עבור לתוכן

HTC Desire HD הגיע לארץ? או בכלל לעולם?

Featured Replies

פורסם

אז דווקא במכשיר עם מסך כזה שמו 1230מיליאמפר?

בEVO4 הצליחו לשים 1500 , והמכשיר נראה לי באותו עובי עם הHD.

חוץ מזה, יש דברים מעבר לאספקט החומרתי שיכולים להשפיע על הסוללה. כגון מערכת הפעלה(למרות שפה אין הרבה מה HTC יכולים לעשות) או ממשק(ופה HTC בהחלט יכולים להשקיע יותר מאמצים)

אני לא מצפה מסמארטפון להחזיק שבוע כמו הטלפונים הישנים, אבל הם פשוט לא שורדים יום אחד .

אז לא עדיף כבר לקנות טלפון שמחזיק כמה ימים ובנוסף אליו איזה טאבלט או נייד ובאמת להנות ולראות כמו בן אדם סרטים ולגלוש ברשת על גבי מסך נורמלי?

קודם כל אתה יוצא מנקודת הנחה מאוד שגויה. המארטפון לא מחזיק הרבה כמו טחפוינם "ישנים" בגלל השימושים שאתה עושה בו והמסך שלו. טלפון נוקיה מקרר היה מחזיק לי כמעט שבוע ללא טעינה, כי הוא היה מחובר אך ורק לרשת 2G, היה לו מסך של טטריס ולא נגעתי בו פרט לפעמים שבהם הוא השמיע צלילים מחרידים, שבזמנו נחשבו לרינגטונים.

לעומת זאת, בסמארטפון שלך אתה גולש באינטרנט (לכן גן מחובר ל-3G או WIFI), שומע מוזיקה, רואה פרקים של סדרות שפיספסת בזמן שאתה נוסע ברכת (לפחות אני), משחק במשחקים, קורא מיילים, נכנס לפייסבוק , מצלם, מנהל יומן שמסונכרן אוטומטית עם הג'ימייל ועוד מיליון ואחד דברים. הטלפון שלך בשימוש הרבה יותר זמן ולכן חיי הסוללה שלו מתקצרים משמעויתית.

זמן סוללה של נטבוק ממוצע הוא 6 שעות, כך שאתה יכול לראות בבירור שזמני הסוללה של הסמארטפונים אפילו טובים יותר.

• תגובות 41
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

" גולש באינטרנט (לכן גן מחובר ל-3G או WIFI), שומע מוזיקה, רואה פרקים של סדרות שפיספסת בזמן שאתה נוסע ברכת (לפחות אני), משחק במשחקים, קורא מיילים, נכנס לפייסבוק , מצלם, מנהל יומן שמסונכרן אוטומטית עם הג'ימייל ועוד מיליון ואחד דברים"

עם שימוש כזה חצי יום הוא בקושי מחזיק .. ואל תגיד לי שזה לא נכון והוא סוחב לך 24 שעות .

ונטבוקים החדשים מחזיקים 10-11 שעות כבר . והעניין הוא לא רק הסוללה, אלא גם חווית השימוש ,אם אפשר להגדיר את זה ככה. אני מעדיף לגלוש ולראות סרטים/סדרות על מסך 10-11" מאשר על מסך 4" .

הזמן שאתה יכול לגלוש ולראות סדרות רצוף ,הוא יותר קצר בסמארטפון מאשר בנייד.

כנראה לחלק מהאנשים זה בסדר והם מבסוטים מכל העניין.

אני רק אומר את דעתי וההיגיון שלי שאומר שעדיף לקנות באותו מחיר נטבוק וטלפון בנפרד. הנטבוק יחזיק לא פחות מסמארטפון בצפיית וידאו או גלישת אינטרנט ואתה גם תהנה מזה יותר, כי זה הרבה יותר נח עם מסך 10" לעומת 4, וגם לא תפחד שבאמצע היום הסוללה שלך תיגמר . מילא אנשים שרוב הזמן בבית , אבל ..

אני לא נגד סמארטפונים , פשוט במחירים האלה זה לא שווה את זה בינתיים, לצערי. אני בעצמי חיכיתי להשקת הליין החדש של HTC חשבתי לקנות איזה מכשיר, אבל כשקראתי את הביקורות....החלטתי להשאיר את הסמסונג הענתיקה שלי ולקנות איזה נטבוק/טאבלט כשמשעמם לי,לראות איזה סרט,לגלוש ברשת וכל מה שהזכרת. לפחות עד שיצא משהו שבאמת יהיה שווה להוציא עליו את הכמה אלפי שקלים שלא באים בקלות (בשבילי בכל אופן..). אינטרנט מוזיקה מיילים וסדרות אלה תוספות ,שלא מצדיקות מחירים כאלה, במיוחד כשהן באות על חשבון הדבר החשוב ביותר בטלפון - שהוא שיחות ,מה שאי אפשר לעשות כשנגמרת לך הסוללה :P

פורסם

קודם כל אתה יוצא מנקודת הנחה מאוד שגויה. המארטפון לא מחזיק הרבה כמו טחפוינם "ישנים" בגלל השימושים שאתה עושה בו והמסך שלו. טלפון נוקיה מקרר היה מחזיק לי כמעט שבוע ללא טעינה, כי הוא היה מחובר אך ורק לרשת 2G, היה לו מסך של טטריס ולא נגעתי בו פרט לפעמים שבהם הוא השמיע צלילים מחרידים, שבזמנו נחשבו לרינגטונים.

לעומת זאת, בסמארטפון שלך אתה גולש באינטרנט (לכן גן מחובר ל-3G או WIFI), שומע מוזיקה, רואה פרקים של סדרות שפיספסת בזמן שאתה נוסע ברכת (לפחות אני), משחק במשחקים, קורא מיילים, נכנס לפייסבוק , מצלם, מנהל יומן שמסונכרן אוטומטית עם הג'ימייל ועוד מיליון ואחד דברים. הטלפון שלך בשימוש הרבה יותר זמן ולכן חיי הסוללה שלו מתקצרים משמעויתית.

זמן סוללה של נטבוק ממוצע הוא 6 שעות, כך שאתה יכול לראות בבירור שזמני הסוללה של הסמארטפונים אפילו טובים יותר.

גדול אתה.....אף פעם לא חשבתי על זה ככה =][br]פורסם בתאריך: 30.10.2010 בשעה 20:33:36

למה ?

לדוגמא' date=' הדבר הכי בסיסי.

לגבות את כל המערכת שלך למקרה ומשהו ישתבש- צריך root.

להגביר קצת את הווליום- צריך root.

לשנות ערכת נושא לכל המערכת ברמה גורפת על כל הקבצים והתוכנות המובנות שלך- root.

זאת לא פריצה... זה שבארץ כל שינוי מערכת נקרא פריצה, זאת בעיה אחרת.

אתה חייב root בשביל אלף ואחד דברים וישומים בסיסיים שצריכים לגשת לתיקיית המערכת שלך.

תחשוב על זה כמו יוזר בלי הרשאות במערכת ההפעלה שלך: לא יכול להתקין תוכנות, לא יכול לעדכן דריוורים, לא יכול לשנות ערכי מערכת, לא יכול לעשות כלום.

תשתמש וזהו. לי זה לא נשמע מעניין מדי, ולא נשמע הוגן למדי.

[/quote']

השאלה אם משתמש ממוצע צריך את זה?!!

כל כך קשה להיסתדר בלי הדברים האלו...?!....אני בטוח שHTC חשבו על הכל כך שהטלפון שתיקנה ב700 דולר יהיה מושלם..!(יחסית)!

פורסם

Ovid,

אני גם לא אתנגד למחשב נייד קטן לצרכים של גלישה באינטרנט, תאמין לי. פשוט אני כרגע חייל ומחשב נייד לא בא בחשבון כ"כ מבחינת שימושים כי הוא גדול יותר מפלאפון שנמצא אצלי כל הזמן בכיס. אמנם אני ג'ובניק מת ואני לא נמצא שבועיים בשטח רצוף, אבל לי אישית יותר נוח כשיש הכל בכיס של הג'ינס, ולא בתוך תיק על הגב.

פורסם

אגב זמני הסוללה באמת מעצבנים, ברשותי 2 מכשירים מבית HTC

HD+HD2

אני יכול לומר שהhd הראשון היה בעל זמן סוללה טוב יותר ממה שיש לי כרגע, אולי זה בגלל הרום שאני משתמש בו שגם לפעמים משפיע, אבל אני בהחלט רואה ומרגיש הבדל. השאלה היא איך ה HD2 אל מול ה DESIRE HD בזמני סוללה, אם הוא חלש יותר אז בכלל זה מעצבן, אף אחד לא אוהב להסתובב עם הסוללות המחוזקות בעובי 2 מטר

פורסם
  • מחבר

לא אכנס לויכוח הזה, אבל לדעתי סמרטפונים הם אחלה של דבר. אני לא רואה את עצמי נוסע באוטובוסים עם מחשב נייד גדול וכבד כל הזמן..אני מסתפק לחלוטין ב4-5 אינץ מסך של סמארטפון. כל עוד הוא נכנס לכיס, מצידי שישקול 250 גר', אני מבסוט.

לעיניניינו...

עד יפריע לי המחסור בROOT וROM וכל מה שדיברתם עליו לעיל? מה בעצם זה עושה?

כמו שאמרתי, אני צריך פלאפון מהיר ונוח, מצלמה איכותית ככל האפשר עם 720P בוידאו[יש לי עכשיו סוני אריקסון K800I ישן שהמצלמה שם טובה מאשר במרבית הפלאפונים גם כיום, אני מניח. הייתי רוצה שדרוג בנושא הזה או לפחות להשאר באותה הרמה..],גלישה נוחה ברשת עם WIFI\3G, מסך גדול ואיכותי שלהקליד עליו עם מקלדת וירטואלית לא יגרום לי להרגיש מחסור בQWERTY פיזי, קריאת פורמטים שונים של וידאו [MKV\DIVX\XVID וכאלה] בשביל לראות סדרות וסרטים וסוללה שתחזיק יום וחצי של שימוש מרובה למדי. כמו כן, תמיכה מלאה בעיברית וברשתות בארץ כמובן [אורנג', בקרוב סלקום].

יש לי גם עדיפות לא מוסברת לANDROID.

איזה פלאפון אני צריך למען השם?

פורסם

לי לפחות, חשוב שהטלפון/מה שלא נמצא לי בכיס לא ישקול יותר מדי. גם ככה אני נסחב עם ארנק מפוצץ בשטויות ומפתחות בכיס כל הזמן. וההגנה החומרתית בDHD לפי מה שאני מבין מהביקורת הישראלית מונעת ממך לעשות פלאשינג חופשי של איזה רום שבא לך, דבר שהוא אחד היתרונות היותר גדולים של האנדרואיד. (לעומת הiOS למשל).

פורסם
  • מחבר

במילים פשוטות, מה בעצם אני מאבד עם המחסור בפלאשינג של רומים וROOTS?

מהמשקל לא אכפת לי. אתה באמת תרגיש עוד 100 גרם בכיס? העיקר מבחינתי שהפלאפון יהיה דק, וכל סמארטפון שקורץ לי הוא בעל מבנה דקיק כך שאין פה בעיה.

פורסם

בכיס לא תרגיש, תרגיש את זה טוב טוב ביד את ה100 גרם האלה.

פורסם

ה-DHD זה לא מכשיר לשוק הישראלי.

רוב התלונות כאן הם של אנשים שיעדיפו מזדה על מרצדס כי המזדה "לא רואה מוסך", ומתעלמים לחלוטין שהמזדה זה קופסאת שימורים עלובה עם נוחות של רכיבה על כבשים.

רוב הנחושים למיניהם לא רק יתעקשו על המזדה, אלא גם יתקיפו את מרצדס ב"תיקונים יקרים במוסך" וכל מיני טיעוני עולם שלישי.

אותו דבר במכשירים - אני שומע כאן טענות שהבטריה מחזיקה 5 שעות פחות מהסמסונג גאלאקסי פלסטיק ומכשירים דומים.

כאילו שמישהו עם אינטליגנציה מעל הממוצע לא יטעין את המכשיר בלילה ויצפה ללכת ליום העבודה עם מכשיר לא טעון על 30 אחוז. ממש חכמולוגים.

החזקתי עם הHD2 כל היום, ונכון, זה הגיע לסוף הבטריה בסוף היום אבל שחטתי לו את המיץ והגיע הזמן להטעין.

משקל - אני מעדיף טלפון מתכת איכותי שבנוי טוב מחתיכת פלסטיק מתעקם וחורק ששוקל 2 גרם שלא מצדיק תשלום של מעל 399 ש"ח.

מחשב נייד - אף מחשב נייד הוא לא נייד. זה כבר נראה מטופש ומגוחך להתחיל להוציא מסכים מתקפלים בציבור ולחכות שעה וחצי שידלק, ואז לחבר לו איזה מודם חיצוני במקרה הטוב עם אינטרנט ועכבר חיצוני, כי הפאד הזה הוא פשוט מגוחך.

הסמארטפונים הרגו את המחשבים הניידים לאינטרנט ואימיילים(ואם השימוש שלכם מחוץ לבית הוא מעבר לאינטרנט ומיילים ואין לכם עבודה שקשורה במחשבים ואתם לא סטודנטים שמסכמים שיעורים- יש לכם בעיה) , ורק מי שהיה לו סמארטפון טוב ומקונפג יבין.

פורסם
  • מחבר

אני חייב להודות שאני מסכים איתך לחלוטין. אבל קצת לא הבנתי מה הקשר ספציפית לשוק הישראלי..

פורסם

סתם תוספת הומור קטנה. עשיתי הקבלה על מה הישראלי הממוצע מסתכל בקניות שלו.

זה אף פעם לא יהיה דברים כמו איכות בניה, איכות העבודה, נוחות וכו' אלא תמיד "כמה שיותר פיצ'רים בכמה שפחות כסף" שבד"כ מוביל למצב כלכלי רעוע עקב קניות חזורות של אותו הפריט שנקנה כפשרה.

Buy once cry once - מה שיקר לא סתם יקר, אלא אם כן זה מותג, ובמקרה הזה זה לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים