עבור לתוכן

משדר FM לרכב- ביקורת

Featured Replies

פורסם

טוב, "ביקורת" זה קצת מוגזם בשביל ההודעה הזו, אבל זה התאור הכי קרוב....

דודים שלי חזרו מטיול בסין והביאו לי משדר FM לרכב. במכשיר יש כניסה למצת, חיבור לUSB, SD ופלאג 3.5 מ"מ לכבל של אוזניות.

המכשיר עלה שקלים בודדים בלבד, והוא כל כך "סיני" שאפילו שם חברה לא ממש איתרתי על האריזה.

הפלאסטיק נראה ומרגיש זול (דאא), יש בו איזה 200 ערוצי שידור בקפיצות של 0.1 (לא זוכר באיזה יחידות... זה הרצים שלמים בתדר FM או מגה הרצים?), אפשרות להשתמש במכשיר עצמו כנגן MP3 במידה ומחברים לו USB\SD, שלט שעדין לא ממש הבנתי מה עושים איתו, תצוגת LCD של שתי שורות, ויש ציר בין הפלאג למצת ושאר הגוף.

כפי שניתן להבין- מכשיר חרטא לאללה שעולה פחות מהחשמל שאני מבזבז לכתוב את הפוסט הזה.

עממה, עובד!

איכות שידור תלויה בהפרעות של שידורים חיצוניים (ועם כל התחנות בערבית קשה למצוא תדר נקי), אבל רוב הזמן השידור סבבה והסאונד מוגבל ע"י המערכת ברכב בלבד.

במידה ואתם חושבים לקנות מכשיר כזה, לפי דעתי חפשו את הזול ביותר עם פונקציות הגיוניות (יש כאלה עם מספר מאוד מצומצם של תדרים, לדוגמא) ולכו עליו בלב חצי שלם, כי באותה מידה שמכשיר של 20 ש"ח יכול להיות זבל, גם מכשיר של 100 ש"ח יכול להיות כזה (חבר קנה מכשיר של סילבר ליין באיזה 120 ש"ח והוא עובד לא יותר טוב משלי...)

פורסם

יש לי חבר שחשב לקנות את זה, כמה פעמים אתה נתקל בהפרעות במהלך נסיעה?

פורסם

המסך של המכשיר כל כך קטן וכל כך עמום שבאור יום אני לא רואה כלום,

השלט נראה ומרגיש צעצוע,

ניסיתי עשרות תדרים, בכולם היו רעשי רקע, הסאוד לא נקי.

קניתי דרך EBAY חיברתי פעם לרכב ומאז הוא בתא כפפות.

לא מומלץ.

פורסם
  • מחבר

יש לי חבר שחשב לקנות את זה, כמה פעמים אתה נתקל בהפרעות במהלך נסיעה?

הפרעות שממש לא שומעים את המוסיקה זה רק כשאתה צמוד לתחנת שידור\ אנטנה, ונמצא ממש על התדר של התחנה.

מידי כמה דקות יש רעשים סטטיים שגם תלויים בתחנות שמשדרות על תדרים קרובים (בעיקר תחנות בערבית שתופסות כל חלקת גלים טובה), אבל אם מוצאים תדר נקי (שלא שומעים בו שום דבר) אז יש די קצת הפרעות... לא כמו לנגן דיסק, אבל מצד שני זה עולה בערך מאית ויש אפשרות לחבר USB\ נגן עם מלאנתאלפים גיגות של מוסיקה :ylsuper:

כאמור- לא בדיוק ביקורת... מעין הצעה לקניה\ אינפורמציה מזוית אישית...

המסך של המכשיר כל כך קטן וכל כך עמום שבאור יום אני לא רואה כלום,

השלט נראה ומרגיש צעצוע,

ניסיתי עשרות תדרים, בכולם היו רעשי רקע, הסאוד לא נקי.

קניתי דרך EBAY חיברתי פעם לרכב ומאז הוא בתא כפפות.

לא מומלץ.

אני מחבר את הנגן שלי, אז המסך לא רלוונטי מבחינתי.

שלט- לא מבין את הצורך להשתמש בו

זה ממש לא סיפור למצוא תדר נקי. שחק 2 דקות עם הרדיו ותמצא משהו. זה לא יעבוד בכל הארץ, אבל די בטוח שיכסה שטח של כמה עשרות קמ"ר. מקסימום תעצור בצד ותכוון לתדר אחר שנקי באותו אזור (אזור= טווח נסיעה של איזה 70 ק"מ. התדר יכול להשאר נקי גם בכול הארץ, ומצד שני יכול להיות שאחרי 2 דקות תכנס לאזור קליטה של איזה תחנה מקומית שתעשה קצת רעש... לא אידאלי אבל ממש זול ויעיל)

ולמה בדיוק ציפית ממכשיר שעולה 8 ש"ח? מבחינתי זה סבבה. לקח לי דקהנ למצוא תדר נקי, נסעתי מחדרה לטבריה והיו אולי פעמים שממש היו הפרעות שביגללן לא שמעתי את המוסיקה. היו הרבה רעשי רקע פה ושם (שנמשכו גג חצי דקה), אבל רוב הזמן זה היה כמו לשמוע רדיו רגיל, רק מוסיקה שאני אוהב לשמוע ולא קישקושים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים