עבור לתוכן

בעייה תוכנית ב- COWON I7 שלי

Featured Replies

פורסם

שלום וערב טוב חבר'ה,

לאחר שמכרתי את הטאץ' שלי ועד שאני אחליט מה אני קונה עם הכסף החלטתי לחזור קצת "לשורשים"- COWON I7 16GB שיש לי שישב בצד וסובל מבעיה תוכנית.

בכל אופן, המחשב מציג את הקבצים והכל כשר למהדרין והכל בסדר איתו ככה שאפשר לגרור ולשים עליו שירים כמו על DOK, אבל הבעיה היא שכשהוא נדלק הוא בוחר שפה שבה אתה מעוניין שהוא יפעל ולא מציג את הקבצים על המכשיר. הוא מראה שהמכשיר ריק כשבדיעבד יש עליו קבצים.

יש לציין שזה קרה אאל"ט (מזמן) לאחר שפירמטתי את המכשיר (וייתכן שהעברתי את מצבו מ-FAT32 ל-NTFS וזה חלק מהבעיה :-\).

ניסיתי להתקין קושחא חדשה- 1.18 שזה העדכון הכי חדש שיש למכשיר וזה לא צלח. פירמטתי וניסיתי מספר פעמים וכל פעם תסכול מחוסר הצלחה.

מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? ???

המון תודה רבה! :yelclap:

נ.ב-

יש לציין שהאחריות כבר פגה ממזמן על המכשיר ובלי קשר, זו בוודאות בעיה תוכנית כי המכשיר עצמו עובד כראוי ואפשר להעביר אליו קבצים.

נ.נ.ב-

פתרון אפשרי הוא לתת לבאג לתקן אותו. אישית אני לא מוצא טעם לשלם סכום מסוים על טיפול בבעיה תוכנית דפוקה שכזו. :bash: הפתרון הזה יורד מהפרק...

עריכה/עדכון: פתרתי לבסוף את הבעיה. כנראה שהנגן לא יודע לעבוד במערכת קבצים מסוג NTFS וכשהחזרתי אותו ל-FAT32 הוא חזר לפעול בצורה מצוינת כהרגלו. :xyxthumbs:

פורסם

תפרמט חזרה לFAT32 ותתקין עליו את הקושחה האחרונה. אני לא מאמין שהנגן יודע לעבוד עם NTFS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים