פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים אני שוב יגיד את זה..הyasya מציב ביצועים טובים יותר..אבל הוא רוע שיותר..אני מאמין שפותח התרד ראה את ההמלצה שלך (אך אפשר שלא) והוא יחליט מה לרכוש..אני רק המלצתי והצגתי עובדות זהו..וקירור מים ב500 שקלים.. לא תמצא..אני מציע שתריץ חיפוש על קירורים מים ותעיין קצת בסטיקי..זה יתן לך הערכה לעניין..
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים מחבר הyasya יותר רועש במאמץ אבל במנוחה?? בגדול אני לא צריך שקט אם המאוורר מרעיש רק במאמץ.. מצד שני הטמרמליט טוב? שקט? אם אני קונה אותו מksp הוא מגיע עם מאווררים? אני מעדיף להשקיע מאשר שוב להתאכזב מבחינת הביצועים..
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים אני אסביר שוב..הMUGEN 2 מציג את יחס הביצועים שקט הכי טוב שתמצא..בRPM MAX הyasya מנצח..למה ? כי הוא רועש יותר..
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים מחבר עזוב עכשיו את הMUGEN וה-yasya.ה-Noctua וה-Thermalright ההפרש ביניהם לפי דעתי הוא זניח מבחינת הקירור, ועכשיו לשאלה:מי מהם עדיף ביחס למחיר-רעש-ביצועים?
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים מחבר noctua d14ו-.thermalright/venomous-x[br]פורסם בתאריך: 24.10.2010 בשעה 13:09:42יש את שניהם בksp
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים הם בעלי אותם ביצועים+- הD-14 יציג ביצועים טובים יותר "ישר מהקופסא"..לTR תאלץ להוסיף מאווררים..
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים מחבר הבנתי את זה שה-thermalright הוא רק סינק... אפשר להוסיף לו מאווררים...למרות זאת.. ולמרות הכיעור של ה-noctua d14 אני נראה לי אלך עליו...תודה!
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים זה מזכיר לי שבfxp מישהו הלך על קירור הרבה פחות טוב כי הוא אמר שיופי חשוב מקירורדרך אגב, הם מצרפים לך מתאם 6 ו 12v בשביל שקט שזה 6 ובשביל ביצועים מקסימליים שזה 12
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים מחבר ואיך ההרכבה שלו פשוטה או מורכבת? הרכבתי בעבר רק קירורי סטוק פשוטים..
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים מצטער, אין לי ניסיון כי אני רק מתכנן לקנות אותו אבל הנה סרטון מעולה ב720P שיראה לך איך עושים את זה
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים ההרכבה שלו פשוטה מאוד ביחד לשאר הקירורים עם פלטה אחורית...תעדכן אותנו בתוצאות..
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים אתה צודק בהחלט ההרכבה שלו נראית כל טובה וחזקה שאם פעם לא הייתי מעוניין להתאמץ בשביל להרכיב פלטה אחורית אז באמת שלא אכפת לי עכשיו, הקירור הזה נראה יציב וחזק
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים מחבר שאלה אחת.. אחרי שניקיתי את המשחה הישנה איך בדיוק אני מורח את המשחה החדשה? אני מקווה שהוא יכנס לי במארז!! הוא עצום!! תראו את זה- http://www.youtube.com/watch?v=Ywv7csMDrdk&feature=related תודה! (גם על הסרטון)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.