עבור לתוכן

התלבטות בין HTC Desire vs Motorola Millstone 2

Featured Replies

פורסם

שלום,

בטווח מחירים של עד 2600+- ש"ח..... על איזה פלאפון הייתם הולכים??

והאם הסוללה היא עד כדי כך נטחנת ב HTC?

אם מישהו יכול לעשות השוואה בינהם בדברים החשובים, אני אשמח.

(*אני קראתי גם ביוטיוב, אבל לא יודע אם להסתמך...)

תודה!

פורסם

תלוי מאוד מה השימושים ומה הדברים שחשובים לך יותר וחשובים לך פחות בפלאפון

פורסם
  • מחבר

אני יסדר את זה מהחשוב יותר לפחות:

1. שמע טוב מאוד, גם דיבור וגם מוזיקה

2. שיהיה פלאפון,הכוונה שלא יהיה קודם כל מחשב ואחר"כ פלאפון - אני רוצה את כל האפשריות של פלאפון - מסרונים, שיחות, ושישמעו אותי ושאני ישמע נאמר בסעיף הקודם.

3. שתיהיה מערכת הפעלה נוחה ולא חסומה (טוב בשניהם יש את זה)

4. צפייה בתכני וידאי טובים וסברים.

5. גלישה נוחה באינטרנט יחסית למסך כזה.

6. מצלמה טובה

7. עמידות

8. חיי סוללה ארוכים, מבחינתי ארוך זה גם שיחזיק לי יום שלם. (הכוונה ביום שלם זה מ- 7 בבוקר עד 7 בערב לפחות)

זהו בערך... אם יהיה עוד משהו שאני יחשוב עליו אני יוסיף.

פורסם

בעיקר בגלל הסעיף הראשון אני חושב שעדיף לך מיילסטון. לי יש את הדור הראשון (מן הסתם) והאיכות שמע בו (כולל במצב ספיקר) מדהימה אותי כל פעם מחדש

פורסם
  • מחבר

איך אתה כל-כך בטוח??

איך אני יכול בכלל לערוך השוואה בניהם? יש אתר מסוים?

פורסם

לא ידוע לי על אתר שבודק "איכות שיחה" במכשירים, נסה לחפש ביקורות ולבדוק אם יש שם התיחסות לזה.

ולא אמרתי שאני בטוח, אמרתי שאני חושב שעדיף לך מיילסטון בגלל איכות השיחה. איך אני בטוח בזה? יש לי מיילסטון מן הסתם! לגבי הדיזייר, אולי זה לא "פייר" אבל ניסיתי את הנקסוס 1 שאמור להיות "אחיו התאום" בהרבה מובנים והאיכות שיחה/ספיקר פחות טובה משמעותית

פורסם
  • מחבר

לא ידוע לי על אתר שבודק "איכות שיחה" במכשירים, נסה לחפש ביקורות ולבדוק אם יש שם התיחסות לזה.

ולא אמרתי שאני בטוח, אמרתי שאני חושב שעדיף לך מיילסטון בגלל איכות השיחה. איך אני בטוח בזה? יש לי מיילסטון מן הסתם! לגבי הדיזייר, אולי זה לא "פייר" אבל ניסיתי את הנקסוס 1 שאמור להיות "אחיו התאום" בהרבה מובנים והאיכות שיחה/ספיקר פחות טובה משמעותית

סבבה אחי.... רק עוד משהו לגבי המיילסטון, כמה זמן מחזיק לך הסוללה שאתה משתמש בכל הפונקציות של המכשיר, איך רואים בו סרטים ואחרון איך ה-GPS אצלו?

שאלה על הHTC, מה זה הממשק המיוחד שאומרים שיש בפלאפון הזה?

פורסם

קשה להגיד כי אין מצב שאני משתמש כל היום בכל הפונקציות שלו, אבל לא היתי אומר שזה יחזיק לך יום שלם אם תשחק שעתיים באיזה משחק ואחרי זה תדבר עוד שעה.

בכל אופן סרטים רואים בו מצווין לטעמי וראיתי בו כבר כמה פרקים של סדרות וה-GPS מעולה.

לגבי ה-HTC מדובר בממשק SENSE

פורסם
  • מחבר

שאלתי בכללי... נגיד אם אני ירצה לראות סרט של שעתיים, הוא יחזיק לי מעמד? והכוונה לבטריה הייתה שאם אתה מידי פעם משחק איתו, לא חורש עליו 24 שעות... אם הוא יחזיק יום?

ומה זה SENSE?

תודה..

פורסם

וודאי שיחזיק יום שלם עם טיפה משחקים ושיחות, בלי בעיה. בכל מקרה, אני אישית ראיתי שני פרקים של סדרה שכל אחד מהם כ-40 דק' ולא היתה בעיה

שאלה על הHTC, מה זה הממשק המיוחד שאומרים שיש בפלאפון הזה?

לגבי ה-HTC מדובר בממשק SENSE

ומה זה SENSE?

תודה..

אתה שאלת, אני עניתי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שזה SENSE... לא הבנתי מה מיוחד בזה, שרק ל- HTC יש אותו.

פורסם

בדיוק מה שמיוחד ב-TW שרק לסמסונג יש אותו! זה ממשק ש-HTC החליטה ש"בא" לה עליו ולכן הכניסה אותו למכשירים שלה

פורסם
  • מחבר

נפתחתי לעוד אופיציות (הכוונה לעוד מכישירים) שתומכים במה שאמרתי מקודם...

נגיד למשל הI9000 חוץ מה- GPS.. יש לו עוד בעיות אחרות?

פורסם

לא

פורסם
  • מחבר

לא

תודה רבה לך על התשובות...

אז על מה אתה ממליץ בסוף (לא אכפת לי מ-GPS)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים