עבור לתוכן

בעיה עם Xtreamer וווינדוס 7

Featured Replies

פורסם

אני לא יודעת אם פתחתי את הפוסט הזה במקום הזה, אם לא אז תעבירו. תודה!

אז ככה,

יש לי xtreamer (http://www.xtreamer.net/xtreamer/overview.aspx)

ועד היום הוא עבד מצויין עם המחשב שלי שעליו מותקן וינדוס 7. אבל הוא התחיל לעשות בעיות

אני לא מצליחה לראות את התיקיות המשותפות.

עשיתי רשת בין הxtreamer והמחשבים בבית כמובן דרך הראוטר, את שאר המחשבים (2) הוא מזהה ומצליח להראות את התיקיות (עליהם מותקן ווינדוס XP)

אבל אם אני מנסה לגשת לתיקיות של המחשב שלי עם הווינדוס 7 אני מקבלת את ההודעה הבאה:

Net User ID

Net Password

והוא לא מצליח לגשת לתיקיות

עשיתי חיפוש בגוגל ואמרו שם לנסות לרשום admin ביוזר וגם admin בסיסמא, אבל זה לא עזר לי, למרות שראיתי שזה עזר לאחרים.

גם ניסיתי ביוזר לרשום את שם הרשת ואז / ואז את שם היוזר שלי במחשב ואת הסיסמא שלי במחשב וזה גם לא עזר.

האם מישהו נתקל בבעיה הזאת ויודע מה לעשות?

אשמח לעזרה

תודה רבה

מורן

פורסם

היי מורן,

גם לי היו המון בעיות עם האקסטרימר+ווינדווס 7, שנפתרו לגמרי מאז שהתחלתי להשתמש בשיתוף מבוסס NFS, שגם אמור לעבוד יותר מהר וטוב מהשיתוף של ווינדווס

תוכלי למצוא הסבר בוידאו פה:

בהצלחה :)

דודי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה

ראיתי את הוידאו, נראה לי מסובך מידי

אין אפשרות אחרת שתגרום לxtreamer לזהות את התיקיות שלי באופן רגיל כמו מהמחשבים האחרים?

עדכון:

התכתבתי עם התמיכה של xtreamer והם אמרו לי שהתוכנות של windows live essentials 2011 חוסמות את ה-NET במכשיר

ולכן אי אפשר לגשת לתיקיות והוא נותן את ההודעה הזאת.

פורסם
  • מחבר

היי מורן,

גם לי היו המון בעיות עם האקסטרימר+ווינדווס 7, שנפתרו לגמרי מאז שהתחלתי להשתמש בשיתוף מבוסס NFS, שגם אמור לעבוד יותר מהר וטוב מהשיתוף של ווינדווס

תוכלי למצוא הסבר בוידאו פה:

בהצלחה :)

דודי

היי דודי,

אני לא מצליחה להיכנס לxtreamer media server כמו בסרטון. איך אתה עשית את זה?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!! :)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי שוב,

אני יודעת שהנושא לא פעיל כמה הרבה זמן, אבל אני חושבת שעדיף מאשר לפתוח חדש :)

מישהו יכול להגיד לי האם ניתן להיכנס דרך הxtreamer לאינטרנט? גם אתרים ישראליים כמובן.

אודה למי שיעזור :)

מורן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים