פורסם 2011 בינואר 2514 שנים זה כבר קרה חח וכנראה שזה לא הוא והאמת לא רוצה לדעת. תמיד יש לי תקווה שזה אכן הוא.. תמיד יש לי פינה חמה בלב בשביל מייקל שומאכר
פורסם 2011 בינואר 2514 שנים היו צריכים לשנות את הצבע שלו, כמו שעשו כשהחליפו מהסטיג השחור לסטיג הלבן (למרות שאין לי מושג איזה צבע יכלו לעשות שיראה טוב).עכשיו אין שום הבדל בעצם....
פורסם 2011 בינואר 3014 שנים עוד פרק חזק ביותר של טופ גיר - והפעם, טופ גיר אנגליה נגד טופ גיר אוסטרליה... (ועוד כמה דברים כמובן) ;D
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים פרק מצויין! אלוהים אדירים, לא הפנמתי עד עכשיו כמה שג'יימס הוא נהג מצויין.
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים מה כלכך טוב בו?שום דבר לא חדש והרוב כבר ראינו, מהספיישל של אוסטרליה ומהספיישל של קלרקסון בנו פרק 16X02הדבר היחיד שהיה שווה לראות זה החדשות.אפשר להגיד שאפילו התאכזבתי
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים זה שמעלי לא יודע על מה הוא מדבר. הפרק היה פרק ענק, קורע, אדיר. פשוט פרק מעולה. איך שהם דפקו את האוסטרלים כל פעם מחדש.. הדבר היחיד שאכזב בפרק הוא שהוא לא יכל לנסוע ב GTO משנת אני לא יודע מה.
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים לא יודע? כנראה מי שמתלהב מדברים שכבר נראו זה אתה ואולי אתה בכלל לא מודע לספיישלים שהיו.. כאחד שעוקב אחר הסדרה גם של UK וUS והאוסטרלים וראה את כל הפרקים, תאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר. top gear australia: ashes special Clarkson the Italian Job עכשיו בו תגיד לי מה באמת לא ראינו שהיה ב16X02?
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים אני גם עוקב אחרי כל הפרקים, ואני יודע שהיו דברים בסגנון. עדיין נהנתי מאוד. יש לי יסורי מצפון על זה שאני לא משלם להם... אולי אני אכנס לאתר ואעשה Donate או משהו...
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים עכשיו בו תגיד לי מה באמת לא ראינו שהיה ב16X02?יופי טופי לך , יש פה מספיק אנשים שלא יושבים ורואים את TG אוסטרליה (כי זה לא ממש מעניין) ולא כולם "משיגים" את הספיישלים.יש הבדל בין לראות פרק עם ג'רמי, האמונד ומאי לבין לראות סרט של קלארקסון נוהג בכל מיני מכוניות.לא נהנית? באסה... יש פה כאלה שדווקא כן....
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים טוב שלא לקחתם את זה אישית חחאז לא אהבתי מה קרה?בסה"כ העברתי נקודה שכנראה לא הייתם מודעים אליה, אני בטוח שאם גם אתם הייתי רואים אותו דבר גם לא הייתם מתלהבים כלכך.
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים אתה כנראה לא הבנת , אני ראיתי את כל מה שציינת ועדיין נהניתי , אתה יודע למה? כי זה TG....אני נהנה לראות את התוכנית, את הבדיחות ואהה כן, את המכוניות... ;D
פורסם 2011 בפברואר 114 שנים היה פרק אדיר! הם פשוט תותחים, והSTIG פשוט נוהג מדהים הניחוש שלי שזה טיף נידל.(בגלל הפרק הראשון)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.