עבור לתוכן

עזרה בפרויקט גמר הנדסאי (תכנון תהליכי ייצור, טיב"מ) =D

Featured Replies

פורסם

היי אני פונה לפה ומקווה לקבל עזרה בהכנת פרויקט גמר או פרויקט כולשהו לדוגמא...

הבעיה שלי שאני צריך להכין פרויקט והמורה שלנו הוא "קצת" :screwy::kopfpatsch: בהתחלה רציתי להסות משו פשוט תיבת הילוכים ידנית אך הוא סירב בטענה שצריך פרויקט מוכן לקחת ממנו דוגמא אחר כך קיבלתי פרויקט מסובך משו *********** אחרי שהסיתי חלק הוא מחק הכול בטענה שהוא מסובך מידי ונתן לי כרס של גרר :kopfpatsch: אבל גם את הכרס הוא מחק ונתן לי חוברת פרויקט של אמבטיה לחיסום.

הפרויקט של האמבטיה מסובך מכיוון שהוא ישן הכול מעורבב לא במקום שלו ונראה לי שאיזה מטומטם עשה אותו :s07:

בקיצור מישו יכול לעזור לי לעלות או לשלוח איזה פרויקט או משו לדוגמא? או להעיץ משהו??

אגב שמעתי אותו מדבר בטלפון הוא נותן לנו סתם להעתיק פרויקטים ישנים בגלל שהוא לא רוצה לבדוק פרויקטים במקרה שנעשה אותם בעצמנו :bash::cool2:

פורסם

לא הבנתי כלום.

למה זה קשור לפורום הזה?

באיזה תחום אתה רוצה פרוייקט?

פורסם

העברתי לפורום המתאים...

אתה עושה י"ד אלקטרוניקה?

אם אתה מרגיש שיש לך מספיק יכולת, אתה יכול להביא רעיון ולהתייעץ עם המורה שלך בקשר אליו.

אם ביכולת הטכנית אתה פחות טוב אז כדאי לשקול לקחת פרוייקט שכבר עשו, אחרת אתה עלול להיתקע בלי פרוייקט ובלי זמן להכין אחד אחר...

דוגמאות כדאי לך לקחת מהארכיון של המכללה שלך, אני מאמין שיש להם את הספרי פרוייקטים של כל אלו שעשו בעבר.

פורסם

תיקח כל אחד מהפרוייקטים שמתאימים לכמות יחידות ובא לך לעבוד אליו. כל היתר שהמורה רוצה זה חרטא

פרוייקט יב' שלי היה שונה מאוד מכל מה שאחרים עשו בשכבה שלי או בשנים קודמות וגם החוברת היתה כתובה מאפס ולא מועתקת. הבוחן קיבל את הפרוייקט ללא בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים