עבור לתוכן

top gear בארץ סוף סוף

Featured Replies

פורסם

השטחים של הגדה המערבית לא לחלוטין תחת ריבונות מדינת ישראל,

כן הם כן. זה שיש שם כמה ערבים לא אמור לעניין אותי. תחת איזה ריבונות השטחים נמצאים אם לא ישראל? איטליה?

(אולי כדאי לציין שאני מגדיר עצמי כימני לגמרי )

כדאי מאוד :P

• תגובות 208
  • צפיות 69.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן הם כן. זה שיש שם כמה ערבים לא אמור לעניין אותי. תחת איזה ריבונות השטחים נמצאים אם לא ישראל? איטליה?

וואלה?

אז למה המשטרה לא פועלת שמה? ולמה הם לא מקבלים ביטוח בריאות \ לאומי ולא משלמים מיסים ועוד איזה מליון דברים? זה כי הם אוטונומיה. ולא תחת ריבונות ישראלית מלאה.

פורסם

על שטחי A שמעת? אלה שטחים בריבונות פלסטנית - זה שישראל יכולה ועושה מה שהיא רוצה לא אומר שעל פי הסכמים , ניתנה ריבונות לפלסטנים בשטחים מסויימים.

ויש כמובן את שטחי B שהם בריבונות אזרחית של הפלסטינים וצבאית משותפת.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d8/Westbankjan06.jpg

פורסם

הגדה המערבית ורצועת עזה אינן שייכות למדינת ישראל (שטחי A הם שטחים שמדינת ישראל נתנה לרשות הפלסטינית, ובמידה וישראל תרצה לספח אותם היא תצטרך לכבוש אותם בצורה צבאית - כלומר, השטחים לא שייכים למדינה, נקודה). חוקי מדינת ישראל לא חלים שם, ולכן הם אינם מוצגים כשטחי המדינה ובצדק.

הBBC, בניגוד לדעות שלכם, אינו מוטה בצורה כ"כ קיצונית.

ועכשיו שסגרנו את הנושא הזה, אפשר לחזור לנושא הדיון המקורי?

הפרק עצמו היה חביב מאוד, לא מיוחד מידי, פרק ל-12 הדקות האחרונות - לראות שלטים בעברית ואת האמונד דוהר בכביש 1 (שהוא מדבר בסוף הפרק בדרך לבית לחם) זו פשוט חוויה מרגשת. חוץ מזה, לא היה שום דבר מיוחד בספיישל הזה למען האמת...

פורסם

מסכים ואפילו אומר שזה היה ספיישל חלש למדי. דרום אפריקה, דרום אמריקה וגם ויאטנם היו הרבה הרבה הרבה יותר טובים.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

רק לעדכן את מי שלא יודע , עונה 16 תתחיל ביום ראשון ה23.1 - כלומר בעוד 8 ימים!! :xyxthumbs:

פורסם

יש! :yelclap:

פורסם

רק לעדכן את מי שלא יודע , עונה 16 תתחיל ביום ראשון ה23.1 - כלומר בעוד 8 ימים!! :xyxthumbs:

אמלא דלק ברכב לכבוד זה!

פורסם

אני דווקא אהבתי את הספיישל - ובהחלט מחכה לעונה החדשה

פורסם

ספיישל בסדר, עוד ראיתי טובים ממנו.

פורסם

הפרק שהיה לפניו היה אחד הטובים ביותר שהיו איי פעם, הקטע עם ה-pussy בכלל הרג אותי

פורסם

טוב, הפרק ששודר היום היה ממש נחמד (אני אחכה שתראו אותו לפני שנדבר על מה שהלך שם) ויש הפתעה לגבי הסטיג - אבל אני לא אהרוס לכם.... :xyxthumbs:

פורסם

Michael shoemacher FTW?

פורסם

nope...

לא תצליח לגרור אותי לחשוף פה פויילרים - ניתן עוד קצת זמן לאנשים לראות את הפרק לפני שנפתח עליו דיון שלם... :xyxthumbs:

פורסם

Michael shoemacher FTW?

זה כבר קרה חח וכנראה שזה לא הוא והאמת לא רוצה לדעת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים