פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים שלום . התחלתי בתהליך האוברקלוק למעבד , וכבר בהתחלה צצו כמה בעיות .קודם כל , פעלתי על פי המדריך הזה : http://www .fxp .co.il/showthread.php?t=2070766 - תורידו רווחים .שנית , זוהי המערכת שלי : Q6600 2.4 - קירור סטוק ( מתכנן להגיע עד 3GHZ לא יותר ) G.Skill 2GB (2 X 1GB) 800MHz DDR2לוח אם - gigabyte g41m-es2lכרטיס מסך - gts450 ה OC מתבצע בכדי להוציא את המקסימום ביצועים מהכרטיס מסך ולשלול צוואר בקבוק . קודם כל כמה שאלות : בנוגע למתחים , אמורה להיות אפשרות בביוס ( System voltage control ) שאני אמור להחליף ל Manual , היא לא קיימת אצלי , אך אני יכול לשלוט במתחים בכל מקרה , עכשיו אצלי יש את האפשרויות הבאות בביוס : CPU VCORE - 1.28750VCPU TERMINATION - 1.200VCPU REFERNECE - 0.805VDRAM VOLTAGE - 1.800Vכולם על מצב AUTO ואני יכול לעלות/להוריד את המתח . במדריך נאמר לי שאני אמור לעלות מתחים לDDR2, זה מקביל מין הסתם ל DRAM אצלי נכון ? ( מ1.8-ל2.1 )שנית , אני אמור לעלות מתח לגשר הצפוני , כמה עליי לעלות ולאיזה מבין ה-3 אפשרויות במתחים ? ולבסוף , בכדי להגיע ל3GHZ , אני צריך לעלות את המתח שמקבל המעבד , לכמה עליי לעלות ? גימיק נוסף שברשותי , אני יכול לשלוט במכפלה ( בין 6 ל 9 ) כשבביוס המכפלה על 8 .עדיף לעלות את המכפלה ל 9 ,או להשאיר על 8 ולהעלות יותר בCPU HOST FREQUENCY ?תודה , אור .
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים המעבד לא מגביל את הכרטיס מסך..כמו כן יש לך מדריך באתר ואת החיפוש בסטיקי בפורום..יש המון מידע..ואתה לא צריך לעלות שם מתח כל עוד המערכת יציבה..תתחיל מלנעול תדרי PCI-E..להגדיר מחלק זיכרון..ואז לעלות את הבאס..בדיקות יציבות וטמפ'..ואז תחליט מה אתה עושה..אחרי שתעצר..תתחיל להעלות מתחים..
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים מחבר אז ככה : כיביתי את ה C1ECPU EISTב PC HEALTH כיביתי את ה CPU SMART FAN CONTROL נעלתי את ה PCI-E על 100 SYSTEM MEMORY MULT שמתי על 2 ( יחס 1:1 )שמתי מכפלה על 9 .לאחר כל זה העלתי את תדר הCPU HOST FREQUENCY ב 5MHZ .המחשב עשה ריסטרט והווינדוס לא עלה .. ניכנסתי לביוס ושם הייתה לי הודעת שגיאה שהמחשב התחיל מחדש בעקבות OC שנעשה / שינוי במתחים .מה עכשיו ?
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים מחבר אוקיי הגדרתי את ה CPU VCORE ידני על סטוק ( 1.28750 ) , העלתי ב 15MHZ כמו שאמרת , זה עשה שוב BOOT FAILRE , אבל אחרי עוד בוט הווינדוס עלה אבל ללא העלאה של ה 15MHZ , המעבד עובד על 2.4 ( אחרי העלאה הוא היה אמור לעבוד על 2.52 )
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים לפי מה שאתה מתאר זאת בעיה ידועה בלוחות האם של GB..תבדוק שאתה עם ביוס מעודכן..אם לא תדעכן..זהצריך לפתור את הבעיות יציבות הללו..
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים מחבר לא עזוב התייאשתי כבר , במילא אמרת שהמעבד לא יוצר צוואר בקבוק .תודה בכל מקרה : )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.