פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים איזה מכשיר?עם PC Suite מספיק ללחוץ על כפתור אחד וכבר יש לך pseudo PPP dialer שמחבר אותך.
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים אל תעשה את זה! החבילות בדרך כלל מוגבלות ל 100 מגה בעוד שביום אתה עושה הרבה יותר ובסוף חודש תמצא את עצמך עם חשבון של אלפי שקלים![br]פורסם בתאריך: 1.11.2010 בשעה 09:12:50דרך אגב.. בדיוק בגלל זה יש מודמים סלולארים! אם כל אחד יכל לגלוש דרך הפלאפון לא היו צריכים את זה...
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים ומה הבעיה לקחת חבילת אינטרנט סלולרי על הסים של הנייד?אין שום בעיה לגלוש באינטרנט במקרה כזה, ואם אתה רוצה אתה יכול להשאיר ת הטלפון מחובר למחשב במקום מודם סלולרי.
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים טלפונים חדשים יודעים למסור ריבוי אמצעים דרך ממשק אחד. בישניםיותר (כדוגמאת Motorola V3xx) צריך להגדיר שהאמצעי הזמין דרךחיבור USB הינו Data Modem ולא מדפסת או כונן נייד. לאחר מכןצריך להגדיר חייגן.לצערי אני לא מכיר את ההגדרות של פלאפון, אבל אני בטוח שהן קיימותלהן איפשהו ברשת.
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים מחבר יש לי Nexus ואיך בדיוק אני מגיע ל- PC Suite?ולאלה שדואגים אפשר להרגע.............. יש לי חבילה של 1GB והחיבור למחשב זהו פתרון זמני
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים אני לא מבין - מה היתרון של לקחת מודם 3G המתחבר ל-SIM, לעומת חיבור המחשב לנייד באמצעות Bluetooth/USB?(למעט נוחות אולי)
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים אם לא היה מובן מהתחלה... PC Suite זאת תוכנה שמיועדת רק למכשירים של Nokia.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.