עבור לתוכן

עם איזה בעיות אני עלול להתמודד במידה ואקנה HTC Desire?

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחרונה רציתי לקנות smartphone חדש, אז חשבתי על HTC Desire , iPhone 4 ו Samsung Galaxy's. לאחרונה ירדתי מהאייפון 4 בגלל שבעית חוסר הקליטה שלו נראית עלובה מאין כמוה, ואם הם לא השקיעו באנטנה אז למה שאני אשלם להם (גם המסך רגיש הרבה יותר..)?

מה Galaxy's גם ירדתי בגלל שאני בכלל לא אוהב את העיצוב שלו, הוא פשוט מכוער לטעמי, ואם הוא פחות או יותר זהה ל Desire (שנראה טוב בהרבה) אז למה לקנות אותו?

בקיצור, לפני שאני קונה את ה desire, אני מעוניין לדעת באיזה בעיות אני עלול להיתקל, ז"א "מהן הבעיות הנפוצות שלו והאם פשוט להתמודד איתן?".

חוץ מזה, האם מישהו כאן מנוסה איתו מהבחינה של.. נפילות? עד כמה המכשיר רגיש לכך?

תודה מראש.

פורסם

מדברים שקראתי קצת, כפתורי הווליום שלו נשחקים, וסתם שמועה לא מבוססת בכלל, ששמעתי זה שהמסכים שלהם נוטים פשוט להתקלקל.

פורסם

מה הדרישות שלך מטלפון? הiphone4 הוא עדיין הסמארטפון הטוב ביותר שאפשר לקנות בישראל מהביטים של productivity ומה אפשר לעשות תכלס עם הטלפון מלבד לשחק עם מערכת ההפעלה כל היום.

פורסם
  • מחבר

בעקרון מה שהכי חשוב לי (מלמעלה למטה).

1) שפות: הכי חשוב (אפשרות קריאת עברית באינטרנט בכלל ובפורום בפרט, אפשרות לקרוא SMSים בעברית, אפשרות לכתוב בעברית באינטרנט זה גם נחמד).

1) אפשרות להתחבר לאינטרנט wifi ו 3G בלי בעיות-->חשיבות זהה כמו הראשון.

2) שבירות, כולל הפלסטיק המגן-שלא יפול ויתרסק לרסיסים.

3) איכות שיחה בטלפון-->הכי פחות חשוב (ביחס לאחרים), אך עדיין קריטי יחסית (הרי אחרי הכל, זה טלפון).

אני כבר מציין שאני אקרא הרבה, הטלפון נועד בעיקר ל hwzone ולקצת חדשות (המסך הוא הסיבה היחידה שבגללה אני בכלל שוקל אייפון).

פורסם

בעיות חברתיות בעיקר. במפגשים עם החבר'ה תיהיה שקוע בניסיונות נואשים להלהיבם ע"י עוד אפליקציה חדשה שמצאת והם יסתכלו עליך כמו אידיוט.

true story.

פורסם

אני לאור הדיון הארוך מאוד על ה-SGS לא היתי שוקל אותו כלל כשבעיית ה-GPS שלו יחסית חמורה ולא זוכה לטיפול.

האייפון 4 לא סובל מבעיות קליטה בארץ עד כמה שידוע לי - אבל המסך/ציפוי זכוכית הרגיש לא נשמע יותר מדי טוב בטלפון כ"כ יקר.

בכל מקרה הדיזייר לא סובל ממחלות ספציפיות כאלו ואחרות - אני מניח שמקס' יהיו בעיות סטנדרטיות כאלו ואחרות, לא משהו שמעט כסף או מעט שכל יפתרו.

פורסם

אני לאור הדיון הארוך מאוד על ה-SGS לא היתי שוקל אותו כלל כשבעיית ה-GPS שלו יחסית חמורה ולא זוכה לטיפול.

האייפון 4 לא סובל מבעיות קליטה בארץ עד כמה שידוע לי - אבל המסך/ציפוי זכוכית הרגיש לא נשמע יותר מדי טוב בטלפון כ"כ יקר.

בכל מקרה הדיזייר לא סובל ממחלות ספציפיות כאלו ואחרות - אני מניח שמקס' יהיו בעיות סטנדרטיות כאלו ואחרות, לא משהו שמעט כסף או מעט שכל יפתרו.

גם הציפוי זכוכית של האיפון הוא משהו שאתה מצפה מטלפון ,זכוכית נשברת עובדה ,גם את זה כסף יכול לסדר ,חוץ מזה יש כול מני גירסאות של הSGS שמגיעות עם עיצוב שונה כדאי לך לבדוק את זה

פורסם

מה הקשר לעיצוב? הבנתי שכולן סובלות מבעיות ה-GPS

ואני לא חושב שבעיות כמו כפתור שנשחק קצת אפשר להשוות למסך זכוכית שנשבר בשום צורה, הן מבחינת "גודל" הנזק והן מבחינת סכום הכסף שידרש לתיקון

פורסם

שמע , יש לי את הדייזיר חודש וחצי, הבעיה היחידה היא - שכל מי שיש לו אייפון לוקח לך את הטלפון לשעות כדי לראות מה אפשר לעשות איתו :)

פורסם
  • מחבר

נשמע טוב.

יש לך תמיכה בעברית בכתיבת SMSים, ובכתיבה וקריאה באינטרנט (לדוגמה hwzone..)?

בעקרון הסיבה היחידה שבגללה אני מתלבט אם לקנות אייפון היא המסך שלו, שכן לרוב אני אקרא דברים אז אני רוצה שלא יכאבו לי העיניים.

ד"א איך הדיזייר תחת אור שמש? רואים משהו?

פורסם

למה שיכאבו העיניים? גם עם האייפון 3GS עם רזו' נמוכה יותר לא כואבות לאף אחד העיניים. אם זו באמת הסיבה היחידה שבגללה רצית אייפון - תרגיש חופשי לקנות מכשיר אחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים