פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים שלום, מעוניין בהמלצה לSWITCH שיעבוד בכבלים 12MB ואפילו יותרתקציב מקס' 200 תודה מראשקנייה במרכזבבקשה להביא חנות
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים תשתמש בנתב האלחוטי (שהוא גם חוקי) בשביל אינטרנט.רשת ביתית 1G אפשר לעשות עם SWITCH.
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים מחבר תשתמש בנתב האלחוטי (שהוא גם חוקי) בשביל אינטרנט.רשת ביתית 1G אפשר לעשות עם SWITCH.אני כרגע משתמש בנתב האלחוטי ( שהוא גם חוקי?? לא ברור למה התכוונת ) אבל הוא לא מספיק ואני יודע שאפשר לעשות עם SWITCH אבל הוא לא יודע לחייג בכל מקרה , איזה 1G SWITCH אתה ממליץ או לכל השאר איזה פתרון אתם ממליצים
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים אין לי נסיון יותר מדי עם ציוד כזה.את שלי קניתי מה שהיה במלאי בחנות שביקרתי.SWITCH EDIMAX (למרות שאני שונא את החברה).כל SWITCH 1Gb אמור לעשות את העבודה טוב.יש בזה פחות עניינים ממוצרי תקשורת אחרים (אם בכלל).אין בזה קונפיגורציה וכל מה שיש בראוטר.זה כמו מפצל USB מבחינתי.מחברים וזה עובד.אם אתה תוהה איך בדיוק המערך אמור לעבוד אז זה מאוד פשוט.המודם מתחבר לראוטר שמקבל IP של אינטנט.הראוטר מתחבר לרכזת (SWITCH) שאליה מתחברים כל המחשבים החוטיים.המחשבים יקבלו IP ואינטרנט מהראוטר במהירות שגם ככה גבוהה יותר ממהירות חבילת האינטרנט.הרשת הביתית תעבור דרך הSWITCH 1G במהירות מלאה.סוף טוב הכל טוב.רק לפני שאתה רץ לקנות אולי כדאי שמישהו אחר עם תג מומחה רשתות יאשר שאכן כך הדבר ושלא אמורים להיות בעיות בתצורה הזאת.
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים מחבר לא הרווחתי פה כלוםהאינטרנט עדיין יעבור דרך הראוטר - מה שבעצם מהווה את החסם אני צריך לחייג ללא הראוטר הנוכחיוSWITCH לא מחייגככה שהשאלה היא אם המודם שלי יודע לחייג (של HOT ) או שאני צריך לקנות ראוטר חוטי 1G
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים הSWITCH יאפשר לך רשת ביתית במהירות 1G.מהירות האינטרנט עדיין תהיה מוגבלת ע"י הראוטר אם הוא באמת מגביל.אלה אם כן יש לך כבלים ללא חייגן ואז אתה יכול למשוך עד שלוש IP מהמודם, כך שגם הרואטר וגם המחשבים החוטיים יקבלו אינטרנט בנפרד.
פורסם 2010 באוקטובר 2615 שנים אין לי נסיון יותר מדי עם ציוד כזה. את שלי קניתי מה שהיה במלאי בחנות שביקרתי. SWITCH EDIMAX (למרות שאני שונא את החברה). כל SWITCH 1Gb אמור לעשות את העבודה טוב. יש בזה פחות עניינים ממוצרי תקשורת אחרים (אם בכלל). אין בזה קונפיגורציה וכל מה שיש בראוטר. זה כמו מפצל USB מבחינתי. מחברים וזה עובד. אם אתה תוהה איך בדיוק המערך אמור לעבוד אז זה מאוד פשוט. המודם מתחבר לראוטר שמקבל IP של אינטנט. הראוטר מתחבר לרכזת (SWITCH) שאליה מתחברים כל המחשבים החוטיים. המחשבים יקבלו IP ואינטרנט מהראוטר במהירות שגם ככה גבוהה יותר ממהירות חבילת האינטרנט. הרשת הביתית תעבור דרך הSWITCH 1G במהירות מלאה. סוף טוב הכל טוב. רק לפני שאתה רץ לקנות אולי כדאי שמישהו אחר עם תג מומחה רשתות יאשר שאכן כך הדבר ושלא אמורים להיות בעיות בתצורה הזאת. [br]פורסם בתאריך: 26.10.2010 בשעה 17:45:36טוב לדעת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.