עבור לתוכן

HOT UFI 12MB VS. Bezeq 8MB

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני כרגע עם תשתית 1.5MB של בזק ורוצה לשדרג.

ברצוני לקבל את דעתכם איזה אפשרות עדיפה:

1) HOT UFI 12\1000 במחיר 99 שח לחודש.

2)בזק (רגיל לא NGN - אין פריסה של NGN באזור שלי) 800\8 במחיר 94 שח לחודש כולל עלות קו טלפון שאני לא משתמש בו.

מבחינת מחיר אפשר להגיד שהוא זהה. בזק טוענים כי HOT לא מספקת בפועל את המהירות שמתחיבת ובבזק 8 מגה זה 8 מגה בהתחיבות וברגע שיהיה NGN בנהריה אני יקבל 10MB באותו מחיר.

עוד נקודה היא שאני משתמש כרגע בראוטר אלחוטי:

3COM - 3CRWER100-75

54Mbps 11g Cable\DSL Router

השאלה היא אם אני יכול להמשיך להשתמש בו גם בתשתית של HOT או שאני יצטרך לקנות ראוטר חדש?

פורסם

אצל הוט אתה מקבל מה שאתה משלם 12M זה 12M וגם 100M זה 100M. הדבר זהה בבזק עד למהירות של 50M, בקרוב הם יוציאו חבילות שיתנו עד 100M אבל בלי התחייבות לרוחב פס מלא (אם אני זוכר נכון הם מתחייבים ליותר מ 60M). אם לא סופרים את הבעיות שהיו בהוט במהלך שדרוג התשתית אז עברו מספר שנים מאז שהיו להם בעיות מורגשות בסיפוק רוחב הפס.

12>8 ולכן עדיף UFI (אותו דבר נכון גם ל 10M).

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי ראוטר? הוא מתאים להוט?

פורסם

אל תשמע לשתויות של שמירת לקוחות.

בהוט 12 MB זה 12 MB ואם אתה לא מקבל את מה שהובטח אז בא טכנאי ובודק. אני בהוט מ2005 ותמיד קיבלתי מה שהובטח לי. עכשיו אני ב 12 מגה משלם בממוצע 77 ש"ח בחודש.

זה הבדיקות שעשיתי עכשיו: בארץ

999042005.png

חו"ל:

999043577.png

אני יודע שהרבה אנשים מתלוננים על תשתית הוט בתל אביב, ושם אולי באמת עדיף בזק אם הוט לא טיפלה בזה.

לכן אני מציע תנסה. תבדוק תקופתי כמה אתה מקבל מהוט וזהו. למה לשלם אותו מחיר ולקבל פחות? רק מכיוון שמנסים לשכנע אותך, כדי תישאר.

רק אולי תשאל אנשים פה בפורום שבהוט איך התשתית שם והאם הם מרוצים :)[br]פורסם בתאריך: 21.10.2010 בשעה 16:26:14

ומה לגבי ראוטר? הוא מתאים להוט?

http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=prodspec&sku=3CRWER100-75&pathtype=purchase

לפי זה נראה לי יהיו לך בעיות, כי הוט עובדת עם פרוטוקול L2TP וכתוב בקישור שחיברתי ש WAN wireline PPTP/L2TP configurations support up to 6 Mbps throughput in both directions

מצאתי בגוגל שיש עדכון קושחה מינואר 2009, יכול להיות שיש יותר חדשים ולבחור שכתב הכל עובד מצויין בהוט עם מהירות 7 מגה. אני מניח שגם 12 יעבוד :)

פורסם
  • מחבר

OK.

יש פה אנשים מנהריה בתשתית HOT? אתם מקבלים את כל הרוחב פס?

פורסם

בהוט גם בקושי יש השפעה על הפינג כשאתה עולה בגודל חבילת האינטרנט, ראה את התמונה של zeus710

מצד שני זה סיוט להחליף איי פי והשירות שלהם חרא, אני לצערי כרגע בבזק כי אני לא רואה תחלופה, לפחות עד שחברת החשמל תכנס לעסק

פורסם

מוזר, דיברתי גם עם zeus והוא אומר שאם הוא מנתק את החייגן ומתחבר שוב זה מחליף איי פי כמו בADSL

אני נשבע שפעם זה לא היה ככה ואני לא מצליח להבין מה הם שינו בתשתית שעכשיו יש איי פי דינמי לבעלי חייגן

הנה מה שהייתי צריך כדי פעם כדי להחליף איי פי, תסתכל בתגובות תראה יש עוד אנשים שהיה להם מצב כזה

http://www.tazone.net/general/change-hot-ip-adress/

פורסם

אני לא זוכר שהייתה בעיה, תמיד הייתי מנתק ומחבר בשביל IP חדש :P

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שאתם ממליצים לי להתנתק מבזק ולהתחבר ל-HOT.

ולגבי הראוטר אם אני יעשה לו עידכון קשוחה הוא אמור לעבוד ב-HOT נכון?

פורסם

תמיד עדיף לעדכן, למרות שבבסיסו הוא אמור לעבוד עם L2TP גם ללא עדכון הקושחה.

השאלה היא איך.

שורה תחתונה, תעדכן.

פורסם

תחשוב כך. אתה משלם 5 ש"ח יותר ומקבל 4 MB יותר שמהווה הבדל של 33%. אם בזק יכולים לתת לך את 8 MB יותר זול בשימור לקוחות ואתה מרוצה מADSL תישאר.

אם לא, אז לך להוט. אפילו אם לא תהיה מרוצה תחזור לבזק אחרי שנה (יהיה כבר NGN בעיר שלך ;)). לא סיפור גדול.

פורסם

בזק טוענים כי HOT לא מספקת בפועל את המהירות שמתחיבת ובבזק 8 מגה זה 8 מגה בהתחיבות.

כשבאתי להתנתק מבזק ולעבור להוט, המוקדנית בבזק טענה שאצלם אני גולש בקו פרטי ובהוט זה קו משותף, לכן הם יותר מהירים.

התנתקתי ועברתי להוט ומה גיליתי, שעל אותה המהירות (5) הוט יותר מהירה.

בקיצור אל תאמין לסיסמאות שבזק מספרת.

פורסם
  • מחבר

טוב אז כנראה שביום ראשון אני מתנתק מבזק ומתחבר ל-HOT.

מה שמעניין אותי כיצד פיזית HOT תכניס לי את נקודת התשתית הביתה כי אני לקוח של YES ו-HOT לא יכולים להשתמש בתשתית שלהם (כי היא תשאר בשימוש של YES) אני מקווה שהם לא יתחילו להעביר לי כבלים על הקירות בבית.

פורסם

זה נראה לי שהם יעשו ::) איך אחרת הם יוכלו לחבר אותך? צריכים לפרוס כבלים שלהם בדירתך

פורסם

מה אתה דואג יש תשתית מוכנה של כבלים בכל ביניין, מה שיס שמו זה משהו אחר לגמרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים