עבור לתוכן

GTX 260 - קפיאות רגעיות במשחקים

Featured Replies

פורסם

שלום,

מותקן לי Gainward GTX 260 216SP על ווינדוס XP-SP3. עד היום (שנה פלוס מינוס) לא שמתי לב לבעיות איתו, אבל לאחרונה התחילו כמה תופעות מוזרות שאני לא יודע למה לשייך אותן:

1. מופיעות לי קפיאות רגעיות (1-10 שניות) במשחק L4D2. זה לא קורה בכל משחק, אלא מדי פעם.

2. לעיתים רחוקות במשחקי אונליין של COD:MW2 מתקבל קצב פריימים מחריד של פחות מ-1 פריים לשניה. מעשית זה אומר שהמשחק לא זז. אני לא בטוח במקרה הזה שהבעיה אינה ב-steam או בגורם אחר, כי גם כשזה קורה אני יכול לשחק offline בלי שום בעיות. הבעיה הזו ספציפית מגיעה ונשארת לכמה שעות/ימים ונעלמת. אין לי שום הסבר או כיוון חקירה בנוגע אליה.

חוצמזה, אין בעיות. אין מסכים כחולים על דרייברים של כ.מסך או בעיות אחרות. ישנם משחקים רבים אחרים שרצים ללא שום בעיה.

אני חושד שזה כמובן כרטיס המסך. מאיפה אני יכול להתחיל לבדוק את הכרטיס?

תודה!

פורסם

גם לי יש בערך את אותה הבעיה... (HD 5850)

פורסם

תתחיל לבדוק טמפרטורות..........

אולי הגיע הזמן לנקות אבק

פורסם
  • מחבר

גם לי יש בערך את אותה הבעיה... (HD 5850)

עם אותם שני משחקים ואותו תיאור של הבעיות?

אולי הגיע הזמן לנקות אבק

אבק ניקיתי לפני חודשיים בערך.

לאיזה טמפ' הכרטיס אמור להגיע?

בכל המשחקים ששיחקתי עד היום, גם על הגדרות מקסימליות, המאווררים של הכרטיס לא עברו למהירות שעולה על 30%, מה שאומר שהוא לא מתחמם יותר ממה שהוא צריך, ככל הנראה.

פורסם

HWMonitor תריץ את התוכנה תבדוק טמפרטורה

פורסם
  • מחבר

HWMonitor תריץ את התוכנה תבדוק טמפרטורה

אולי הגיע הזמן לנקות אבק

במנוחה הכרטיס (טמפ' Core) על 37-39 מעלות צלזיוס, בזמן משחק הגיע מירבי ל-71 מעלות.

(משחק = CoD:MW2 על 1050*1650, הגדרות גרפיות על מקסימיום, AAx4). ספציפית בעת המדידה לא נצפו שום תופעות בעייתיות, אבל כמו שאמרתי - הן מגיעות רנדומלית והולכות רנדומלית.

פורסם

אולי הבעיה בדריברים תנסה להתקין את הדריבר הכי עדכני תראה אים עדיין יש בעיה,

היתה לי בעיה המשחק מסויים בגרפיקה אחרי שעדכנתי דריברים פשוט נעלם יכול להיות מאוד שזה מה שאתה צריך.

תראה כאן טמפרטורה:

http://hwzone.co.il/reviews/graphics/gtx200/20

לדעתי זה תקין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים