עבור לתוכן

המלצה לבקר מאווררים

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז CM690 II PLUS ואני רוצה לאכלס אותו ביותר מאווררים ממה שלוח האם נותן לי.

אני מתכוון לקנות עוד איזה 4 מאווררים של scythe gentle typhoon גרסאת ה 1450 RPM קניתי אחד כזה והוא אחלה.

בגדול, אני מכין את המארז שיוכל לאוורר "בכיף" GTX 460 SLI ולכן לאט לאט אני מכין שם הכל.

לענייננו, אני מעוניין בבקר מאווררים שיהיה לפחות עם 4 ערוצים ושיוכל לשלוט במאווררים מסוג זה.

הבקר חייב להיות אוטומט כי אני לא רוצה להתעסק עם המד סיבובים לדקה של כל מאוורר בנפרד.

התקציב הוא 250 עם אפשרות לחריגה במידה וזה בקר שממש שווה את זה (וויזואלית, ומבחינת עיצוב, או כל מיני פיצ'רים שממש חייבים).

הסתכלתי על כמה ותמיד מדברים על PROBES.

אפשר הסבר מה זה?

בתודה מראש,

עידן

פורסם

בכמה מאווררים אתה הולך לאכלס אותו בדיוק ? שכן יותר מדי זה מיותר..כמה מאווררים יש לך כרגע ?

ולמה לא לרכוש מאווררים שקטים מראש..ולתחבר אותם לספק ישירות..

PROBES בגדול זה פשוט חיישנים..הכוונה היא בחיישני הטמפ' של הבקרים השונים..

פורסם
  • מחבר

יש לי כרגע 4

לא חשבתי על לחבר אותם לספק...

קניתי אחד שלא בא עם המארז שהוא ה scythe gentle typhoon והוא שקט לטעמי אבל כאמור בשליטה של הלוח אם. שלי ה1450 RPM

http://www.scythe-usa.com/product/acc/051/d1225c12b1ap_detail.html

למעלה יש את הנתונים.

אני ינסה לחבר אותו לספק לראות כמה רעש הוא עושה.

תודה על הרעיון!

פורסם

אין לך מה לחבר אותו לספק..תבתכל מה רשום על המדבקה שלו..לפי הRPM קנית את הדגם של ה1450..

ככה הוא כבר מסתובב על הMAX RPM בלי קשר לשליטה מלוח האם..

פורסם
  • מחבר

חיברתי אותו אתמול לספק כדי לראות כמה רעש הוא עושה. אני יודע שהוא 1450 קבוע כשהוא מחובר לספק. העניין הוא שבגלל שהוא היה מחובר ללוח אז אף פעם לא שמעתי אותו על מהירות מלאה.

אז חיברתי אותו וגם על מקסימום הוא לא רועש עד כדי כך וזה מעולה. היום כבר הזמנתי עוד 4 כאלה ואני יחבר אותם לספק.

תודה על העזרה!

פורסם

אם בא לך בקר למאווררים, יש לי אחד של NZXT . זה בקר ל5 מאווררים. (לי יש מארז של Antec Three Hundred עם חמישה מאווררים!

http://skypc.co.il/sg_product~931550~18~0.htm

כל המאווררים מתחברים אליו. עם בקר עוצמה חיצוני.

ויש שם גם 5 סטיקים של מדידת טמפרטורה, שאתה יכול לשים על כל רכיב שבא לך,

וזה נותן טמפרטורה חיצונית של הרכיב.

פורסם

ooxoo זה לא פורום מכירה..וגם לא ממש יהפוך לאחד..

הצעות בה"פ !

פורסם

ציטוט "המלצה לבקר מאווררים" זה מה שהוא ביקש!

מה אני נראה לך סוחר!

סה"כ עוזר לבן אדם. (שנראה לי שזה מטרת הפורום).

היתה לי אותה בעיה! ככה פתרתי אותה!

ותסתכל מה הוא ביקש בהתחלה!

חוצמזה פתרת לו את הבעיה איך לחבר אותם. הבעיה שאין עליהם בקרה,שזה אומר שהם עובדים קבוע על המקסימום!

לידיעתך: 4 מאווררים במארז עושים רעש! אומנם לא רעש של מטוס אבל רעש !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים