ללא חייגן, אלא אך ורק עם חיבור עם חייגן, תווכח לכך כאשר תקבל כתובת איפי שמוקצאת במיוחד לגיימרים.

פורסם

גם אני עם אותה בעיה בראוטר WR541G ..

פינגים גבוהים אפילו עם חבילת גיימר ..

נ.ב הבנתי שחבילת גיימר לא הולכת טוב עם ראוטר של TPLINK מהדגם הזה ..

זה מה שהספקית אמרה לי שהתקשרתי לשם . :-X

היה לי גם אינטרנט ללא חייגן וכשהחלפתי לחייגן ורציתי גם גיימר אמרו לי שהראוטר לא מסתדר עם L2TP או משהו כזה והמליצו על הראוטר של HOT או מאצלהם של EDIMAX BR-611WG או WR-642 .. השאלה אם באמת זה משפר את המצב ..

פורסם

הנתב שהוט משווקת כיום הוא TP-LINK TL-WR841ND

על הAMBIT אין מה לדבר...(עבר זמנו).

אני הייתי ממליץ לרכוש נתב קצת יותר מתקדם באופן פרטי כמו הTP-LINK 941ND או ה-1043ND שאני עובד איתו כבר מספר חודשים, והוא אמין בצורה גבוהה ללא ניתוקים ועובד מצויין בL2TP, גם כן תומך בקושחת צד ג' ויש לו שלל אופציות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז דבר ראשון, שאתה בחיבור שמגיע ישירות מהוט אתה מקבל את הIP שNETVISION הקצתה להוט. ואתה לא מקבל פול של גיימר. מה שאומר שכל עוד ואתה בלי חייגן אתה גם בלי גיימר.

הנתב שלך כרגע מוגדר על לעבוד ללא חייגן. וזה מה שרציתי שתיהיה.

תעשה TRACERT לשרת שאתה עושה פינג ונראה האם זה מהוט או האם זה מהשרת יציאה של נטוויזן הבעייה.

אני מקבל Request timed out לשרת 81.19.221.204 בכל הפעמים (זהו שרת TF2 באירופה. הייתי מקבל שם מקסימום 100 לפני הבעיה). כשאני מחבר את המודם ישירות זה לא קורה. אני מקבל אותו דבר גם ל- walla.co.il...

ואני לא מאמין לזה! אז בגלל זה אני מקבל עדיין פינגים גבוהים... אז מטומטמים יושבים שם, אני לא מבין???? סעמק :|

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים