עבור לתוכן

top gear בארץ סוף סוף

Featured Replies

פורסם

תגיד מה שתגיד, אם הייתי מחפש לקנות רכב הייתי בודק ב-5th gear ולא ב-top gear. זה כמו החדשות וארץ נהדרת בהתאמה, שניהם מתעסקים באקטואליה, אבל פה בערך הדמיון נגמר.

אני טענתי שאם רציתי לקנות רכב הייתי רואה TOP GEAR? לא ולא. אני אמרתי ש FIFTH GEAR תוכנית משעממת, לא שהיא "לא טובה". טופ גיר זו לא תוכנית למי שרוצה לקנות רכב, אלא אם הוא סטיב ג'ובס. טופ גיר זה בידור נטו, לא קשור ב"אם אני רוצה לקנות אוטו".

• תגובות 208
  • צפיות 69.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם טופגיר מציגים מידי פעם רכבים לעם, אבל הם הבינו שזה לא באמת מה שמעניין את הקהל ובצדק..

אם אני ארצה לראות רכב כנראה שאקרא קצת באנטרנט ואלך לנסיעת מבחן בעצמי, אבל המסעות שהם עושים והמסלולים, המשחקי נהיגה

והבדיקות ביצועים אלה דברים שמעניינים עם מכוניות מסויימות... וגם כל השטויות שהם קונים רכב באיזה 1K ומשתגעים איתו ובונים עליו דברים

זה פשוט מרתק

פורסם

אני יושב מול המסך ופשוט נקרא מצחוק. כל ההומור שלהם, הדימויים המוזרים, הכינויים הרבים של "הסטיג"... כל זה נותן לסדרה אווירה מיוחדת, שבזכותה התוכנית קיימת כבר 16 עונות. הקטעים שהם הכי ROFL בשבילי הם הקטעים ששני מנחים סובלים, ואז ג'רמי (או קריין אחר) אומר: "still, could be worse" ומצלמים את ריצ'ארד על איזה אופנוע נספג בגשם או את ג'יימס עם מוסיקה רועשת באוזניים...

אני גם מת על הקטעים של: "HOW HARD CAN IT POSSIBLY BE?"...

אני חייב, חייב ללכת לתוכנית שלהם.. שמעתי שאני עלול לחכות 20 שנה :nixweiss:

פורסם

ומה עם המוזיקה ששומע הסטיג בעת נסיעה ברכבים שהוא מציד? :lol: :lol: :lol:

פורסם

היה פרק מצויין, ממש אהבתי את הסוף... אבל יכלו להציג יותר את ישראל. אם הם הציגו את דמשק, היו יכולים להראות קצת את ירושלים או תל אביב... במיוחד עצבן אותי ההצגה של ישראל ללא הגדה המערבית וירושלים במפות, אבל לא ציפיתי אחרת מהBBC...

פורסם

הם כיסו הרבה פחות שטח ושהו הרבה פחות זמן בישראל, היה להם הרבה פחות מה לשדר.

פורסם

בוא לא נשכח שהם מצלמים הרבה במדינות שלא נמנות עם רשימת המדינות שתומכות בישראל (רשימה שהולכת ומצטמצמת מרגע לרגע) - אין להם שום רצון להתערב בעניינים פוליטים כאלה או אחרים במישרין או בעקיפין.

גם מטרת הנסיעה הייתה לבית לחם - זה שהיא נמצאת בישראל זה עניין שולי....

פורסם

הוא הזכיר שזה בישראל רק פעם אחת באולפן... מרגיזים BBC האלה :nixweiss:

פורסם

הזכירו יותר מפעם אחת את ישראל...

פורסם

אני מאמין שיהיו אנשים שירצו לבקר בזכות זה בדמשק למשל (היא נראת ממש נחמד) וגם בישראל

הצילום של הכנרת היה יפה ונראה נקי רק חבל שהם צלמו את חומות ההפרדה בצורה כלכך מאיימת..

גם הכבישים אצלנו נראו הרבה יותר נורמלים וטובים משם חח

פורסם

היה פרק מצויין, ממש אהבתי את הסוף... אבל יכלו להציג יותר את ישראל. אם הם הציגו את דמשק, היו יכולים להראות קצת את ירושלים או תל אביב... במיוחד עצבן אותי ההצגה של ישראל ללא הגדה המערבית וירושלים במפות, אבל לא ציפיתי אחרת מהBBC...

כמו בכל מקום בעולם וגם בארץ לפעמים מציגים את השטחים (ולפעמים גם את הגולן) כשטח השייך לישראל אבל מודגש בצבע אחר או שגבול 67 מסומן. אם בארץ קוראים לגדה ועזה בשם 'השטחים הכבושים' (למקרה שלא ידעת למה קוראים להם 'השטחים') אז אתה לא יכול לצפות להתיחסות שונה ממדינות אחרות.

פורסם

יש לי כעס מאוד גדול על המדינה בגלל הדבר הזה כי פשוט חתכו לנו בכח חלק מהמדינה בלי שום הסכם והיא שותקת ומאשרת את זה

אבל זה נושא אחר כבר

פורסם

בהתחשב בכך שהמדינה אף פעם לא סיפחה את הגדה ועזה זה לא עד כדי כך מפתיע לא?

פורסם

מה ציפיתם מהBBC הפרו ערבים?

שיגידו שהגדה שלנו?

אני שמח שלא היו דיבורים על הערבים ועל פוליטיקה, חוץ מיציאה של מיי: "הלוואי שפגז של טנק ישראלי יפגע בתיבה הזאת" :lol:

פורסם

השטחים של הגדה המערבית לא לחלוטין תחת ריבונות מדינת ישראל, אין שום סיבה שלא לסמנם בצבע שונה...

אני מאמין שיהיו אנשים שירצו לבקר בזכות זה בדמשק למשל (היא נראת ממש נחמד) וגם בישראל

הצילום של הכנרת היה יפה ונראה נקי רק חבל שהם צלמו את חומות ההפרדה בצורה כלכך מאיימת..

גם הכבישים אצלנו נראו הרבה יותר נורמלים וטובים משם חח

חומת ההפרדה היא דבר מאיים ומכוער, למה שלא יצלמו אותה ככזו?

זה לא שאני לא תומך בה, אבל אלו העובדות.

(אולי כדאי לציין שאני מגדיר עצמי כימני לגמרי )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים