עבור לתוכן

top gear בארץ סוף סוף

Featured Replies

פורסם

פרק מעולה, רק חבל שישראל שודרה כלכך קצת.. וגם היא נראת כמו שאר המדינות המערביות וחבל שלא הראו מקומות יותר מפותחים כמו ת"א..

+1

לא הבנתי למה BBC לא נתנו להם להיכנס לשטח הירוק.

• תגובות 208
  • צפיות 70k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאותה סיבה שהם הבינו שזה שטות להסתובב עם שחפץ וקסדה.. הם פשוט לא מבינים שעם כמה שהאזורים נחשבים למסוכנים

אפשר עדיין להסתובב חופשי מבלי שירו בך סתם, עוד הם עם כל הצוות טלויזיה וההכרה שיש להם לדעתי בכלל לא צריכים לפחד

אני מאמין שאפילו בעזה הם היו מתקבלים בברכה חח

פורסם

במידה והיו מגיעים לעזה, ג'יימס היה חייב להיפרד יפה מה Z3 שלו...

פורסם

במידה והיו מגיעים לעזה, ג'יימס היה חייב להיפרד יפה מה Z3 שלו...

חחחח הרגת אותי עכשיו עם היצאה הזו :lol: :lol: :lol:

אני מתאר לעצמי את כל הצוות שלהם חוזר דחוס בסובארו פשע.

פורסם

אני כבר מתאר לי את קלארקסון נכנס עם איתוראן והצבא לשכם לחפש את האוטו שהוא החנה רק לפני שעה...

פורסם

ראית איך הרכבים שלהם נראו? ערבים לא גונבים מכוניות של ערבים..

פורסם

אני כבר מתאר לי את קלארקסון נכנס עם איתוראן והצבא לשכם לחפש את האוטו שהוא החנה רק לפני שעה...

אתה מתכוון 15 דקות *

פורסם

בהזדמנות זו רציתי לציין את top gear us, אז נכון שהם לא כמו הצוות הבריטי המוצלח(האוסטרלים לא תמיד מעניינים)

אבל הפרק האחרון של US היה פשוט מעולה ואני יכול להגיד שנהנתי לא פחות מהמקור, אני מקווה שימשיכו באותו המתכון :xyxthumbs:

פורסם

מצטרף להמלצה, מתוך 5 הפרקים ששודרו, אחד היה בינוני, אחד די טוב והשאר פשוט מעולים.

פורסם

הם בסה"כ בסדר , הבעיה היא שהם משתדלים יותר מידי.... קשה לי להסביר את זה אבל כל פעם שהם מסבירים מי זה הסטיג וכו'....

פורסם

מסכן ג'יימס....ב-00:51:00.....

איזה דפקה הוא קיבל..

פורסם

אני ראיתי את זה קורה .. עם כל הכבוד כמה טמבל אפשר להיות ולעמוד צמוד לרצועה?

כאחד שעשה כמה טיולי ג'יפים (לא מאורגנים של משפחות) מכבל\רצועה צריך לתפוס מרחק כמה שאפשר..

יש לו מזל שזה לא נקרע עליו הוא יכל לאבד חצי מהפנים

פורסם

הם בסה"כ בסדר , הבעיה היא שהם משתדלים יותר מידי.... קשה לי להסביר את זה אבל כל פעם שהם מסבירים מי זה הסטיג וכו'....

:nono:

מסורת זו מסורת. בלי הדברים האלה הם היו כמו 5th gear, תוכנית נדושה ומשעממת למדי.

פורסם

תגיד מה שתגיד, אם הייתי מחפש לקנות רכב הייתי בודק ב-5th gear ולא ב-top gear. זה כמו החדשות וארץ נהדרת בהתאמה, שניהם מתעסקים באקטואליה, אבל פה בערך הדמיון נגמר.

פורסם

5TH GEAR מתארים יותר איך הרכב ברמה הטכנית.

לאומתם TOP GEAR מתארים איך זה מרגיש אילו היית ברכב.

וזה לדעתי ההבדל העיקרי בניהם,אני מעדיף את TG אין על ההומר הדפוק שלהם. :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים