עבור לתוכן

מעוניין לקנות כ"מ זקוק לייעוץ

Featured Replies

פורסם

אני לא מחפש את ההכי טוב, אין לי תקציב מוגבל, מה שאני רוצה זה משהו שיריץ הכל, חלק, על הגדרות גבוהות על מסך ה19" אינץ' שלי ברזולוצית 1440X900 במחיר הזול ביותר, עם יציאת 6850 וכו' שקלתי כבר ברצינות לשדרג כי ה4870 שלי כבר לא ממש סוחב כמו פעם

המפרט שלי בצד והספק הוא OCZ 500W SXS לפי מה שהבנתי אם הוא מחזיק 4870 אז הוא יחזיק אפילו 5870 (לפי מה שאמרו לי ולפי הצריכה שלו)

בנוסף אם הכרטיס שתמליצו לי יהווה צוואר בקבוק (E8400 על סטוק נכון לעכשיו) תגידו לי מה הוא הOC המינימלי שאני צריך למעבד בשביל למנוע צוואר בקבוק

ואולי בכלל כדאי להביא ספק + 4870 נוסף (בלוח יש תמיכה בCF של 16*16)? לא אכפת לי מרעש, טמפרטורה כל עוד זה עובד ולא מזיק לעצמו בגלל עודף חום.

ואם כדאי עוד 4870 איזה ספק מינימלי (אבל שיהיה לו קצת מקום לנשום מבחינת הצריכה) צריך?

תודה רבה מראש

פורסם

אם 4870 לא סוחב ועוד ברזולוציה 1440X900, אז או שהכרטיס פגום או משהו אחר פגום.

פורסם
  • מחבר

אם 4870 לא סוחב ועוד ברזולוציה 1440X900, אז או שהכרטיס פגום או משהו אחר פגום.

סוחב אבל לא על הגדרות גבוהות כבר, BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 לדוגמא אני משחק על הגדרות נמוכות, מה זה כרטיס עם ליבה עצלה? אין ארטיפקטים ובעיות חום אז איך הוא יכול להפריע לביצועים?

אתה רוצה להגיד לי ש4870 מבחינת היכולת מריץ כל משחק שיצא עד היום על הגדרות גבוהות (AAX4) ב1440X900 ולא כדאי לשדרג בכלל?

ויכול להיות שהמעבד כבר חלש? :o כי לפי מה שהבנתי לכ"מ השפעה גדולה הרבה יותר במשחקים

פורסם

ברזולוצייה כזאת (ואפילו גבוהה יותר) לא הייתי משדרג כרטיס ברמה של HD4870, הוא מספיק טוב.

פורסם

אם אתה טוען שהכרטיס כבר לא סוחב אז כמו שאמרתי למעלה, משהו לא תקין אצלך.

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 אצלי ברזולוציה גבוהה יותר 1650X1080 מקסימום הגדרות, זז חלק.

המשחקים של היום לא דורשים כל כך יותר מהמשחקים שלפני שנה, מה שהולך ומתחזק זה שוק כרטיסי המסך.

---

זה לא משנה חוזקו של כרטיס המסך כי אם משהו אחר בשרשרת לא מבצע את עבודתו כראוי יכולה להיות ירידת ביצועים.

פורסם

BAD COMPANY 2 זאת דוגמה הגרועה ביותר שיכולת להביא. יש לי מפרט כמו שלך: E8400, סטוק ו HD 4870. אני שמח שאני יכול לשחק על MEDIUM ו SHADOWS LOW 1680X1050. המשחק הזה צריך מרובעת ליבה או OC למעבד שלנו כמו G עשה (תבדוק את מפרט שלו). לכן, אני בטוח 99% שאתה לא צריך כרטיס מסך חדש. תחסוך כסף ושדרג את כל המחשב עוד חצי שנה - שנה. נקבל מעבד INTEL חדש ו AMD עם BULLDOZER שלהם. יהיה תקופה טובה לשדרוגים ;)

פורסם
  • מחבר

טוב אני אנסה גם לעשות OC ל4GHZ נראה אם זה יעזור, (G) אתה יכול בבקשה להגדיר לי "הגדרות גבוהות" - איזה הגדרות בדיוק אתה שם?

פורסם

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 אצלי ברזולוציה גבוהה יותר 1650X1080 מקסימום הגדרות, זז חלק.

כבר מחקתי את המשחק, אך כשסיימתי אותו זה היה על מקסימום הגדרות.

אם הייתי מתפשר כבר מזמן הייתי מחליף את הכרטיס, בינתיים שנתיים שיש לי אותו ואת המפרט באופן כללי

אני לא רואה צורך לשדרג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים