עבור לתוכן

חבילת גיימר בחינם למנויים של NGN 10 מגה - האם זה נכון ?

Featured Replies

פורסם

קראתי פה בפורום שיש דבר כזה אבל כשהתקשרתי לספקית שלי (בזק בינ"ל) הם אמרו לי שאין דבר כזה.

מישהו יודע ?

פורסם

שלום gshhar,

לא ידוע לי על חבילת גיימרים הניתנת ללא עלות כחלק מחבילת גלישה נוספת.

במידה ואתה מעוניין לקבל הצעת מחיר לחבילה, שלח פרטים מלאים בהודעה פרטית או במייל online@bezeqint.net

שם מלא, שם משתמש בבזק בינלאומי, מספר טלפון ושעות נוחות לחזרה, נציג מטעמנו יחזור אליך בהקדם.

לוטם בזק בינלאומי

פורסם

זה יהיה רע מאוד אם חברה כלשהי תחליט לעשות דבר כזה - איכות החיבור למשתמשי גיימר קיימים תרד משמעותית (ותוך שנה נגלה שהספקית מתחילה למכור חבילה חדשה בשם "הארדקור גיימר"...)

פורסם

^^

אל תתן להם רעיונות! :lol:

פורסם

לוטם יש לי אחלה רעיון בשבילכם

חבילת ניתוב לפי שלבים

ככל שמגדילים את התשלום, ככה יותר ראוטרים בדרך יתנו פינג נורמלי ולא יעשו בלאגן

זאת אומרת שאם אני למשל רוצה שעד 10 HOPS יעבדו כמו שצריך אני צריך להוסיף 100 שקל בחודש, אבל אם פתאום יש שרת שהוא 12 hops אז הברירה היא להוסיף 120 שקלים

פורסם

^^^

אני בעד :yelclap:

מה לא נעשה בשביל פינגים טובים!!! (אם הייתי בחורה, הייתי גם שוכב עם איציק המנכ"ל ;D , סתם)

פורסם

האמת שזאת היתה תגובה קומית ל"אל תתנו להם רעיונות"

כאילו, תשלם יותר או שתקבל חיבור עם לאגים מטורפים

פורסם

האמת שזאת היתה תגובה קומית ל"אל תתנו להם רעיונות"

כאילו, תשלם יותר או שתקבל חיבור עם לאגים מטורפים

ברור, גם שלי...

ה HOPS האלה לא יגמרו אצלם בחבילה שכזאת.

וכן, אני לא באמת מתכוון לשכב עם איציק המנכ"ל :lol: , רק רציתי להראות עד כמה אנשים מתוסכלים מהפינגים בארץ

פורסם

זה יהיה רע מאוד אם חברה כלשהי תחליט לעשות דבר כזה - איכות החיבור למשתמשי גיימר קיימים תרד משמעותית (ותוך שנה נגלה שהספקית מתחילה למכור חבילה חדשה בשם "הארדקור גיימר"...)

זה רע מאוד שמלכתחילה מוכרים חבילה כזאת.

חברה שמספקת 12 מגה צריכה להתחייב לעשות מה שהיא יכולה בשביל לשפר את המהירות, ולא לתת תעדוף למי שמשלם יותר.

זה צריך לביות אותם תנאים לכולם, ושלא יגידו בתמיכה שחו"ל לא תלוי בהם, אבל אם משלמים להם אז זה כן תלוי בהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים