פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים למי שלא מכיר את החברה Outterbox מדובר ביצרן של מגני גוף למכשירים סלולרייםאתם יכולים למצוא עוד פרטים עליהם באתר שלהם www.otterbox.comאני מתכנן לעשות הזמנה לקראת סוף החודש, כל מי שמעוניין יכול להצטרף ועל ידי כך להוזיל את המשלוח הם שולחים בFedEx מה שדי מיקר יחסית את המגן עצמו (ולכן הרצון שלי הוא לקנות כמה במכה)המגנים ישלחו לאחר ההגעה לארץ בדואר לאנשים
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים מחבר חפש ביקורות ברשת ותמצא יותר מידע ממה שתוכל לקבל ממניבגדול? הגנה מסיבית על המכשיר הסלולרי במיוחד בסדרות היקרות שמגיעות לרמה של פראנויה בקשר לשלמות המכשיר
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים הייתי חושב להצטרף רק בשביל הקטע כי אני מכיר את otterbox בעיקר מתחום הצלילה אבל אין להם דגם לגאלאקסי
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים מחבר כנס לראות את המחיר של המגן שאתה רוצה באתר, המשלוח פשוט ירד בגלל שמזמינים ביחדבארץ המשלוח הוא אפסי ועולה 3 סה"כ
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים המגנים שלהם מאוד חזקים אבל הם מנפחים את המכשיר הרבה מאוד...אני דווקא מעוניין במגן של switch easyhttp://international.switcheasy.com/store/?p=JXK5aQxGEw==&h=HijeXPG5LYs=&c=JMVAQ8zkGSQb
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.