עבור לתוכן

HTC Desire HD הגיע לארץ? או בכלל לעולם?

Featured Replies

פורסם

עם כול הכבוד,איך מכשיר שעולה בסביבות המחיר של האיפון עולה 1000 שקל + יותר ? הSGS עוד איכשהו אפשר לקנות בארץ 3K זה עוד סביר ,האיפון 4 אמור לעלות 3.5K אבל הוא עולה 4000-5000 אלף (מוגזם - ואני קניתי את שלי מפלאפון בפחות , איפון 4 ) והDESIRE HD אפילו יותר גרוע בכול מה שקשור למחיר .

• תגובות 41
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה להגיד על מישהו שרוצה אחריות ותמיכה ליד הבית שהוא אידיוט? נראה לי הגיוני להגן על נכס שלך בצורה כזאת

על מערכת הפעלה אפשר להתווכח

מצטער אבל אתה עדיין פראייר.

אם יתקלקל לך המכשיר (ימעך ע"י משאית) אתה תוכל להזמין עוד אחד חדש ועדיין לצאת ברווח מאשר לקנות מכשיר אחד עם "אחריות" אצל הגנבים כאן.

פורסם

למה להזמין מכשיר עם אחת ממערכות ההפעלה הסגורות ביותר(כן כן אנדרואיד יותר סגורה מסימביאן אפילו) שלא ניתן לעשות לו ROOT או לצרוב עליו ROMים?

ההגנה בדיוק כמו עם הmilestone רק בבשונה מהMS ששמה "ההגנה" מוחלת רק על המחיצות של הboot ולכן ניתן לעשות root מלא, לשנות קבצי מערכת ולהחיל roomים(חלקיים בלבד, כלומר ללא שינוי ברמת הboot loader), במכשירים החדשים של HTC ההגנה היא על כל הROM של המכשיר מלבד מה שממופה לstorage הפנימי או לכרטיס הזכרון(40% מתקיית הDATA, + הגדרות הפרופיל והמידע הזמני וזהו).

הסבירות שהיא תפרץ היא אפסית, הMS קיים בשוק כבר שנתיים בערך(כDroid) ולא הצליחו להגיע אפילו לרבע פריצה....

פורסם

למה להזמין מכשיר עם אחת ממערכות ההפעלה הסגורות ביותר(כן כן אנדרואיד יותר סגורה מסימביאן אפילו) שלא ניתן לעשות לו ROOT או לצרוב עליו ROMים?

ההגנה בדיוק כמו עם הmilestone רק בבשונה מהMS ששמה "ההגנה" מוחלת רק על המחיצות של הboot ולכן ניתן לעשות root מלא, לשנות קבצי מערכת ולהחיל roomים(חלקיים בלבד, כלומר ללא שינוי ברמת הboot loader), במכשירים החדשים של HTC ההגנה היא על כל הROM של המכשיר מלבד מה שממופה לstorage הפנימי או לכרטיס הזכרון(40% מתקיית הDATA, + הגדרות הפרופיל והמידע הזמני וזהו).

הסבירות שהיא תפרץ היא אפסית, הMS קיים בשוק כבר שנתיים בערך(כDroid) ולא הצליחו להגיע אפילו לרבע פריצה....

למה צריך לפרוץ אותה בכלל?!......

תן לי דוגמאות לדברים שאתה צריך ויכול לעשות רק שהמערכת ההפעלה פרוצה? (אנדרואיד)

זה כאילו שלא משנה כמה תיהיה פתוחה מערכת ההפעלה..........תמיד ירצו לפרוץ אותה עוד!

פורסם

למה צריך ROOT? לא מעט תוכנות שימושיות כמו הרום מנגר ודברים אחרים צריכים את הROOT

פורסם

למה ?

לדוגמא, הדבר הכי בסיסי.

לגבות את כל המערכת שלך למקרה ומשהו ישתבש- צריך root.

להגביר קצת את הווליום- צריך root.

לשנות ערכת נושא לכל המערכת ברמה גורפת על כל הקבצים והתוכנות המובנות שלך- root.

זאת לא פריצה... זה שבארץ כל שינוי מערכת נקרא פריצה, זאת בעיה אחרת.

אתה חייב root בשביל אלף ואחד דברים וישומים בסיסיים שצריכים לגשת לתיקיית המערכת שלך.

תחשוב על זה כמו יוזר בלי הרשאות במערכת ההפעלה שלך: לא יכול להתקין תוכנות, לא יכול לעדכן דריוורים, לא יכול לשנות ערכי מערכת, לא יכול לעשות כלום.

תשתמש וזהו. לי זה לא נשמע מעניין מדי, ולא נשמע הוגן למדי.

פורסם

לא מבין למה שמישהו ירצה טלפון שלא מחזיק אפילו יום אחד בלי טעינה ... ועוד במחיר כזה .

HTC בזמן האחרון רק מאכזבים אותי, מוציאים ליין שלם של מכשירים ,שת'כלס אותו דבר רק עם עיצוב מעט מאוד שונה. והמשותף הבולט אצל כולם : חיי סוללה הגרועים.

במקום להתמקד ש"למי יש יותר מכשירי WM7" הם צריכים לחשוב איך לשפר את חיי הסוללה, הדבר הכי בסיסי ובין המשמעותיים(אם לא הכי משמעותי) בטלפון.

וכן ,בסופו של דבר זהו טלפון. אם הייתי רוצה לקנות מכשיר רק בשביל גלישה,סרטים ומוזיקה הייתי קונה נייד נחמד בחצי מחיר שהיה הרבה יותר חזק , יותר נח לגלישה ,לסרטים (בעיקר בגלל גודל המסך, אך גם מבחינת ביצועים) וחיי סוללה לא יותר נמוכים מהמכשירים של HTC . גם טאבלט אפשרות לא רעה..

כל כך ציפיתי למכשירים החדשים שלהם(במיוחד לHD הזה), וכל כך התאכזבתי..

פורסם

מסך יותר גדול = פחות זמן סוללה. זה מה יש. HTC לא יכולים להמציא את הגלגל מחדש.

פורסם

אז דווקא במכשיר עם מסך כזה שמו 1230מיליאמפר?

בEVO4 הצליחו לשים 1500 , והמכשיר נראה לי באותו עובי עם הHD.

חוץ מזה, יש דברים מעבר לאספקט החומרתי שיכולים להשפיע על הסוללה. כגון מערכת הפעלה(למרות שפה אין הרבה מה HTC יכולים לעשות) או ממשק(ופה HTC בהחלט יכולים להשקיע יותר מאמצים)

אני לא מצפה מסמארטפון להחזיק שבוע כמו הטלפונים הישנים, אבל הם פשוט לא שורדים יום אחד .

אז לא עדיף כבר לקנות טלפון שמחזיק כמה ימים ובנוסף אליו איזה טאבלט או נייד ובאמת להנות ולראות כמו בן אדם סרטים ולגלוש ברשת על גבי מסך נורמלי?

פורסם

למה ?

לדוגמא' date=' הדבר הכי בסיסי.

לגבות את כל המערכת שלך למקרה ומשהו ישתבש- צריך root.

להגביר קצת את הווליום- צריך root.

לשנות ערכת נושא לכל המערכת ברמה גורפת על כל הקבצים והתוכנות המובנות שלך- root.

זאת לא פריצה... זה שבארץ כל שינוי מערכת נקרא פריצה, זאת בעיה אחרת.

אתה חייב root בשביל אלף ואחד דברים וישומים בסיסיים שצריכים לגשת לתיקיית המערכת שלך.

תחשוב על זה כמו יוזר בלי הרשאות במערכת ההפעלה שלך: לא יכול להתקין תוכנות, לא יכול לעדכן דריוורים, לא יכול לשנות ערכי מערכת, לא יכול לעשות כלום.

תשתמש וזהו. לי זה לא נשמע מעניין מדי, ולא נשמע הוגן למדי.

[/quote']

כמעט כל זה אפשרי במיילסטון.

פורסם

אז דווקא במכשיר עם מסך כזה שמו 1230מיליאמפר?

בEVO4 הצליחו לשים 1500 , והמכשיר נראה לי באותו עובי עם הHD.

חוץ מזה, יש דברים מעבר לאספקט החומרתי שיכולים להשפיע על הסוללה. כגון מערכת הפעלה(למרות שפה אין הרבה מה HTC יכולים לעשות) או ממשק(ופה HTC בהחלט יכולים להשקיע יותר מאמצים)

אני לא מצפה מסמארטפון להחזיק שבוע כמו הטלפונים הישנים, אבל הם פשוט לא שורדים יום אחד .

אז לא עדיף כבר לקנות טלפון שמחזיק כמה ימים ובנוסף אליו איזה טאבלט או נייד ובאמת להנות ולראות כמו בן אדם סרטים ולגלוש ברשת על גבי מסך נורמלי?

אם יכלו יותר היו דוחפים יותר, כנראה שזה מה שהתאפשר במסגרת העיצוב. ומה קשור הממשק לסוללה?

פורסם
  • מחבר

להגיד לכם את האמת, אין לי מושג מה עושים רומים\ROOTS וכל הנ"ל.

בסך הכל אני צריך פלאפון איכותי, עם מסך טוב, בנייה איכותית, מצלמה כמה שיותר טובה[חשוב לי מאוד] ,גלישה נוחה באינטרנט שתהיה דומה ככל האפשר לגלישה במחשב, משחקים וכאלה, גיפיאס שיפעל לי בארץ כמו שצריך, נגן מוסיקה וסרטים איכותי וסוללה שתחזיק לי יום+ של שימוש אינטנסיבי.

כניסת HDMI זה חתיכת פלוס אבל לצערי יש אותה רק בEVO ובN8

הדיזייר HD נראה קרוב ביותר לדרישות שלי. הייתי מעדיף את הגלקסי בגלל המסך והמחיר אבל איכות החומרים שלו+בעיות בGPS+ממשק פחות טוב מהHTC SENSE לא ממש קורצים לי..

\=

פורסם

בקיצור מה שאתה צריך זה שילוב של איפון 4 ,DESIRE HD ,וSGS ,בSGS הGPS לא הכי אמין , בDESIRE HD יש חיי סוללה לא כול כך טובים ,באיפון 4 הנגן לא תומך בMKV או DIVX (לDIVX יש את VLC ) אבל מבחינת שמע אני חושב שהוא המוביל .

בעיה .

פורסם

הבנתי של HD הזה מגיע עם איכות שמיעה SRS משהו כזה...לא זוכר איפה קראתי על זה. או שזה מדובר על הסרטים שהוא מציג ואני טועה :P

פורסם

לפי מה שאני יודע זה בסך הכול קשור לרמקולים שלו ,מבחינת איכות הקול שהמכשיר מוציא לאוזניות לאיפון 4 יש יתרון קטן לפי GSMAREMA מול הSGS .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים