עבור לתוכן

שוקל לקנות smartphone - דרישות - אינטרנט וסקייפ דרך wifi, לא אייפון - תקציב גמיש

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

^ באתר של ניופאן יש מכשירים אחרים של HTC שמוצגים עם מחיר ואופציה לרכישה - לא ה-desire.

בכל מקרה, אני חושב שאלך בסוף על קנייה מ-ebay. למען האמת אני מעדיף גרסת תוכנה רשמית גם אם התמיכה בעברית לא מושלמת (עד כמה שאני מבין בגלישה באינטרנט לא אמורות להיות בעיות...), על פני גרסא עם עברית שהשד יודע אם ניתן יהיה לשדרג כשתצא גרסת יצרן חדשה.

האם יש דגמים שונים של המכשיר? (ראיתי ב-ebay שמצויין בהרבה מקומות a8181 או משהו בסגנון)

המון תודה על העזרה.

פורסם

יש לך את המכשיר הזה ב-clove.co.uk במחיר נמוך בכ-200 שח

http://www.clove.co.uk/htc-desire-graphite

מחיר בסיסי 330 פאונד.

הנחה של 5 פאונד עם קופון HTCFLY5500

מחיר משלוח לארץ 24 פאונד

סה"ך 349 פאונד שהם קצת פחות מ-2000 שח.

פורסם

יש לך את המכשיר הזה ב-clove.co.uk במחיר נמוך בכ-200 שח

http://www.clove.co.uk/htc-desire-graphite

מחיר בסיסי 330 פאונד.

הנחה של 5 פאונד עם קופון HTCFLY5500

מחיר משלוח לארץ 24 פאונד

סה"ך 349 פאונד שהם קצת פחות מ-2000 שח.

מה עם מכס?

פורסם
HTC Israel‎ חברים שלום,מכשיר הדיזייר ייכנס למלאי בשבוע הבא .אנו מעמידים לרשותכם קו ישיר לרכישה בטלפון:03-9535910 ,המחיר הוא 3349 ש"ח כולל משלוח עד בית הלקוח.

המלאי מוגבל,מהרו להזמין.

אם אני לא טועה אם רוכשים דרך וואלה שופס אפשר גם 36 ת'

פורסם
  • מחבר

(אולי) שינוי בתכנית - המכשירים שמוכרים בארץ, והנפוצים ב-ebay, עובדים ברשת "דור 3" בתדרים של 900MHZ ו-2100MHZ. חברת פלאפון, עובדת בתדר של 850MHZ... למישהו יש מושג אם זה יהווה בעיה?

פורסם

מה עם מכס?

אם היית טורח לקרוא את הדיון היית רואה שהמחיר שהוא דיבר עליו (2200 שח) הוא לפני מכס ומעמ בארץ.

ככה שיש פה חיסכון נתו של מעל 200 שח (ואפילו יותר אם נחשב את המיסים)

פורסם

לגבי התדרים. אין ספק שעדיף את שניהם אבל לדעתי זה תלוי מכשיר ותלוי מקום מגורים.

באופן אישי אני מהקריות, עם ה-E71 שהיה לי שתמך בשני התדרים היתה לי קליטה פחות טובה (ובאופן חד משמעי) מאשר היום עם המיילסטון שלי שתומך רק ב-2100

פורסם
  • מחבר

^ אתה ברשת פלאפון?

איך יכול להיות שעם 2 תדרים אתה קולט פחות טוב? (אצל פלאפון ה-850 בפריסה מלאה, וה-2100 בפריסה חלקית, ובמקומות סגורים ה-850 עדיף לקליטה)

פורסם

אני בפלאפון מן הסתם, אחרת לא היתי נותן את הדוגמא הזו.

איך זה קורה בפועל? לא יודע. השערה לא מבוססת? אולי זה קשור למכשיר עצמו וליכולת קליטה שלו מהאנטנה או משהו כזה? באמת שאני לא יודע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים