עבור לתוכן

מחפש סלולרי בתקציב של 2K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר סלולרי בתקציב של עד 2K בלי חריגות!

ההתלבטות שלי היא בין מיילסטון או אייפון 3GS.

מצד אחד אייפון- לא צריך להוסיף מילים.

מצד שני המוטורולה נראה יותר טוב. מה אתם אומרים?

פורסם

שימושים, האם אתה מתכוון לקנות מאחת המפעילות (סלקום/פלאפון/אורנג') או מחנות פרטית/יד2?

פורסם

Motorola DEFY מ-clove.co.uk יעלה 279 פאונד כולל משלוח לארץ, וסה"ך כ-2100 שח עם מיסים

http://www.clove.co.uk/motorola-defy

אתה יכול לבקש מהם להצהיר ולשלוח את המוצר כמחשב כף יד ולחסוך 250 שקל מיסים.

נראה לי המכשיר הכי כדאי בתקציב

פורסם
  • מחבר

אני קונה יד שניה. (אם זה יהיה המיילסטון אז הוא נקקנה מסלקום, אז אני לא צריך לפרוץ אותו אפילו)

השימושים שלי הם שיחות כמובן, מוזיקה, אינטרנט רק WIFI (יש לי סים דור 2) GPS, סרטים..

חשוב מאוד שהמכשיר יהיה אמין, שיחזיק לי 3 שנים.

חשוב שמסך הטאץ' יהיה טוב (שיחקתי עם אייפון ויש לו מסך מעולה, לא יצא לי להחזיק את המיילסטון)

פורסם

המיילסטון לא פחות טוב לדעתי. האייפון קצת יותר "חלק" אבל המסך של המיילסטון בלי שום ספק מעולה. שניהם מכשירים מעולים, המיילסטון בתור טלפון עדיף משמעותית (איכות שיחות ואיכות ספיקר). שניהם יהיו מעולים לסרטים ול-WIFI

פורסם
  • מחבר

ראיתי שיש דגם Motorola Milestone XT720, מה ההבדל בין השניים?

Motorola DEFY מ-clove.co.uk יעלה 279 פאונד כולל משלוח לארץ, וסה"ך כ-2100 שח עם מיסים

http://www.clove.co.uk/motorola-defy

אתה יכול לבקש מהם להצהיר ולשלוח את המוצר כמחשב כף יד ולחסוך 250 שקל מיסים.

נראה לי המכשיר הכי כדאי בתקציב

הרעיון של להזמין מחו"ל קורץ. איך אני מבקש מהם להצהיר על המוצר כPDA ולא סלולרי?

והאם הזמנת מהחנות הנ"ל? יש חנויות אחרות שכדאי להזמין מהן?

פורסם

אתה שולח מייל אני מניח

ורבים הזמינו מ-CLOVE, חנות מאוד מוכרת

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש מכשיר סלולרי בתקציב של עד 2K בלי חריגות!

ההתלבטות שלי היא בין מיילסטון או אייפון 3GS.

מצד אחד אייפון- לא צריך להוסיף מילים.

מצד שני המוטורולה נראה יותר טוב. מה אתם אומרים?

היי motogt,

אני יכולה להמליץ על סמסונג WAVE 8500, מכשיר מצויין בעל מסך מגע מרהיב ביופיו.

מצלמת וידאו HD איכותית, מסך מגע שמגיב מצויין, מעבד מכשיר חזק, המכשיר וויזואלית מרשים בעל שיק יוקרתי.

אם תרצה להתרשם מהמכשיר ומהמפרט שלו, אתה מוזמן להכנס לאתר שלנו.

המשך גלישה נעימה,

רוני, נציגת פלאפון.

פורסם

רוני את צודקת לגבי המכשיר, רק כמה היסתייגויות :

1. המכשיר מעולה, המערכת הפעלה גם כן אבל לדעתי כדאי לחכות עוד זמן מה כדי שיהיו קצת יותר אפליקציות ופיתוח לבאדה

2. וזה ההתסיגות היותר רצינית - התקציב שלו 2K והבנתי שהוא מתכוון לרכוש כיד2. גם אם ירכוש כיד ראשונה, אצלכם מן הסתם הוא עולה פי 2 לערך וכדי שזה לא יקרה הוא כמובן חייב להיות במסלול כזה או אחר ולהיות תלוי בהחזרים וכו'. לא נכנס עכשיו לפרטי התוכנית אבל זה לא הפלאפון לתקציב הזה

פורסם
  • מחבר

מקפיץ את השאלה:

ראיתי שיש דגם Motorola Milestone XT720, מה ההבדל בין השניים?

כדאי להשקיע בלהזמין מחו"ל? יש אפשרות להוסיף עברית למכשיר? ומה עם מיסים?

פורסם

XT720 מגיע עם מצלמת 8MP ועם מעבד טיפה יותר מהיר (נדמה). לאימות דבריי פשוט תריץ בדיקה בגוגל, באמת לא מסובך לראות את המפרט של שניהם.

הזמנה מחו"ל קלה ופשוטה, אין בעיה להוסיף עברית לאנדרואיד ולגבי מיסים זה כבר תלוי - יש אופציה שיתמזל מזלך ולא יעצרו את החבילה שלך במכס ואל תשלם שקל אחד מיסים. יש אפשרות (לבקש מהחנות עד כמה שהבנתי) שירשמו את זה כ-PDA ואז לשלם רק 16% מיסים. והאפשרות הכי גרועה זה 33% מיסים בסה"כ

פורסם

בקיצור זה גירסאת הGSM של הDROID X ,בדיוק כמו המיליסטון והדרואיד ...

פורסם
  • מחבר

אמאזון עושים משלוחים לארץ? כי אצלהם המחיר זול יותר ב50 דולר

פורסם

רוני את צודקת לגבי המכשיר, רק כמה היסתייגויות :

1. המכשיר מעולה, המערכת הפעלה גם כן אבל לדעתי כדאי לחכות עוד זמן מה כדי שיהיו קצת יותר אפליקציות ופיתוח לבאדה

2. וזה ההתסיגות היותר רצינית - התקציב שלו 2K והבנתי שהוא מתכוון לרכוש כיד2. גם אם ירכוש כיד ראשונה, אצלכם מן הסתם הוא עולה פי 2 לערך וכדי שזה לא יקרה הוא כמובן חייב להיות במסלול כזה או אחר ולהיות תלוי בהחזרים וכו'. לא נכנס עכשיו לפרטי התוכנית אבל זה לא הפלאפון לתקציב הזה

היי Xtract,

המלצתי לגביי המכשיר עסקה אך ורק בתכונות המכשיר, ללא המלצה היכן לרכוש אותו.

לגביי הערתך השניה, חנות האפליקציות ל-BADA אכן מצומצמת, אבל היא מתרחבת מיום ליום, המכשיר מצויין גם ללא האפליקציות שבתוכו.

המשך גלישה נעימה,

רוני, נציגת פלאפון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים