עבור לתוכן

ככה מושכים אנשים לקנות בגדים היום??

Featured Replies

פורסם

http://web.msn.co.il/msn/news/358E6F16B57E4645883F6E3B3A62BFD4.htm

העיתון "מעריב" מפרסם הבוקר על גימיק שיווקי חדש של אופנת TNT. החברה החליטה לחלק קונדום חינם לילדים הרוכשים אצלהם בגדים.

הוריה של ילדה בת 11 הופתעו לגלות בכיס מכנסיה החדשים קונדום. ההורים שלא שמחו על השי שקיבלה ביתם...

מה הולך כאן??

קודם כל זה ואחרי זה הגועל נפש הזה??

מה הם דפודים? לחלק קונדומים לילדים בני 11?? WTF?

לדעתי הם צריכים, אם כבר, לחלק לילדים לא מתחת לגיל 15!

עריכה: תיקנתי את הלינק.

פורסם

אחרי המקרה עם kenvello אני ממש, אבל ממש לא מופתע...

פורסם

עניין המין אצל בני נוער כבר מוגזם לדעתי מוגזם מאוד ילד בן 15 או 11 לא צריך קונדום הוא לא אמור לדעת בכלל מה לעשות איתו מה קורה למדינה הזאת?! >:(

פורסם

מה זה השטויות האלה מה הם דפוקים?!?

אם ילדים קטנים קונים בגדים הם מקבלים קונדום בתוך הכיס???

לאיזה מצב הגענו.. >:(

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה? דואגים לילדים.

חוץ מזה, מה הקטע? לילדים בכיתה ח' כבר יש שיעורי חינוך מיני שבהם מראים להם את כל האמצעי בטיחות.

פורסם

אחרי המקרה עם kenvello אני ממש, אבל ממש לא מופתע...

מה היה עם כן ולא ?

פורסם

זהו מה הבעיה פה?

לפי דעתי זה רק מועיל במקום להזיק

זה לא כיאלו אתה נותן לילדה כלי לעשות סקס

ויש פה גם אקט של הסברה על אצעי מניע

בתקווה שהיא תשתמש בהם ביום אושרה ( ;D)

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה? דואגים לילדים.

חוץ מזה, מה הקטע? לילדים בכיתה ח' כבר יש שיעורי חינוך מיני שבהם מראים להם את כל האמצעי בטיחות.

הם רק מראים להם הם לא אומרים להם ללכת ולהתחיל להתעסק עם זה ולקנות את זה
פורסם

הם רק מראים להם הם לא אומרים להם ללכת ולהתחיל להתעסק עם זה ולקנות את זה

גם פה לא אומרים להם כלום, פשוט דואגים שאם הם כבר עושים את זה, שיהיו בטוחים עד הסוף ולא ישכחו את הדבר הזה. זה אותו דבר כמו שיעור חינוך מיני רק שפה אתה מקבל בלי הסברים, ושם אתה מקבל הסברים אבל בלי הדברים.

עריכה:

אנשים, מספיק להיות יפי נפש. תפתחו את העניים.

פורסם

אני לא רואה דבר פסול בזה שיחלקו לבני נוער או אפילו לסתם ילדים קונדומים, זה לא אומר שהם ילכו וישתמשו בזה - אבל בכל מקרה חשוב שזה יהיה להם. תראו, עם כל העניין שעושים מזה - ההורים שלכם היו הרבה יותר שובבים ממכם, שלא יעבדו עליכם.

בקשר למקרה של kenvelo אני לא מעודד את זה ובאמת אני לא חושב שכל מה שקרה שם במקום, אבל - c'est la vie... זה עולם חומרני.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהם צריכים לתת את זה רק לבני 15 ומעלה, ילדים בני 11 לא צריכים לדעת הרבה על זה חוץ מזה שככה עושים ילדים ואת הקללות הידועות כמובן (לא ממש אמורים לדעת אבל אלו הנורמות החברתיות כאן בישראל), לא אמורים עדיין לדעת את השאר...אז כמובן שלא אמורים לתת להם קונדום בזמן קנייה של בגדים.

פורסם

והם ממש נראה לך בודקים מי קונה כל מכנס?

זה מגיע בתוך המכנס, וזהו.

הבגדים שלהם מיועדים (לפי הצהרת החברה היום בעיתון) לבני נוער, ובינינו, בני נוער לא יודעים מה זה קונדום?

פורסם

והם ממש נראה לך בודקים מי קונה כל מכנס?

זה מגיע בתוך המכנס, וזהו.

הבגדים שלהם מיועדים (לפי הצהרת החברה היום בעיתון) לבני נוער, ובינינו, בני נוער לא יודעים מה זה קונדום?

אשכרה, חוץ מזה, לך עכשיו תזהה מי בן 11 ומי בן 50?

בני נוער מתפתחים מהר, אני מכיר בנאדם בן 15 וחצי נראה כמו בן 23-25.

פורסם
  • מחבר

אכן, זאת בעייה...

סתכלו על Slim Shady ונסו להוכיח שהוא מתחת לגיל 15, נראה אתכם מצליחים ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים