עבור לתוכן

מכירים eBook reader עם תכנים פתוחים ?

Featured Replies

פורסם

שלום

התחלתי להתעניין בקניית קורא ספרים אלקטרוני, אבל ממה שהבנתי אז רוב היצרנים קושרים אותי למקור מסויים שרק ממנו אני יכול להוריד ספרים (בתשלום כמובן).

האם יש קורא ספרים אלקטרוני שאני פשוט יכול להעביר אליו קבצי PDF מהמחשב שלי (או להוריד ישירות מהרשת) בלי שאני אהיה חייב לקנות אותם ממקור כלשהוא ?

למישהו יש ניסיון והמלצות בנושא ?

תודה

פורסם

כל קוראי SONY/POCKETBOOK למיניהם יקראו PDF/EPUB מכרטיס זכרון- אני די בטוח שגם הקינדל, אבל אין לי כזה.

פורסם

קינדל יקרא רק PDF.

ללא ספק Pocketbook. קוראים מעולים תומכים בכל הפורמטים וכל השפות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אבדוק את זה.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מבחר גדול של קוראי ספרים נמצא ב-www.ebookshop.co.il בשביל PDF אני ממליץ על eSlick (אם אינני טועה הוא כעת במבצע).

פורסם

בתור אחד שיש לו קינדל 3 , הקינדל קצת בעייתי עם PDF הוא אומנם יציג לך ויראה לך את הקובץ, אבל כשאתה רוצה להגדיל את הכתב, הקינדל מתייחס לPDF כמו קובץ תמונה, ז"א שאם אתה עושה זום כדי לנסות להגדיל את הפונט אתה צריך להגדיל איזור שלם של המסמך, ואי אפשר לקרא רציף, כי כל הזמן צריך לעשות זום החוצה וזום פנימה כדי להצליח לקרא כמו שצריך.

מה שכן Mobi הוא קורא כמו תותח.

חפש בגוגל יש מלא תוכנות שממירות PDF ל Mobi , עדיין יש טיפה בעיית תאימות אבל זה מה שיש.

נצל"ש

מכירים קורא PDF יותר מוצלח?

מוכן להשקיע מכספי, אני סטודנט ויותר נוח לי מאשר להדפיס, וחבל על העצים אני לומד גאוגרפיה זה קצת נושא כאוב =)

פורסם

מבחר גדול של קוראי ספרים נמצא ב-www.ebookshop.co.il בשביל PDF אני ממליץ על eSlick (אם אינני טועה הוא כעת במבצע).

כל פעם אני נדהם מחדש מהמחירים שהחנויות בישראל מעיזות לדרוש ביחס לחו"ל. PRS-350 הפך מ 150$ ל 1400 ש"ח.... :o

PDF זה רק מסך יותר גדול. קינדל DXG או הסוני prs-950 החדש והקטן יותר (וגם אז במוד אופקי). אבל אתה בטח כבר מכיר.

פורסם

מוכן להשקיע מכספי, אני סטודנט ויותר נוח לי מאשר להדפיס, וחבל על העצים אני לומד גאוגרפיה זה קצת נושא כאוב =)

למיטב ידעתי רק הקוראים הגדולים ויקרים מתמודדים טוב יותר עם PDF. דווקא מהדגמים הקטנים קינדל 3 עושה את העבודה הטובה ביותר בזכות אפשרות להמיר מ-PDF ל-MOBI. (אני ממליץ מאד על תוכנה בשם mobipocket) מאד קשה לי להגיד את זה, אבל iPad הכי טוב ל-PDF.

פורסם

wrong post

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים