עבור לתוכן

מחפש חוות דעת על Nokia 5800 Xpress Music

Featured Replies

פורסם

מעוניין לקנות את הטלפון הנ"ל.

למישהו יש אותו ויכול לתת לי חוות דעת?

כל מה שאני צריך מהטלפון הם הדברים הבאים:

1.מסך מגע.

2.נגן MP3.

3.WIFI.

4.GPS.

מעבר לזה,הכל לא חשוב.

אם למישהו יש הצעה למכשיר אחר בסכום דומה,גם טוב.(אבל מכשירים אך ורק של נוקיה,כי אני מעדיף לעבוד רק איתם,אלא אם כן יש מכשיר ממש טוב של חברה אחת בסכום זהה)

ודבר אחרון:

האם המכשיר מתאים גם לרשת פלאפון?

תודה,

יוחאי.

פורסם

מה התקציב?

בכל אופן המסך מגע בנוקיה מעפאן (ניסית מסך קפסטיבי בסגנון אייפון? הוא ההפך הגמור)

הנגן MP3 בסדר גמור, ה-WIFI אחלה אבל הגלישה לא ממש נוחה "תודות" למסך המגע הלא טוב. ה-GPS (בהנחה ואין לך חבילת גלישה ותוכל להעזר באינטרנט) גרוע כמו בכל/רוב דגמי נוקיה. בכל אופן מה הקטע עם נוקיה? הם מזמן לא מובילי השוק (חוץ ממכשירים זולים ופשוטים יחסית).

כעיקרון עדיף כבר X6 שעדיף מאחר וכולל מסך מגע קפסטיבי (סטייל אייפון)

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא 1500-2000 ש"ח.

פורסם

בתקציב כזה תנסה כבר לגרד משהו עם אנדרואיד.

הנוקיה נחמד, בתקציב נמוך יותר. אם מישהו רוצה טלפון שאפשר לגלוש ולהשתמש בgps ולא יותר מזה ורוצה להוציא כמה שפחות. \

לקנות אותו במחיר מלא חדש מהחנות זה לא חכם במיוחד שיש אנדרואיד במחיר קרוב מאוד.

פורסם
  • מחבר

בתקציב כזה תנסה כבר לגרד משהו עם אנדרואיד.

יש המלצות למשהו ספציפי?

איך הסמסונגים?בעבר היה לי אחד פשוט שלהם,והוא היה די חרא.

הם השתפרו עם הזמן?

פורסם

אין לי ממש נסיון בכאלה, לי יש נוקיה 5800 :nixweiss:

ממה שאני שומע מוטורולה מיילסטון הוא מכשיר נחמד וטוב, והוא מתאים לתקציב.

לסמסונג יש הרבה דגמים ולא כולם טובים ולא בדיוק הבנתי מי טוב ומי לא, ואישית אני לא אוהב אותם, הם למשל הוציאו מכשיר אנדרואיד שבמשך חודשים הgps לא פעל טוב.. אני לא סומך על חברה כזאת.

יש גם סוני אריקסון אבל הם יותר מוגבלים כאלה, מנסים יותר להיות טלפון קלאסי מאשר סמארטפון.

לפי דעתי מוטורולה וHTC הם המובילים.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-cellphone&db175837=175845&db398337=2066667

פורסם
  • מחבר

אין לי ממש נסיון בכאלה, לי יש נוקיה 5800 :nixweiss:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-cellphone&db175837=175845&db398337=2066667

ואיך,אתה מרוצה ממנו?

אני מחפש משהו פשוט,וגם ככה אני לא כזה להוט על מסך מגע,והייתי אפילו מעדיף את ה-E72 של נוקיה,אבל הוא יותר יקר.

פורסם

הוא עושה את העבודה...

הוא שווה רק אם תקנה אותו ב700-600, לא במחיר של מוטורולה מיילסטון.

קניתי אותו שהוא היה חדש חדש ב1000 שקל במבצע של אורנג'.

אנשים רק מתלוננים עליו, למרות שהוא לא כזה גרוע כמו שעושים ממנו, יש מכשירים הרבה יותר טובים.

פורסם

הוא לא כזה גרוע, אבל אין בו שום פיצ'ר שמצדיק לקנות אותו לעומת מכשירים אחרים בעלי מסך מגע. אם אתה כ"כ להוט על מסך מגע - תקנה, אבל זו בהחלט אינה חוויה כיפית (בגלל טכנו' המסך)

פורסם

בתקציב הזה הייתי הולך על המיילסטון...

פורסם

לא הייתי קורא למסך שלו מסך מגע... אתה ממש צריך ללחוץ על הנקודה שאתה רוצה, כדי לסגור מעגל בין הלוחית מגע למסך, אתה גם מרגיש שזאת לחיצה כי כל המסך טובע פנימה.

זה יותר כפתורים בלתי נראים.

הטלפון עצמו עושה את העבודה, אתה תקבל אימיילים, תדבר במסנג'ר ותגלוש מדי פעם לקרוא חדשות אבל לא בנוחות או מהירות מקסימלית.

פורסם

אם לא איכפת לך לקנות יד שניה מאיביי אז אתה יכול למצוא משהו הרבה הרבה הרבה יותר טוב.

ה 5800 היה נפילה של פלאפון. הוא בא לתת מענה לאייפון ולא יודע איך יצא להם דבר כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים