פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים אני חושב הוא פוחד שיהיו לו יותר מדי כבלים בבית. פריסה של טלוויזיה ואחר כך עוד כבלים שיפרסו של אינטרנט שהוט תפרוס.דרך אגב דימה. אתה בטוח שתקבל 99 ש"ח בהוט? נפל לי אסימון, כי ידוע לי שהם נותנים 99 ש"ח רק אם אתה לקוח של טלוויזיה בכבלים. אם לא אתה משלם יותר
פורסם 2010 באוקטובר 2215 שנים לא אין קשר, תמיד אפשר לגשת לתשתית של הוט בלי לחייגןאני פשוט חושב שמתי שהם ביטלו חיבור ללא חייגן לרוב הלקוחות אז זה תיקן את הבעיה הזאת
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים זה בדיוק המצב אצלי חיבור הטלויזיה זה יס והאינטרנט הוטכשהם באו להתקין הם רצו לעשות את הנקודה ליד הטלויזיה אז לא הסכמתי.ליד המחשב יש נקודה של בזק שממנה קיבלתי אינטרנט ואמרתי להם להשחיל לשם.הטכנאי של הוט השחיל מחדר המדרגות ועד הנקודה ליד המחשב.
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים מחבר זה בדיוק המצב אצלי חיבור הטלויזיה זה יס והאינטרנט הוטכשהם באו להתקין הם רצו לעשות את הנקודה ליד הטלויזיה אז לא הסכמתי.ליד המחשב יש נקודה של בזק שממנה קיבלתי אינטרנט ואמרתי להם להשחיל לשם.הטכנאי של הוט השחיל מחדר המדרגות ועד הנקודה ליד המחשב.כרגע יש לי שקע משולב של YES ובזק (על אותו שקע).לפי מה שאתה אומר הם יכולים להשחיל את התשתית של HOT במקום בזק ואז יהיה לי YES ו- HOT על אותו שקע? יש שקע כזה בכלל?
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים אצלי יש שקע בזק לטלפון ושקע יס לטלויזיה בצנרות נפרדות.הטכנאי של הוט השחיל בצינור של בזק כבל של הוטאז יש לי בצנרת אחת כבל בזק + הוט ובצנרת אחרת כבל יס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.