עבור לתוכן

WINDOWS PHONE 7

Featured Replies

פורסם

אני עדיין סוחב טראומות קשות מה WM 5.5 :errrr:

אתה מתכוון ל6.5 מן הסתם. אני אישית עם מכשיר שמריץ 6.1 ומרוצה עד הגג.

פורסם

למה 6.5? מה היה על ה Samsung BlackJack?

פורסם

5.0 (שבאמת היתה מעפנה). עד כמה שידוע לי מעולם לא היתה גירסת WM5.5

פורסם

אתה לא יודע כמה מעפנה היא הייתה :( אתה אומר שאתה מרוצה מ-6.1?

מה השימושים שלך במכשיר?

פורסם

משרדיים בעיקר. יש לציין שאני משתמש בגירסה "מבושלת" שלדעתי עולה בעשרות מונים על המקור.

פורסם

נחמד להתנחם בכך ש WM זה ככל הנראה מה שהיה לשוק הסמארטפונים להציע עד היום (זה ו PalmOS), אילו Apple לא היתה קיימת.

פורסם

מצטער להגיד לך, אבל הרושם שלי הוא דווקא הפוך.

המכשיר מגיב הרבה יותר טוב ומהר מהאייפון ובגלל המסך הגדול שלו, הרבה יותר נוח להקליד

(זו לא רק דעה שלי, אלא של 10 אנשים לפחות, חלקם בעלי Iphone בעצמם).

מעבר לכך, התצוגה שלו מדהימה גם בסרטים, גם במסמכים, פשוט תענוג לעבוד עליו.

חוץ מזה, זה לא הכי נכון לומר שבאייפון יש יותר אפליקציות, כאשר אחוז לא מבוטל מהן אלה פשוט אתרים שלא עובדים עליו ומאלצים ליצור אפליקציה.

בעוד שבאנדראויד עם פלאש, אתרים עובדים לי בצורה מלאה כמו שהיו עובדים על מחשב עם לינוקס, כמו למשל failblog.org או collegehumor,

בלי שום בעיה ובלי הצורך באפליקציה מיוחדת.

לגבי Iphone 4 אחרי Jailbreak? ראיתם פעם אילו קריסות וקפיאות יש לו? כשהמכשיר ייקפא לך מסיבה לא ברורה לחצי שעה,

כאשר עשרות כיבויים והדלקות לא עוזרים ומשום מה ב-11 זה כן מסתדר.

וזה לא שהוא לא קופא כשהוא לא פרוץ ובד"כ הקפיאות האלה מעצבנות לא פחות.

שמע אנדראויד זאת אחלה מערכת הפעלה שאם לא הייתי מקבל אייפון 4 מתנה כנראה הייתי רוכש מכשיר אנדראויד אבל כמה תיקונים:

קודם כל, רוב האפלקציות הם ממש לא כל מיני אתרים וההבדל שיש המון אפלקציות שעושות את חיי פשוטים יותר(בעיקר אפלקציות עיסקיות וניהוליות שלצערי לא ממש קיימות במרקט).

בנוגע לJB אני עם אייפון 4 פרוץ מ4.0.1, חודשיים+ ואין לי מושג על מה אתה מדבר, קריסות/קפיאות לא קרה לי אף פעם ומאז שהמכשיר הושק בארץ וכמעט כל האנשים סביבי רכשו אחד ולצערי נאלצתי לפרוץ ולעזור לכולם ובנתיים לא שמעתי על מצב שאתה מתאר, כנראה לך או לחברים שלך יש מכשיר פגום.

ודבר אחרון בנושא, הבעיה הגדולה ביותר שלי עם אנדראויד היא שבאמת אין לי זמן להוציא עכשיו תואר שני, הדוג' הכי טובה של הנושא היא הSGS כל שבוע בערך יוצא איזה עידכון נוסף או קשוחה כזאת ואחרת וכל הזמן יש מדרף אחרי זה והחבר'ה פה בפורום כבר חפרו על זה מעל ל200 עמודים, אנשים שכחו שבסופו של דבר הסמארטפון בא לשרת אותי ולא אני אותו....

בחזרה לנושא, ממה שיצא לי לראות WP7 נראת מערכת הפעלה חמודה חוץ מאייקונים במסך פתיחה שלדעתי פשוט מצועצעים מידי, עכשיו רק צריך לתת לזמן לעשות את שלו ולראות לאן היא תתפתח...

פורסם

אני מסכים אגב (לשם שינוי :) ) עם עומרי, אני חושב של-WM7 יש אופציה להיות בעלת חנות האפליקציות הקטנה אבל האיכותית ביותר (תמיכת המשחקים למשל של הוינדוס LIVE והתמיכה של מייקרוסופט בשאר).

פורסם

אני כנראה עובר עוד שבוע-שבועיים לאייפון 4 (סמארטפון ראשון) וסביר להניח שאז אמטיר על הפורום הרבה שאלות. אבל אם העלתם ענייני קפיאות וכו', מלבד דברים שלא ניתן לשנות כמו העובי של המכשיר והמשקל שלו, יש עניינים קצת יותר.. ברי שינוי אם אפשר לקרוא לזה ככה, שמציקים לי ורציתי לשאול:

א. ניסיתי ללחוץ מספר פעמים על כפתור ה- HOME סתם מתוך כל מיני תפריטים (לא אפליקציות ודברים מעמיסים) ובכל פעם לקח בערך שנייה ואולי אפילו יותר עד שהמסך התחלף. רק אותי זה משגע? בעיה ספציפית במכשיר ההוא? כי הוא היה חדש, לא פרוץ, רגיל חלוטין. הרי כולם פה כותבים כמה האייפון מהיר וחד, משהו לא מסתדר לי. אישית משגעים אותי מכשירים שבין מעברי תפריטים יש דיליי, בסופו של דבר השימוש הוא יומיומי וצריך להיות כמה שיותר מהיר ונוח.

ב. אם רוצים להקליד את התו נקודה "." צריך להחליף למקלדת של סימנים כמו בפלאפון רגיל. מה נסגר? כל פעם שמקלידים כתובת אתר (נניח שהוא לא שמור כסימנייה וכו') צריך ללחוץ על כפתור שמעביר אותך למקלדת של פסיקים ונקודות ואז לחזור? נגיד: http://hwzone.co.il - משגע. מה, יש אפליקצייה שמחליפה את המקלדת ועושה אותה נוחה יותר שכולם משתמשים בה או שרק אני חושב שעל מסך רחב צריך להופיע "מקש" מסכן של נקודה?

בין הפותרים נכונה יוגרל מגן מסך מחודש לאייפון 1.

פורסם

א. לא מכיר את התופעה ,אצלי לוחצים על זה וזה פשוט "עובר" לאפליקציה הבעיה בלי דילי או שום דבר

עכשיו ב' ,כשאתה בדפדפן וכותב משהו בשורת הכתובות מקש הSPACE עופך לשלולה מקשים נפרדים ,אחד / ,אחד . ואחד .com ככה שפשוט מאוד לא צריך לעבור לשום דבר

פורסם

א. מוזר.

ב. וכשאתה כותב SMS..??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים