עבור לתוכן

האם לרכוש את הMicrosoft Zune 30GB או להמתין לMotorola Milestone 2?

Featured Replies

פורסם

שלום חברי הפורום :hi:

בתקופה זו בחיי עומדת בפניי דילמה קשה לפיצוח.

לפני כשבועיים מכרתי את הMP4 שלי, הMeizu M6 (ואני מתכנן למכור כעת Meizu M6 נוסף שקניתי)

אני זקוק למכשיר מולטימדיה במחיר טוב שאוכל לצפות בסרטים ובקליפים דרכיו, עם לפחות 4 שעות (עדיף יותר) של זמן צפייה, ואיכות טובה, מחברה טובה ולא סינית זבל.

אחת האופציות שחשבתי עלייה היא לרכוש Microsoft Zune 30GB ב250 ש"ח (חדש ומקורי) ולראות עליו את הסרטים והקליפים.

הבעייה היא שהסוללה שלו לא מחזיקה זמן רב, כ3 וחצי-4 שעות.

בנוסף לכך, יש לי כבר טלפון מתיישן (Nokia 3220) ואני רוצה לשדרג אותו לסמארטפון.

הסמארטפון צריך לכלול מסך הגדול מ3.5 אינץ', רזולוציה טובה, מצלמה טובה עם צילום 720P לוידאו, ומעבד של 1Ghz עם 512Mb RAM.

יש לי גם העדפה למקלדת נשלפת, אליה אוכל לחבר את הGame Gripper כדי לשחק במשחקי האהובים דרך האימולטורים.

הטלפון שמבחינתי עונה על הקריטריונים הללו הוא הMotorola Milestone 2 (שיוצא באמצע נובמבר)

השאלה שלי היא כזאת.

האם סוללת הMilestone 2 (או הDroid 2 שכבר קיים בשוק) מספיק חזקה כדי להריץ סרטים למשך יותר מ4 שעות?

איך איכות הסאונד או המצלמה?

האם עדיף להשקיע בנגן MP4 נפרד כדי לצפות בסרטים (במחיר של הZUNE המדובר), או לצפות בהם במסך 3.7 אינץ' ברזולוציה גבוהה. (ואז להתפשר על נגן ה3.0 אינץ' הג'נרי שקיים אצלי בבית למשך חודשיים עד שהמיילסטון יגיע ארצה)

אור כהן.

פורסם

קנה נגן טוב וזהו... במילסטון או כל סלולר אחר הם לא בדיוק נגני הוידאו הכי טובים שיש

תזמין AINOL כלשהו מחו"ל... מכשירים טובים, זמן סוללה טוב (תלוי בדגם)

פורסם

בתור אחד שמשתמש במיילסטון שלו לסרטים (צבא) אני יכול להעיד שהוא מספיק ל4 שעות של סרטים, אבל די גבולי... אבל אתה תמיד יכול לרכוש בטרייה נוספת או חזקה יותר.

פורסם
  • מחבר

קנה נגן טוב וזהו... במילסטון או כל סלולר אחר הם לא בדיוק נגני הוידאו הכי טובים שיש

תזמין AINOL כלשהו מחו"ל... מכשירים טובים, זמן סוללה טוב (תלוי בדגם)

הם לדעתי עדיפים מלצפות בסרטים ב20FPS על מסך 2.4 אינץ' ברזולוציה של 320X240 לא? :P

השאלה היא איך הם יתפקדו בהשוואה לנגני AINOL (כי הם יכולים להציג סרטים ב720P)

בתור אחד שמשתמש במיילסטון שלו לסרטים (צבא) אני יכול להעיד שהוא מספיק ל4 שעות של סרטים, אבל די גבולי... אבל אתה תמיד יכול לרכוש בטרייה נוספת או חזקה יותר.

זה בדיוק מה שאני חשבתי, אפשר לסחוב סוללה נוספת (מה שאני דרך אגב תמיד עשיתי עם הNokia n93i שלי, אבל אף פעם לא יצא לי להחליף אותה כי לא היה ממש צורך.

פורסם

אם שאלת איך נראה הסרט על המיילסטון אז הינה טעימה.

(המצלמה שלי על הפנים באמיתי זה נראה ממש טוב, וזה בלי המרה).

14396828.jpg

פורסם
  • מחבר

תודה על ההשקעה :)

האם גודל המסך מספק אותך?

פורסם

אני הייתי רואה סרטים וסדרות על אייפון (שמירות בטירונות) והיה לא רע בכלל.

בתכלס לראות פרק של סידרה זה מספיק טוב, סרטים רק כמוצא אחרון...

פורסם

אני ממליץ ללכת על נגן ייעודי+מכשיר סלולרי.

המיילסטון (ו 98% מהמכשירים האחרים בשוק) דורשים להמיר את רוב קבצי הוידאו. אין דבר יותר מעצבן מלהמיר בלי סוף.

פורסם

נגן עם אנדרואיד... לא משהו מיוחד בימינו, פשוט חברה יותר מוכרת

פורסם

הדגם ההוא לא מגיעה עם אנדרואיד ,אבל יש את זה

http://www.archos.com/products/ta/archos_43it/index.html?country=il〈=en מריץ סרטי HD , פרויו ,מעבד דיי חזק לפי מה שכתוב בסך הכול אחלה מכשיר עם היה גם מסך קאפטיבי אז היה בכלל טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים