עבור לתוכן

שאלות בקשר לזכרון חדש בעקבות שביקת חייו של הקודם

Featured Replies

פורסם

מה המצב חבר'ה ?..

אז ככה, כרטיס אחד מבין 4 שהיו לי (כל אחד 512MB) נהרס ועכשיו אני צריך לקנות חדש .. יש לי מעבד E4500 (אני יודע שהוא ישן לא צריך להזכיר לי חח) וכידוע לכם (או לא) הוא בא עם 2.2 Mhz ועשיתי לו OC ל - 2.93 Mhz .. האם הזכרון הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~991580ST~15~0.htm טוב ל - OC ?.. לא כל כך שמעתי על החברה הזאת אבל קראתי איזה Review של אתר אוברקלוקרים ואומרים שהוא טוב .. מה אתם אומרים ?.. ועוד שאלה קטנה .. האם Windows 7 32 Bit יזהה 3G ? עזבו שזה יזהה, האם הוא באמת ישתמש ב - 3 GB או שסתם יהיה רשום 3 GB והמחשב ישתמש בפחות ?..

תודה מראש והמשך שבוע טוב,

משה

פורסם

זיכרון 800MHZ יביא אותך בתיאוריה עד לאוז רה4.4GHZ..ככה שזה לא משנה מה תיקח ממש.."הכל יהיה בסדר לOC"..

מעבר לזה זה כבר בחירה אחרת..

ואיזה זיכרון יש לך כרגע ?

יזהה 3GB..אבל ישתמש בפועל בקצת פחות..

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי את אלה OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 OCZ2P8001GK שזה 2 של 512 ואחד של 512 של GEIL ..

אני מנסה לייבא את OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK .. מה אתה אומר ?..

פורסם

אני אומר שתרכוש כבר קיט של 2X2GB וזהו..כל העירובב זיכורנות והאובר סטיקים רק גורע במקרה של OC.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הבעיה שזה יקר מדי וחוץ מזה בגלל שיהיה לי 4GB אני צריך לפרמט ולהתקין גרסא של 64Bit כדי שיזהה לי את כל ה - 4GB ...

פורסם

בעוד 100-120+- שקלים יש לך סט של 4GB..תעשה אתהשיקולים שלך מבחינת תקציב..

וגם עכשיו אתה לא בדוק מנצל 3GB נטו..ככה שזה תירוץ די :-\

פורסם
  • מחבר

אני אוכל להוסיף עוד 100-200 שקל ואני יודע שזה יהיה רק לטובתי אבל באמת שאין לי כוח את כל עניין הפירמוט וזה, גיבויים וכו' ... 3GB ה - Windows יזהה ולא אצטרך לפרמט .. חוץ מזה, יש לי מחשב נייד חדש שיותר טוב מהמחשב הנייח פי כמה אז במשחקים נגיד אני אוכל לשחק בנייד ..

פורסם

אני ל אמבין איך נושא הפירמוט נהיה העיקר פה ? אתה לא צריך לפרמט.

ראתה עובד עם 3GB עכשיו..מתאים לך סבבה..שתרכוש 4GB תעבוד עם 3GB.."מתי שיהיה לך כוח" תשדרג..

לא כזאת בעיה..

בכל מקרה כל זיכרון DDR2 800MHZ יספיק..מה שיתרום פחות לOC..זה העירובב של הסטיקים והכמות..

בחירה שלך בסופו של דבר..

פורסם
  • מחבר

כרגע אני עובד עם 1.5GB אחרי שנהרס לי כרטיס אחד של 512MB .. אף פעם לא היה לי יותר מ - 2GB .. אם אני לא אמצא כרטיס זכרון בזמן הקרוב אני באמת אלך על ה - 4GB ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים