פורסם 2010 באוקטובר 1915 שנים שלום וצהריים טובים!יש לי כבר חצי שנה סמסונג ספיקה מרשת פלאפון עם אנדרואיד 1.5הייתי רוצה לעדכן את המע ההפעלה בגרסה 2.1 או 2.2 בעבריתהאם אפשרי לעשות זאת לבד?,ואם כן,מה אני צריך?תודה רבהליאור
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים שלום וצהריים טובים!יש לי כבר חצי שנה סמסונג ספיקה מרשת פלאפון עם אנדרואיד 1.5הייתי רוצה לעדכן את המע ההפעלה בגרסה 2.1 או 2.2 בעבריתהאם אפשרי לעשות זאת לבד?,ואם כן,מה אני צריך?תודה רבהליאורהיי liormor,בעתיד הקרוב, בסיום בדיקות איכות התוכנה המחמירות של פלאפון, נפנה את הלקוחות לעדכן את גרסת התוכנה לאנדרואיד 2.1.המשך גלישה נעימה,רוני, נציגת פלאפון.
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים חדשות טובות (יש צפי מדויק יותר ?), מכיר כמה שבהחלט מחכים לעידכון המיוחל.
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים מחבר תודה רבה רוניפשוט כבר שאלתי את חברת פלאפון פעמייםופעמיים אמרו לי שאין להם שמץ של מושגמקווה שאת צודקת,תודה רבהליאור
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים היי Kom ו liormor, אנחנו מקווים שכבר במהלך חודש הבא, לאחר סיום בדיקות האיכות של הגרסה ואם לא יתגלו תקלות- נוכל להפיץ לשטח את מערכת הפעלה של 2.1 של אנדרואיד. התאזרו בסבלנות המשך גלישה נעימה, רוני, נציגת פלאפון.
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים היי Kom ו liormor, אנחנו מקווים שכבר במהלך חודש הבא, לאחר סיום בדיקות האיכות של הגרסה ואם לא יתגלו תקלות- נוכל להפיץ לשטח את מערכת הפעלה של 2.1 של אנדרואיד. התאזרו בסבלנות המשך גלישה נעימה, רוני, נציגת פלאפון. 2.1? אבל יש כבר 2.2, למה אתם לא מעדכנים אליה?
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים עד שהם יוציאו את הגירסא 2.1, כבר יהיה 3... בקצב הזה כבר יהיה 54 לפני שיהיה 3 בפלאפון..אם היה לחברות סלולר טיפה יותר איכפת מהצרכנים שלה, הם היו מעדכנים בתדירות יותר גבוהה. השקעת כספים "סתם" על הלקוח לשם "חווית שירות" היא לא חלק מהלקסיקון של חברות הסלולרוחבל שאנחנו נאלצים לפנות לדרכים אחרות בשביל לעדכן.
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים 2.1?אבל יש כבר 2.2, למה אתם לא מעדכנים אליה?כדי שהם יעדכנו ל2.2 סאמסונג צריכה להוציא עדכון 2.2 ומחיפוש קצר ברשת תגלה שלא יהיה פרויו לספיקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.