עבור לתוכן

מקרטע במשחק SC II , מחפש שידרוג כרטיס מסך - תקציב &#

Featured Replies

פורסם

שלום ,

אני מריץ את המשחק SCII על הגדרות HIGH , והוא מקרטע לי וזז מאוד לאט , בשלב האחרון הוא בכלל לא ניתן לשיחוק

זה המפרט:

Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHZ

Gigabyte GA-G33M-DS2R

HID-compliant MX518 Optical Mouse

Drive #1 - WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB)

Corsair Value Select VS1GB667D2 2X1GB

enermax liberty 400

asus hd 4670 512mb

עכשיו אני רוצה לשדרג כרטיס מסך , תקציב עד 700 , ואני מעוניין לדעת עד איזה כרטיס מסך אני יכול להגיע בלי שיהיה לי צוואר בקבוק , כלומר מאיזה שלב אני כבר לא ינצל את הכרטיס לגמרי (איזה סוג כרטיס כבר )

ותודה מראש

פורסם
  • מחבר

עודכן

פורסם

אני מציע לך קודם להוסיף זיכרון אולי זה יעזור במקום לקנות כרטיס מסך חדש,

תכנס ללוח בקרה->מערכת תראה כמה שימוש בזיכרון יש לך, לאחר מכן תבדוק את הדרישות של המשחק יכול להיות שיש לך את הדרישות המינמליסטיות

להפעלה של המשחק ובגלל זה האיכות לא הכי טובה.

פורסם

בתקציב שלך נכנס HD4890, אבל הוא קצת גבולי לספק שלך.

לכן אתה יכול לקחת GTS 450 שחלש יותר אבל צורך פחות חשמל - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8134

מבחינת ביצועים הוא נמצא בין HD5750 ל - HD5770.

בחריגה קטנה יש HD5770, לינק - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=7196

שים לב גם שמשחקי אסטרטגיה מושפעים לא מעט מהמעבד ולכן OC למעבד ישפר לך את הביצועים במשחק הזה.

פורסם
  • מחבר

והמעבד והזיכרון לא יהוו צוואר בקבוק עם הכרטיסים הנ"ל ?

איזה רמה של שיפור תיהיה באחוזים מהכרטיס הקודם 4670?

איזה כרטיס הכי גבוה אני יכול להגיע לניצול מקסימלי של המעבד והזיכרון (כמובן שבהתייחסות ללא שדרוג או הוספה של זכרון! ) ?

פורסם

לא חושב שאתה צריך לשדרג כ. מסך לצורך זה, שדרג זכרון ל- 4GB ותעשה OC למעבד. בלי הרבה התעסקות אתה יכול להגיע לשיפור ניכר מאוד.

פורסם

שים לב גם שמשחקי אסטרטגיה מושפעים לא מעט מהמעבד ולכן OC למעבד ישפר לך את הביצועים במשחק הזה.

האם תוכל להסביר למה משחקי אסטרטגיה מושפעים יותר מהמעבד יחסית למשחקי FPS לדוגמא?

תודה!

פורסם

כי יש בהם הרבה חישובים לעשות, לא חישובים גראפיים.

פורסם

הבעיה של פותח האשכול היא בכרטיס מסך ולא במעבד.

אני הרצתי את המשחק על Athlon 64X2 שהיה ב-OC למהירות של 2.5GHZ על הגדרות ULTRA, שני ג'יגה זיכרון, עם כרטיס 4770.

המעבד שלו יותר טוב משלי, אמור להריץ את המשחק הזה בלי בעיות. לדעתי הכרטיס מגביל....

פורסם

אצלי E6850 עם OC קטן ו HD5670, 4GB RAM.

SC-II רץ היטב על הגדרות גבוהות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים