עבור לתוכן

מ3 מגה ל12 מגה

Featured Replies

פורסם

כמה צריך לעלות היום חיבור 12 מגה והאם המהירות באמת מורגשת

פורסם

לגבי מחיר, תתקשר להוט ולספק אינטרנט כלשהו ותשאל.

לגבי אם המהירות תהיה מורגשת, זה תלוי בשימושים שלך.

גלישה וסטרימינג, אתה לא תרגיש הבדל משמעותי, אבל אם אתה מוריד הרבה אתה תרגיש הבדל.

פורסם
  • מחבר

גלישה וסטרימינג יישאר אותו דבר?? ז"א אומרת שהסוני בסלון עדיין ייתקע מהמהירות האיטית באמצע משחק אונליין ??

עדיין יהיו תקיעות באמצע צפייה ישירה גם ב12 מ"ב??

פורסם

יכול להיות שהתעדוף שתקבל לחו"ל יהיה גבוה יותר בחבילת ה 12 מגה.

הסוני לא נתקע ממהירות גלישה איטית הסוני נתקע בגלל פינגים גבוהים לשרת בחו"ל.

סטרימינג ברור שיהיה יותר מהיר, הסרטון יטען מהר יותר.

הכוונה שלי היא שאתה לא אמור לחוות תקיעות בסטרימינג ב 3 מגה.

פורסם
  • מחבר

אצלי זה נתקע בגלל שזה עובד אלחוטי

פורסם

12 MB בהוט עולה 99 ש"ח. היה להם מבצע 3 חודשים ראשונים ב 12 ש"ח שנתן לך 77 ש"ח בממוצע, אבל ביטלו אותו כבר. אולי בשיחה תתעקש ותבקש את זה.

לספק בזב"ל אני משלם 59 ש"ח עם התחייבות לשנתיים, אבל עם אתה לקוח חדש לפי אתר כמה זה אתה יכול לקבל 49 ש"ח. לשאר הספקים מחיר בסביבות 55-60 ש"ח רק אורנג' הרבה יותר יקרה.

כמו ש PONGO אמר לך לא תרגיש הרבה הבדל בגלישה רגילה או בפינגים למשחקים באירופה. סטרימינג אמור להיות יותר מהר והורדות ישירות וטורנטים, שם תרגיש באמת את ההבדל וגם אם ספקית לא עושה TRAFFIC SHAPING אגרסיבי.

פורסם

אצלי זה נתקע בגלל שזה עובד אלחוטי

זו כבר בעיה אחרת שדורשת פתרון אחר.

פורסם

תתקשר לספקית ותתעקש על כך שקיבלת הצעה של כ-40 ש"ח לחודש לחבילת 10 מגה ותקשיב בסבלנות לכל חבילות האינטרנט שיפליצו לך הנציגים (רובן לא קיימות), עד שתגיע למחלקת שימור לקוחות, שם תקבל הצעה טובה הרבה יותר.

אני אישית עשיתי בדיוק ככה עם נטויז'ן כשנגמרה לי ההתחייבות וקיבלתי IP גיימר חינם ו10 מגה ב44.50 ש"ח לחודש במשך שנה וחצי עם התחייבות לשנה.

פורסם

אני הייתי בהתחייבות של 8 חודשים, לכן לא יכולתי כל כך לשחק בשיחה מול בזב"ל. לא היו מעבירים אותי לשימור בשום מקרה, כי הייתי עדיין עם התחייבות, אבל מאוד רציתי את 12 MB, לכן הסכמתי ל 59 ש"ח :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים