עבור לתוכן

בחירת הסמרטפון המשתלם ביותר

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לרכוש סמרטפון, בתקציב של עד 3K.

הדרישות שלי הן בעיקר נגן מוזיקה נוח יכולות גרפיות משחקים אינטרנט ודגש על קריאה של מסמכי PDF.

חיפשתי קצת בנושא והמתמודדים העיקריים הם אייפון 4, HTC Desire HD ,Samsung Galaxy I9000 S (בהנחה שאני מביא אותו מחו"ל).

אני ממש מבולבול ולא יודע מי יותר טוב ובמה.

בנוסף, מי המכשיר הכי טוב מבין סדרת הGALAXY?

אשמח להמלצות וללינקים להשוואות ("VS") בין המכשירים השונים.

• תגובות 32
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חושב שגם ה-SGS וגם האייפון 4 יתנו לך מוזיקה ברמה גבוהה, מסך מעולה וקריאה נוחה של מסמכים (בכללם PDF) ודפי אינטרנט. לגבי משחקים, אני לא חזק בנושא אבל לדעתי האייפון 4 עדיף פה. האמת שאני באופן אישי נורא רציתי את ה-SGS אבל לא קניתי לאור בעיות ה-GPS. יש כאלו שזה יותר מפריע להם ויש כאלו שפחות, אני אישית לא יכולתי לחיות עם זה. לשיקולך

פורסם
  • מחבר

אני גם לא לחוץ ויכול לחכות חודש או שניים. האם יש מכשירים חדשים ששווה לחכות להם?

למשל http://mashable.com/2010/10/25/samsung-android-event/

האם כדאי לחכות?

בנוסף, אני לא יודע מה עדיף מבין כל סדרת הגלקסי. האם ה I9000 נחשב הטוב ביותר בסדרה?

פורסם

טוב עוד 3 ימים בטוח שווה לחכות, ולו רק לראות מה הם הולכים להוציא.

לדעתי ה-I9000 הכי טוב למרות שזה לא קריטי. מדובר בנפחים שונים בזיכרון הפנימי ובמצלמה קדמית וכו'

פורסם

כן ,אותה החורמה,רק עיצוב שונה ,מצלמה קידמית חסרה בחלק מהדגמים לא קריטי ,אבל אותה בעיית GPS לכולם ...

אני אישית קניתי iPhone 4

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

בכל זאת, אני עדיין מאוד מבולבל. יש המון מכשירים (איך המכשירים של מוטורלה?)

משהו יכול לתת לינק לביקורת שסוקרת את מכשירי האנדרואיד הכי חדשים\טובים\מבטיחים?

עוד משהו, הבנתי שאי אפשר "לפרוץ" את מערכת ההפעלה של גוגל. האם זה אומר שאת רוב האפליקציות שאני רוצה להוריד אני צריך לקנות? משהו יודע בערך מהו אחוז האפליקציות החינמיות?

פורסם

לא זוכר מה אחוז האפליקציות החינמיות אבל הוא הגבוה ביותר מכל מערכות ההפעלה (אפל,RIM ונוקיה)

פורסם

לא זוכר מה אחוז האפליקציות החינמיות אבל הוא הגבוה ביותר מכל מערכות ההפעלה (אפל,RIM ונוקיה)

59%

אין דברים כמו Cydia אבל אם תתאמץ קצת תמצא ברשת את כל האפליקציות הפופולריות בחינם. תשקיע כמה דולרים בתוכנות שלך. אנשים עבדו עליהן קשה. זה לא יקר. תהיה אדם טוב יותר. למען עולם טוב יותר. המחיר הממוצע הוא 1.99$. 7.12818 ש"ח. זה לא הרבה. יש כבר הרבה אפליקציות - 100,000.

ממליץ לך בחום רב (רותח) על הגלקסיה סמך. אם בקנה מחנות בחו"ל כמו Clove.co.uk יעלה לך (לא כולל מיסים ומע"מ) 2080 ש"ח. לא תמיד נתפס במכס ובמע"מ - לדוגמא המחיר הסופי של המכשיר שלי יצא 1900 ש"ח(!) :smile1:

פורסם
  • מחבר

59%

אין דברים כמו Cydia אבל אם תתאמץ קצת תמצא ברשת את כל האפליקציות הפופולריות בחינם. תשקיע כמה דולרים בתוכנות שלך. אנשים עבדו עליהן קשה. זה לא יקר. תהיה אדם טוב יותר. למען עולם טוב יותר. המחיר הממוצע הוא 1.99$. 7.12818 ש"ח. זה לא הרבה. יש כבר הרבה אפליקציות - 100,000.

ממליץ לך בחום רב (רותח) על הגלקסיה סמך. אם בקנה מחנות בחו"ל כמו Clove.co.uk יעלה לך (לא כולל מיסים ומע"מ) 2080 ש"ח. לא תמיד נתפס במכס ובמע"מ - לדוגמא המחיר הסופי של המכשיר שלי יצא 1900 ש"ח(!) :smile1:

איך אני מחשב בדיוק כמה אמור לצאת לי?

למשל עבור http://www.clove.co.uk/samsung-galaxy-s-i9000-8gb

האם לא יקחו לי כלל מיסים ואז זה יעלה כמו מה שאמרת? איך יכול לצאת מצב שהמחיר הוא פחות מ2080? והאם אפשר להעריך כמה יצא במכס?

כמו כן, מצאתי ביד 2 משהו שמוכר (לטענתו) מכשיר חדש בקופסא עם 16 ג'יגה פנימי במחיר של 2330 שקלים. האם זה עדיף מכל כאבי הראש של לקנות מחו"ל?

אני עדיין מתלבט האם כדאי לי לחכות והאם יש למה. שמעתי שאמורה לצאת ב11 בנובמבר הגרסא השלישית של אנדרואיד. האם תהיה אפשרות להתקין אותה על מכשיר כדוגמת הגלקסי או שהמערכת תהיה זמינה רק עבור מכשירים שיועדו להיות בעלי מערכת ההפעלה הזו?

האם יש איזה מכשיר חדש ששוה לצפות לו?

פורסם

איך אתה מחשב-

המחיר של המכשיר: 359*5.8019 = 2082.8821.

משלוח: 20*5.8019 = 116.038.

מע"מ (לא בטוח): 16%2082.8821 = 333.2611336.

מכס (לא בטוח): 16%2082.8821 = 333.2611336.

ז"א:

במקרה הטוב - 2198.9201 ש"ח.

במקרה הבינוני - 2532.1812336 ש"ח.

במקרה הגרוע - 2865.4423672 ש"ח.

כל אלו ע"פ שער הפאונד המעודכן מהיום (לפי האתר של בנק ישראל) - 5.8019 ובהתחשב בכך שתבחר במשלוח רגיל.

זה לא כאב ראש לקנות מחו"ל, ממש לא. זה פשוט מאוד.

אני לא יודע עד כמה האדם אמין ואיך זה שהוא מוכר בכל כך זול. לשיקולך. :-X

הגרסא השלישית של אנדרואיד - ג'ינג'ר-ברד כנראה תעבור גם לגלאקסי וגם אם לא, יהיו אנשים שיעשו את זה במוקדם או במאוחר.

יש שמועות על כל מיני מכשירים שעומדים לצאת בקרוב. עד שהם לא ייחשפו - אין לי מושג אם שווה לחכות. אבל תמיד יהיה עוד מכשיר חדש ונוצץ בפתח :nixweiss:.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה על ההסבר.

נודע לי שאבא של חבר שלי יהיה בארה"ב בשבוע הבא.

אני רוצה לרכוש GALAXY I9000.

מאיפה הכי כדאי לקנות?

אמזון?

האם אני אוכל לקנות, ולקבל אחריות של סמסונג גם בארץ? (בכל זאת, החברה בינלאומית ויש לה מעבדות בארץ :))

האם עליי לשים לב לתדרים\סים פרי וכל מיני דברים כאלה, או שאם אני קונה את המכשיר הוא יעבוד אוטומטית בארץ (רשת אורנג')?

פורסם

אפשר פשוט לקנות בAT&T ללא התחייבות ב500$,זה לI9000 אבל אם במידה ותעבוד פתאום לרשת פלאפון הוא יתאים הרבה יותר מאשר הI9000

פורסם
  • מחבר

אם אני קונה את המכשיר בAT&T, הוא יעלה 500 דולר בעוד שבאמזון הוא יעלה 580?

ולא הבנתי מה שאמרת לגבי המעבר לרשת פלאפון.

אם אני קונה בAT&T הוא יעבוד בארץ? יעבוד טוב?

פורסם

500 דולר זה המחיר בארה"ב לפני מסים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים