פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים שלום,בטווח מחירים של עד 2600+- ש"ח..... על איזה פלאפון הייתם הולכים??והאם הסוללה היא עד כדי כך נטחנת ב HTC?אם מישהו יכול לעשות השוואה בינהם בדברים החשובים, אני אשמח.(*אני קראתי גם ביוטיוב, אבל לא יודע אם להסתמך...)תודה!
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים תלוי מאוד מה השימושים ומה הדברים שחשובים לך יותר וחשובים לך פחות בפלאפון
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים מחבר אני יסדר את זה מהחשוב יותר לפחות:1. שמע טוב מאוד, גם דיבור וגם מוזיקה2. שיהיה פלאפון,הכוונה שלא יהיה קודם כל מחשב ואחר"כ פלאפון - אני רוצה את כל האפשריות של פלאפון - מסרונים, שיחות, ושישמעו אותי ושאני ישמע נאמר בסעיף הקודם.3. שתיהיה מערכת הפעלה נוחה ולא חסומה (טוב בשניהם יש את זה)4. צפייה בתכני וידאי טובים וסברים.5. גלישה נוחה באינטרנט יחסית למסך כזה.6. מצלמה טובה7. עמידות8. חיי סוללה ארוכים, מבחינתי ארוך זה גם שיחזיק לי יום שלם. (הכוונה ביום שלם זה מ- 7 בבוקר עד 7 בערב לפחות)זהו בערך... אם יהיה עוד משהו שאני יחשוב עליו אני יוסיף.
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים בעיקר בגלל הסעיף הראשון אני חושב שעדיף לך מיילסטון. לי יש את הדור הראשון (מן הסתם) והאיכות שמע בו (כולל במצב ספיקר) מדהימה אותי כל פעם מחדש
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים מחבר איך אתה כל-כך בטוח??איך אני יכול בכלל לערוך השוואה בניהם? יש אתר מסוים?
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים לא ידוע לי על אתר שבודק "איכות שיחה" במכשירים, נסה לחפש ביקורות ולבדוק אם יש שם התיחסות לזה.ולא אמרתי שאני בטוח, אמרתי שאני חושב שעדיף לך מיילסטון בגלל איכות השיחה. איך אני בטוח בזה? יש לי מיילסטון מן הסתם! לגבי הדיזייר, אולי זה לא "פייר" אבל ניסיתי את הנקסוס 1 שאמור להיות "אחיו התאום" בהרבה מובנים והאיכות שיחה/ספיקר פחות טובה משמעותית
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים מחבר לא ידוע לי על אתר שבודק "איכות שיחה" במכשירים, נסה לחפש ביקורות ולבדוק אם יש שם התיחסות לזה.ולא אמרתי שאני בטוח, אמרתי שאני חושב שעדיף לך מיילסטון בגלל איכות השיחה. איך אני בטוח בזה? יש לי מיילסטון מן הסתם! לגבי הדיזייר, אולי זה לא "פייר" אבל ניסיתי את הנקסוס 1 שאמור להיות "אחיו התאום" בהרבה מובנים והאיכות שיחה/ספיקר פחות טובה משמעותיתסבבה אחי.... רק עוד משהו לגבי המיילסטון, כמה זמן מחזיק לך הסוללה שאתה משתמש בכל הפונקציות של המכשיר, איך רואים בו סרטים ואחרון איך ה-GPS אצלו?שאלה על הHTC, מה זה הממשק המיוחד שאומרים שיש בפלאפון הזה?
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים קשה להגיד כי אין מצב שאני משתמש כל היום בכל הפונקציות שלו, אבל לא היתי אומר שזה יחזיק לך יום שלם אם תשחק שעתיים באיזה משחק ואחרי זה תדבר עוד שעה.בכל אופן סרטים רואים בו מצווין לטעמי וראיתי בו כבר כמה פרקים של סדרות וה-GPS מעולה.לגבי ה-HTC מדובר בממשק SENSE
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים מחבר שאלתי בכללי... נגיד אם אני ירצה לראות סרט של שעתיים, הוא יחזיק לי מעמד? והכוונה לבטריה הייתה שאם אתה מידי פעם משחק איתו, לא חורש עליו 24 שעות... אם הוא יחזיק יום?ומה זה SENSE?תודה..
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים וודאי שיחזיק יום שלם עם טיפה משחקים ושיחות, בלי בעיה. בכל מקרה, אני אישית ראיתי שני פרקים של סדרה שכל אחד מהם כ-40 דק' ולא היתה בעיהשאלה על הHTC, מה זה הממשק המיוחד שאומרים שיש בפלאפון הזה?לגבי ה-HTC מדובר בממשק SENSEומה זה SENSE?תודה..אתה שאלת, אני עניתי.
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים בדיוק מה שמיוחד ב-TW שרק לסמסונג יש אותו! זה ממשק ש-HTC החליטה ש"בא" לה עליו ולכן הכניסה אותו למכשירים שלה
פורסם 2010 בנובמבר 615 שנים מחבר נפתחתי לעוד אופיציות (הכוונה לעוד מכישירים) שתומכים במה שאמרתי מקודם...נגיד למשל הI9000 חוץ מה- GPS.. יש לו עוד בעיות אחרות?
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים מחבר לאתודה רבה לך על התשובות...אז על מה אתה ממליץ בסוף (לא אכפת לי מ-GPS)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.