פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים (אולי זה מתאים יותר לפורום מודינג, אבל עקב חוסר פעילותו אני מעריך שיש כאן יותר אנשים שיוכלו לעזור) תראו איך הם עטפו את הכבלים בתוך צינורות מפלסטיק שחור: צינורות בכל מיני גדלים שונים מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה, או אולי איזה פתרונות אלטרנטיביים לניהול כבלים של ספקי כח לא מודולריים? תודה מראש.
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים זה בסך הכול שרשור סטנדרטי תלך להציק למתקיני מערכות לרכב ותשאל מאיכן הם קונים אותו אני עבדתי עם זה הרבה בהתקנות של רכבים בזמנו והוא ישנו בהרבה מידות ...הוןא מתלבש בקלות כי הוא פשוט חתוך באמצע לכול אורכו
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים יש אריזות שבנויות מאותו חומר כמו סליב רשת אלכסוניתכשאתה מותח אותו הוא נעשה דק יותר ואז אתה מחבר את הקצוות אם אזיקונים
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים מחבר יש אריזות שבנויות מאותו חומר כמו סליב רשת אלכסוניתכשאתה מותח אותו הוא נעשה דק יותר ואז אתה מחבר את הקצוות אם אזיקוניםאני יודע על מה אתה מדבר וזה נראה לי הכי מתאים, אתה יודע אולי במקרה איך קוראים לזה?חיפשתי בגוגל cable management ומצאתי הרבה דברים מעניינים אבל לא את זה...
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים ראיתי כל מיני דברים (חרוזים וכו' בחנויות לציוד אומנות אוליי ?) שמגיעים בתוך סליב כזה בתור האריזה
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים זה נקרא braided sleevingובשביל הגימור בקצה אתה צריך heat shrink tubingבהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.