עבור לתוכן

תקלה חשודה בנגן MP3 מחברת IKO

Featured Replies

פורסם

יש לחבר שלי נגן IKO planet 7879 שהוא זול יחסית ובנפח 4 ג'יגה, נקנה לפני כמה חודשים

עכשיו הקטע ההזוי זה שכל פעם שמחברים אוזניות לנגן, שומעים באוזנייה אחת בסדר ובאוזנייה השנייה לא בסדר (כלומר, צריך להזיז את הכבל של האוזניות ולשחק איתו עד שהוא יעבוד).

שימו לב לבעייה המוזרה כאן-הבעייה היא בנגן אבל כל אוזניות שתחברו- אם תשחקו עם הכבל עצמו זה יסתדר פה ושם למרות שהאוזניות בסדר גמור, האם ידוע למישהו כאן על בעייה כזאת?

פורסם

נשמע כמו בעיה בחיבור 3.5mm של הנגן, בעיה נפוצה בנגנים סיניים זולים.

פורסם

אם אני לא טועה IKO מספקת אחריות של 3 שנים על הנגנים שלהם (אחריות, כן בטח... בואו נאמר שהיה לי מקרה רע מבחינת מימוש האחריות אצלם)

תוכל לפנות אליהם בדרישה שיתקנו את הנגן (אבל אל תצפה שיעשו כך, כי על הנגן שלי הם התחמקו מאחריות)

אור כהן.

פורסם

כמו שאמרו, אם זה חזור עם כל אוזניה שאתהי ודע בוודאות שהיא תקינה - הבעיה במגעים של החיבור 3.5 של הנגן. באמת לא אמורות להיות לך ציפיות גדולות מדי כי מדובר בנגנים הזולים ביותר שקיימים. תציע לחבר שלך לעלות כמה רמות ולהשקיע טיפה כסף ולקנות סנדיסק סנסה קליפ או משהו כזה. במחירים שהוא עולה היום זה לא נורמאלי לקנות נגנים סיניים ג'נריים

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שזה נגן טוב מאוד מבחינת חיי סוללה - רשום שהוא מחזיק מעמד 72 שעות (קשה להאמין) והוא אכן מחזיק כך...נדיר מאוד למצוא נגן שמחזיק ככה

איפה עוד אני אמצא נגן זול שיכול לפעול על סוללות AAA/נגן שמחזיק מעמד מעל 50 שעות?

פורסם

קודם כל היה לי נגן פשוט וזול של Iriver שהחזיק כ-50 ש' על סוללה אחת. בכל מקרה, למה לעזעאל אתה צריך אפשרות לנגן 50 ש' מוזיקה? סנסה קליפ מגיע עם סוללה פנימית ככה שלאורך זמן תחסוך הרבה כסף על סוללות נטענות וכו' - למרות שהיא תחזיק כ-15 ש' בלבד.

פורסם
  • מחבר

כשאמרתי שאני אמצא התכוונתי לקנות בשבילו, כי הוא התבאס על הנגן שלו והתייאש מלחפש נגנים.

הוא יוצא להרבה טיולים ומעדיף שתהייה סוללה חזקה של מעל 50 שעות...אז זה מה שאני מחפש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים