עבור לתוכן

מחפש קירור למעבד i5 760

Featured Replies

פורסם

אני מחפש גוף קירור טוב למעבד i5-760 (לוח אם P7P55D של Asus ומארז P183)

אני מתכנן לעשות OC קל במעבד, אבל לא משהו קיצוני.

מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ויחזיק לאורך זמן.

ראיתי שהMugen 2 מאוד מומלץ, אבל הוא נראה לי טיפה בעייתי מבחינת הגודל (אני אמנם לוקח זכרונות XMS3 של Corsair שלא אמורים להיות גבוהים משמעותית, אבל עדיין נראה שהמאוורר של המוגן יושב על הסלוט הרביעי) והמשקל (כמעט קילו סך הכל, הלוח אם יעמוד במשקל כזה בלי להתעוות לאורך שנים?)

בהתחשב שאני לא הולך לעשות OC קיצוני והמארז עצמו יקורר טוב (אני מחליף את שני המאווררים הרגילים ב3 slip stream של scythe) יש לי בכלל צורך בגוף קירור מפלצתי כזה?

פורסם

הMUGEN 2 גדול..אבל היתרון הוא שאתה יכול להתקין את המאוורר באיזה צד שתראה..ככה שאין ושם בעיה עם הזיכרון..

גנ"ל לגבי המשקל..זה לא בעיה..

ומתחת יש לך את הKATANA 3..תבדוק אותו :xyxthumbs:

פורסם

המיוגן יחסום לך סלוט רביעי (הקרוב יותר למעבד), והמאורר יישב על הזיכרון עצמו (סלוט שלישי). בכל מקרה שים לב כי אני מכיר בעיות תאימות עם XMS3 ולוח P7P55D-E Deluxe ועם עוד מספר לוחות. אלו זכרונות מאוד מפונקים. הייתי ממליץ לחפש תחליף.

פורסם
  • מחבר

הוא ממש יחסום את הסלוטים או שרק ימנע להשתמש בזכרונות עם היט-סינק גבוהה?

יש אולי אפשרות להתקין אותו בכיוון השני על הלוח הזה? (כלומר שהגוף קירור ישב לאורך במקום לגובה, והמאוורר שמחובר עליו יהיה בתחתית ויכוון אוויר לכיוון התקרה)

בכל מקרה אני חושב ללכת על G.Skill ECO DDR3-1600 שנראים כמו זכרונות מצויינים לצרכים שלי (והרבה יותר זולים... ;D )

הKatana בהחלט נראה מעניין, אם אני מעוניין לעשות OC נמוך יחסית (נגיד ל3360) הוא יעמוד בעומס?

אם לא, יש אופציות אחרות מומלצות?

פורסם

הGSKILL מספיקים בהחלט..והMUGEN 2 יתמודד הכי טוב בOC עם המעבד שלך..

פורסם
  • מחבר

ברור לי שהMugen יתמודד נפלא עם הOC הצנוע שאני מתכנן, אבל אם הוא חוסם לי את האפשרות להוסיף עוד זכרונות בעתיד (ואפילו את האפשרות להשתמש בdual channel כיום) זה בעייתי מבחינתי.

פורסם

אם הזיכרון הינו בעל פרופיל נמוך..הוא לא יחסום לך כלום..

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה! 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים