עבור לתוכן

זקוק לעזרה בקירור + המלצה אולי

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי מארז סטנדרטי MIDI-TOWER.. לא משו מפוצץ...

שמתי בו מאורר קדמי (מלמטה) 2 מאוררים בדלת הצדדים ועוד מאורר אחורי למעלה מתחת לספק...

כרגע יש לי:

GA-MA78LMT-US2H

AMD Phenom II X4 955

GeForce 7600 GT

SeaSonic 600W

(אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש.. כניראה 6850)...

הבעיה היא כזאת: ההארד דיסקים שדיי רחוקים מהכל הם טמפרטורה סבבה... 30 מעלות בערך...

הכרטיס מסך על 56 בIDLE... והמעבד ב44 IDLE בערך... \=

כשאני מפעיל איזה תוכנה שעושה חישובים ודברים אז זה עולה לאיזה 55 בערך... (עדיין לא ניסיתי משחק לראות כמה זה עולה)

יש לי את הגוף קירור של AMD מה שמקבלים עם המעבד.. והמאורר שלו מסתובב על 5000 RPM במצב רגיל... ועולה לאיזה 6000 - 6500 כשזה מגיע

ל55 מעלות

בנוסף הספק כח דיי מעיף את כל האוויר לתוך המארז יעני על המעבד והכרטיס מסך בתכלס \=

השאלה זה מה אפשר לעשות עם כל זה... איך לשפר?

כי לא נראה לי תקין שהמאורר של המעבד יסתובב ברגיל על 5000.. ומה גם הוא עושה מלא רעש! והוא חדש מלפני כמה ימים!!

תודה מראש!

פורסם

לפני שאתה מגיע למסקנות הייתי מציע לך להרית חיפוש ולעיין בסטיקי..

אז הייתה רואה שאין שום בעיה..הטמפ' שלך סבירות בהחלט..

הספק לא מעיף אוויר..המאוורר שלו אומנם נמצא בתחתי ובתוך המארז אבל הוא דוחף אוויר לבחוץ...

ואין לך מה לחפש אם אתה לא מחפש יותר שקט או ביצועים לOC..

פורסם
  • מחבר

אוקי חיפשתי טיפה באינטרנט

אכן ראיתי אני לא היחידי שככה זה אצלו... מבחינת הRPM והרעש... וזה ממש רועש!

זה נשמע כאילו המחשב עוד שנייה ממריא לי

בכל מקרה ראיתי איזה המלצה לנסות להוריד את ה VCORE ב BIOS כדי להקטין את כמות הצריכה של המעבד וככה גם להוריד את החימום שלו...

השאלה אם כדאי לעשות את זה? ומה זה גורם בעצם...

הרצתי גם איזה prime95 אם אתם מכירים... שזה מריץ תהליכים ויעני ככה מעלה את הטמפרטורה של המעבד...

קיצר זה הגיע לי ל60 מעלות.. ושמה עצרתי אותו כי המקסימלי שלו זה בעיקרון 62 ואני דיי בטוח שהוא היה ממשיך לעלות עוד

והמאורר עבד על כמעט 7000 RPM! כאילו זה טיפה לא הגיוני :S והרעש ממש ממש חזק ומעצבן....

אז בעיקרון כן אני רוצה מאורר שהוא פחות שקט... וגם לא ממש ברור לי למה זה מגיע לרמות של 5000 RPM ולא נשאר בסביבות ה 2000 3000 begin_of_the_skype_highlighting2000 3000end_of_the_skype_highlighting

ראיתי שיש קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2.. השאלה אם הוא מספיק טוב ואם הוא באמת מקרר טוב

והאם בכלל אני צריך אותו

עדכון:

בדקתי וה VCore שלי עומד על 1.4 משום מה... כשזה אמור לעבוד על 1.35 בכלל

אחרי שהורדתי לו את הערב הזה ב BIOS הטמפרטורה גם ירדה באיזה 5 מעלות... (בזמן מאמץ בעיקר)

בכל מקרה הגבלתי לו את המהירות מאורר ככה שיתחיל לעבוד מהר רק כשהוא עובר את ה50 מעלות... כדי לנסות לקרר את זה יותר טוב

השאלה זה האם בכל זאת כדאיל קנות קירור למעבד? אחד יותר טוב? כלומר האם אני יכול להשיג טמפרטורות מתחת ל40?

פורסם

לגבי הקירור בחירה שלך..רועש לך..הFREEZER 7 או הKATANA 3 יהיו הבחירה הכי טובה (עדיפות לKATANA ששקט יותר)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים