עבור לתוכן

ייעוץ בקניית סמארטפון לצרכי מדיה ושימוש כללי - אחר? SGS v Desire HD v

Featured Replies

פורסם

אהלן!

תקופה ארוכה מאוד שלא הייתי בפורומים של HWzone ואני תמיד שמח לחזור לפה לבקשת עצה.

טוב, אז מכיוון שהפכתי לסטודנט והעתקתי את מגוריי מאילת לתל אביב, אני כבר לא ממש צריך את ה-Cowon A2 הוותיק שלי, שהציל אותי בנסיעות הארוכות בצבא מאילת לצריפין, שגם ככה סוללתו שובקת חיים.

החלטתי לראשונה בחיי להשקיע סכום כספי נכבד על מכשיר סלולרי (עד 3500-4000 ש"ח), בידיעה שהמכשיר הזה יבלה איתי לפחות את השלוש שנים הקרובות בתל אביב, ישמש כמכשיר סלולרי אמין ויחליף את ה-Cowon הנ"ל כנגן מדיה איכותי.

דרישותיי:

איכות סאונד גבוהה - המכשיר הולך לכלול את כל ספריית המוזיקה שלי ואני הולך להתבסס עליו בלעדית כנגן מדיה.

מערכת הפעלה נוחה ומודולרית - התלהבתי מאוד מהאנדרואיד ואפילו שאני לא כל כך מבין בכל התחום, אני אשמח להכיר אותה לעומקה.

דפדפן אינטרנט יציב - העובדה שמלבד המחשב הנייח אין לי שום מחשב נייד, המכשיר ישמש גם כחיבור אינטרנטי נייד.

סוללה חזקה - שעות ארוכות בלימודים ובספרייה ימנעו ממני לחפש כל רגע תקע חשמלי.

עיצוב קומפקטי ומשקל קליל - אחרי חוויות לא נעימות עם ה-Cowon המפלצתי וקורע הכיסים (בגלל גודלו, כן?), אוותר על ההתנסות החוזרת.

יכולת ניגון סרטים באיכות טובה - אמנם זה יהיה לעיתים רחוקות יותר, אבל עדיין אני אצטרך בידור כלשהו בדרך לאילת וחזרה.

מצלמה באיכות סבירה+ - שתתאים לצלם חובב, לא משהו מפואר מדי.

ובכן, מסריקה כללית של השוק - מצאתי את ה-HTC Desire HD כמכשיר הסלולרי האולטימטיבי בשבילי.

חיכיתי לביקורות הראשונות שיצאו והתאכזבתי לשמוע על הסוללה החלשה של המכשיר.

האם היא חלשה עד כדי כך? כי שלל היתרונות של המכשיר פשוט בוהקים בעיניי אבל יאכזב אותי מאוד אם אחרי כמה שעות של נגינת מוזיקה (ואני שומע הרבה), המכשיר פשוט ימות.

לאחרונה הכרתי את ה-Samsung Galaxy S והתרשמתי מאוד.

העיצוב הדקיק, המעבד החזק, הסוללה העמידה ושלל תכונות מרשימות הציבו אותו כאלטרנטיבה איכותית ל-HD.

מקריאת שלל תשבוחות באתר זה ובאתרים אחרים, אני חושב ברצינות לקחת את ה-SGS.

אז מה דעתכם? לתת צ'אנס ל-HD או שללכת על בטוח עם ה-Galaxy?

או שאולי יש לכם מכשיר מומלץ אחר לקחת שיתאים לדרישותיי?

אשמח לתגובות :)

פורסם

כמכשיר מדיה אין לך מה ללכת על הדיזייר HD. הוא לא תומך כמעט בפורמטים של וידאו.

כל עוד אתה מוכן לקבל מכשיר עם GPS בינוני מינוס (בין אם זה עניין זמני או קבוע...) הגלאקסי S זה המכשיר בשבילך.

הסוללה שלו חזקה, המסך שלו טוב יותר משל הדיזייר HD (ובערך משל כל מכשיר אחר בשוק), איכות הסאונד שלו מעולה, והוא מנגן בערך כל קובץ וידאו שתזרוק עליו, כולל קבצי MKV ב 720P.

בנוסף, הוא קליל מאוד

פורסם
  • מחבר

אהא.

והבנתי שיש לו כמה גרסאות - 9000I, Captivate ועוד כמה. על איזו ללכת?

ועוד משהו חשוב - סים קארד של פלאפון יתאים לו?

פורסם

מצטער להודיע לך אבל אם אתה רוצה מכשיר וידאו שישרוד לך שעות ולא יחסל את הסוללה לפלאפון שלך, קנה נגן יעודי

אני כרגע החלפתי את הA3 שלי בנגן של חברת AINOL, סוללה מטורפת מסך מעולה ואוכל כל MKV שאני זורק אליו

פורסם

אני נמצא בדיוק בדילמה שלך..

הייתי בכיף הולך על הגלאקסי, הבעיה איתו היא הגיפיאס, בניית הפלסטיק הזולה [בהשוואה למסגרת אלומיניום חזקה לדיזייר HD], מצלמה פחות איכותית [חשוב מבחינתי] ואני מעדיף את ממשק הHTC SENSE החדש שנמצא בדיזייר..

אבל מה שכן, הוא זול יותר, המסך שלו טוב יותר, יותר תמיכה בפורמטים שונים וסוללה חזקה יותר..

פורסם

במקרה של נפילה, מסגרת פלסטיק/לקסן תהיה עדיפה בעשרות מונים על מסגרת אלומיניום.

לאנשים משום מה נכנס הרעיון שמתכת במכשירים סלולריים עושה אותם חזקים ועמידים יותר.

well, הפתעה- זה לא. זה רק גורם להם להיראות יפה יותר.

פורסם

אני אחזק את הטענה בניסיון האישי שלי, שהמכשיר נפל לי כבר מספר לא מבוטל של פעמים ולא קרה לו דבר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על עצותיכם - נראה שאלך בהחלט על ה-SGS.

פורסם

מצטער שאני קצת נדחף, אבל מה בדיוק הבעיות המדוברות עם הGPS בסמסונג?

ואיך המצלמה שלו בתכלס?

אני רגיל לSONY ERICSON K800I הישן שלי, והמצלמה שלו מטורפת לדעתי. חשוב לי פלאפון עם מצלמה ברמה הזאת ומעלה..

כמו כן, שמעתי שיש עוד גרסאות לסמסונג גלקסי S..אפשר פירוט עליהן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים