עבור לתוכן

Errorים בהרצת Memtest בגלל OC שקיים במחשב כבר קרוב לשנתיים

Featured Replies

פורסם

מה המצב חבר'ה ?..

אז ככה, המחשב שלי ב - OC כבר קרוב לשנתיים עם אותן הגדרות (לא שיניתי כלום) והיום קיבלתי מסך כחול באמצע שהשתמשתי במחשב. כמובן שבעקבות המסך כחול חששתי שזה אחד או כמה מכרטיסי הזכרון שלי אז הרצתי Memtest ואחרי שניה-שתיים עלה לי Error בבדיקה .. כבר חשבתי להתחיל לבדוק כל כרטיס זכרון בנפרד אבל לפני זה החלטתי לבטל את ה - OC ..

הפלא ופלא אחרי שה - OC מבוטל לא יוצא שום Error (הערה: הרצתי את הבדיקה אחרי שביטלתי את ה - OC במשך 4 דקות ואני יודע שזה לא מספיק אבל בעקבות ה - Error שיצא לי ישר מקודם כשהמחשב היה ב - OC, הנחתי, שאם אחד מהכרטיסים לא תקין ייצא לי שוב Error גם כשהמחשב לא ב - OC) .. מה יכולה להיות הבעיה ?.. להזכירכם המחשב היה ב - OC קרוב לשנתיים עם אותן הגדרות ובוצעו עוד אז בדיקות עם Memtest כשהוא היה ב - OC ולא היה שום Error גם בבדיקות של 8 שעות ברציפות ועכשיו פתאום Error נזכר להופיע .. לדעתי, הכי הגיוני שלמרות שכשהמחשב לא ב - OC ולא יוצא שום Error בבדיקה, בכל זאת אחד או כמה מכרטיסי הזכרון שלי תקולים .. מה דעתכם ?..

תודה מראש לעוזרים והמשך שבוע טוב,

משה

פורסם

לפני שאתה מגיע למסקנות מיותרות..תריץ בדיקה מקיפה של כמה שעות (על מנת לכסות את הכל) לזיכרון..

תראה מה קורה בלי הOC ועם..ואז תחליט...

וזה שמערכת הייתה עם OC זמן X לא אומר שלא היו ERRORים..עם הזמן אפשרי שיופיעו תקלות כאלו ואחרות..זה לא חדש..

פורסם
  • מחבר

ביטלתי את ה - OC ועדיין יש Errorים ... עכשיו אני בודק כל כרטיס בנפרד, אעדכן פה עם הממצאים ..

פורסם

נסה גם להחליף סלוטים לכל כרטיס...

פורסם
  • מחבר

נסה גם להחליף סלוטים לכל כרטיס...

לעשות בדיקה 4 פעמים לכל כרטיס במילים אחרות לא ?.. זה לא יותר מדי ?.. אני חשבתי לבדוק אחד אחד ואחר כך אחרי שאני מוצא את התקולים (במקרה אצלי זה אחד שהוא תקול) לשים את כל התקינים ולעשות להם בדיקה כשהם כולם מחוברים ..

פורסם

על מנת לבודד את הבעיה..אתה צריך הלריץ בדיקה בנפרד על כל סטיק בכל סלוט בנפרד !

רק אחרי זה תדע.אם "קשה" לך..זה בחירה שלך..תוצאה חד משמעית אתה לא תקבל מבדיקה "כללית"..

פורסם

הגדרת את הזכרונות בביוס עפ"י מתח ותזמונים מהיצרן?

גם אם אין OC, הביוס יזהה זכרונות DDR2 כבעלי מתח 1.8V, ולפעמים זה לא מספיק.

פורסם
  • מחבר

הגדרת את הזכרונות בביוס עפ"י מתח ותזמונים מהיצרן?

חיובי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים