עבור לתוכן

איך הראוטר tplink1043nd יעבוד עם תשתית ngn של בזק?

Featured Replies

פורסם

אני כנראה עובר לתשתית בזק של ngn ורציתי לדעת איך הראוטר הזה עובד איתם? הנציגה הציעה לי ראוטר של dlink.

האם הראוטר שלי אמור לעבוד טוב עם בזק?

פורסם

מניסיון, לנתבים אין בעיה עם התשתית של בזק כי חייגן PPPOE שמשתמשים בו ב-DSL הוא סטנדרטי בכל העולם, בשונה מחייגן L2TP של הכבלים.

לי יש את הנתב הזה עם תשתית בזק 8 מגה והוא עובד מצויין.

פורסם
  • מחבר

מניסיון, לנתבים אין בעיה עם התשתית של בזק כי חייגן PPPOE שמשתמשים בו ב-DSL הוא סטנדרטי בכל העולם, בשונה מחייגן L2TP של הכבלים.

לי יש את הנתב הזה עם תשתית בזק 8 מגה והוא עובד מצויין.

תודה, אתה חושב שכדאי לי לעבור לבזק מהוט? נגמרה לי ההתחייבות מהוט ושמעתי רק דברים טובים על הngn.

פורסם

אני חזרתי לבזק מהוט אחרי שהתייאשתי מהניתוקים ומלגרום לחיבור L2TP לעבוד עם מספר נתבים שניסיתי.

הספק שלי הוא בב"ל ואצלם לפחות בחיבור ללא חייגן ההורדות איטיות בטירוף ואם רוצים לקבל מהירות נורמלית או רוצים תעדוף גיימר חייבים לעבור לחיבור עם חייגן.

אני עכשיו בבזק ומאוד מרוצה. עדיין מחכה שיגיע ה-NGN לאיזור שלי, אבל בינתיים לפחות יש לי 8 מגה שעובד טוב.

פורסם
  • מחבר

אני חזרתי לבזק מהוט אחרי שהתייאשתי מהניתוקים ומלגרום לחיבור L2TP לעבוד עם מספר נתבים שניסיתי.

הספק שלי הוא בב"ל ואצלם לפחות בחיבור ללא חייגן ההורדות איטיות בטירוף ואם רוצים לקבל מהירות נורמלית או רוצים תעדוף גיימר חייבים לעבור לחיבור עם חייגן.

אני עכשיו בבזק ומאוד מרוצה. עדיין מחכה שיגיע ה-NGN לאיזור שלי, אבל בינתיים לפחות יש לי 8 מגה שעובד טוב.

זאת בדיוק הסיבה שאני רוצה לעבור מהוט, הספק שלי הוא גם בב"ל ואני עם גיימר שם. איפה שאני גר יש ngn אז ניראלי שיהיה לי אחלה חיבור אינטרנט.

הציעו לי 10 מגה ב60 שקל לשנה בממוצע זה שווה לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים