עבור לתוכן

יום זכרון לזכר יצחק רבין

Featured Replies

פורסם

1. בזבוז של 45 דקות טקס

2. בזבוז של כמה שעות טלווזיה טובות

3. בזבוז של שעת לימודים בבתי הספר

אני לא שונא את האיש או משהו, אבל אני לא חושב שצריך לעשות לו יום זכרון

כימני, אני חושב שהוא השמאלני היחידי שהאמין במה שהוא עושה לא כמו כל השמאלנים החוליגנים והאידיוטים של היום, זה שהוא טעה זה משהו אחר.. אבל כוונה אמיתית הייתה לו, והוא לא עשה את זה כדי לזכות בפרס ולהגן על התחת שלו בממשלה..

זאת דעתי.

פורסם

עם כל הכבוד אני חושב שקצת נסחפת, יצחק רבין ז"ל היה איש גדול ויקר שתרם המון למדינה הזו, ולדעתי אסור לנו לשכוח את הנבלה שנעשתה במדינה שלנו, נרצח ראש ממשלה במדינת ישראל וזה דבר שאנחנו חייבים להתרחק ממנו ולחנך את הילדים שלנו לגביו. תנסה לחשוב על זה יותר, קרה פה דבר נורא והרבה אנשים משומה לא מבינים את זה. זה לא ממש חוכמה שאני אומר את זה, כמובן כי אני מזדהה עם השמאל, אבל אם משהו כזה היה קורה לרה"מ מהימין אני יודע שהייתי מזדעזע.. או אם לפחות הייתי מספיק בוגר כאשר נרצח רבין.

בכל אופן, אני חושב שחוסר האכפתיות שלך והצורה שבה אתה מחליק את האירוע הבאמת חשוב הזה פשוט נובע מבורות. אם היית יודע יותר ובאמת מכיר את האדם ויודע על כל מה שהוא עשה בשביל ארצנו אז היית יודע להעריך יותר את היום הזה.

4.11.95 - לא נשכח ולא נסלח.

יהי זכרו ברוך.

"כאנשים קטנים מטילים צל גדול יודעים ששוקעת השמש...."

פורסם

1. בזבוז של 45 דקות טקס

45 דקות של ישיבה בזולה.

2. בזבוז של כמה שעות טלווזיה טובות

כמה טוב שאני לא רואה טלויזיה

3. בזבוז של שעת לימודים בבתי הספר

כל שיעור חופשי שבא, ברוך הבא.

פורסם

שיעשו גם טקס זיכרון לרחבעם זאבי (גנדי) ז"ל.

פורסם
  • מחבר

בדיוק, מה קרה? הוא סתם אחד?

למה לבגין אין יום זכרון?

פורסם

למה לבן גוריון אין טקס? לרבין יש טקס כי הוא היה ראש ממשלה והוא נרצח.

פורסם

אני לא רואה טעם להתווכח בכלל עם באנדם שלא חושב שצריך לעשות יום זיכרון לראש ממשלה שנרצח.

אם אתה לא מבין את זה ,אתה כנראה גם לא תבין...

פורסם

אני לא מאמין בכלל שיש פה על מה לדבר.

לפותח התר'ד אתה צריך ללמוד על respect .

פורסם

יצחק רבין הוא לא "סתם" ראש ממשלה שנרצח. יצחק רבין הוא לא אחד שצריך כי אין ברירה לעשות טקס יום זיכרון.

בדיוק בנקודות מפגש אילו, עם ישראל יצא לגלות. הכל בגלל מלחמת אזרחים וחורבן בית המקדש. הכל תוצאה של ימין/שמאל קיצוני שעזר לאוייבים מבחוץ להכות בנו ולסלקינו מארץ ישראל.

לא אני ממש לא אוהב את בני משפחתו (במיוחד את אישתו). פתאום בתו (דליה רבין) נכנסה להרפתקאת סגנית שר הביטחון, וברחה משם כל עוד נפשה בה. הרפתקאה מסוכנת וטפשית מצד חובבנית נוראית למקצוע.

התנהגותם של בני משפחת רבין אחרי הרצח גרמה יותר רע מאשר ללמידת לקח חשוב. ההסתה היתה הפוכה ארסית והרסנית יותר. פתאום המתנחלים נהיו "מוקצה", מאוסים וזרים. פתאום הם החליטו מה זה מורשת רבין. פתאום הם נהיו אפוטרופוס של השלום.

הם גנבו את זכויות השלום לעצמם ללא רשות תוך ניצול ציני של רצח. לאף אחד אין זכויות לשלום מלבד אמיצים ורבין היה אמיץ ולא בני משפחתו.

מסתבר שמשרד "יחסי ציבור" של משפחת רבין היה מין הגרועים שיכלו לשכור את שירותיו.

בין לילה שכחנו מה זה ציונות. עכשיו זה סטייל לסרב לשרת בצבא, פתאום שכחנו כי אוייבינו לא עייפו מלהרוג בנו ללא רחם.

מותר לשנא אדם (זה בסך הכל בעיה של השונא ולא השנוא), מותר להוות מכשול פוליטי (אויי איך שפרס שנא אותו), מותר לצעוק "תתפטר"

אבל אסור להרוג, לרצוח בשם אידאולוגיה. אסור להרוג יהודי בכל אשר הוא. רבין היה יהודי ששירת כראש הממשלה והוא היה אחראי על מה שקרה וקורה מסביבו.צומת דרכים חשובה של עם שנמצא במצב עדין. ולכולנו חשוב לזכור אותו. משפחתו ממש לא חשובה וכל הדיבורים על המשך דרכו הם המצאה הזויה של משפחתו ולא יותר.

pic.jpg

פורסם

למה לבן גוריון אין טקס? לרבין יש טקס כי הוא היה ראש ממשלה והוא נרצח.

ומה עם רחבעם זאבי גם הוא נירצח.

פורסם

ומה עם רחבעם זאבי גם הוא נירצח.

גנדי היה ראש ממשלה? שנבחר ע"י רוב העם?

פורסם
  • מחבר

כולכם מסונוורים מהעבר המפואר שלו, באמת היה לו עבר מפואר,

אבל לפני שהוא נרצח הבבן אדם היה מחורפן לגמרי, שונה לגמרי מהרבין הגדול שהיה ביום כיפור וששת הימים

הסיגריות האלה פוררו לו ת'מוח

פורסם

תן כבוד לבן אדם אפילו אם אתה לא אוהב אותו.

פורסם

גם לעדתי לרחבאם זאבי צריך לעשות יום זיכרון,אבל זה לא אומר שלא צריך לעשות לרבין,אני לא מבין אותכם...

רבין נרצח על רקע פוליטי ע"י יהודי מהעם חובש כיפה!

רחבאם זאבי עם כל הכבוד לאדם הזה,הוא היה אדם גדול לא פחות מרבין,והוא נרצח ע"י ערבים,זה מקרה מעט שונה,אבל אני חושב שגם לו צריך יום זיכרון.

פורסם
  • מחבר

כן....

מה קורה למדינה הזאת

שבוע שעבר נסגר המינימרקט הכי טוב בירושלים! "מנימרקט"

ולא עשו לו יום זכרון...

איזו מדינה אחח.. לא בסדר

ד"א היום זכרון לרבין זה תקף רק ל10 שנים לא? עוד שנתיים יפסיקו את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים