עבור לתוכן

בעיות בגלישה בפלאפון (מיילסטון + חברת פלאפון = אי אפשר לגלוש?)

Featured Replies

פורסם

אני עם מכשיר המיילסטון ובחברת פלאפון. התחברתי הרגע להכל כלול שלהם וההגדרות של ה-APN נכונות (לפי המוקד של פלאפון ולפי מה שמצאתי באינטרנט).

המרקט לא מתחבר, גם הדפדפן לא מגיע לשום מקום והמוקד די הרימו ידיים (גם ככה חוץ מלשלוח הגדרות הם לא עושים כלום).

מישהו נתקל? היתכן שאני לא יכול לגלוש בחבילת דור השלישי שלי?

פורסם

הוגדרו נקודות גישה?

פורסם

גם אצלי זה ככה בנקסוס! :kopfpatsch:

הצלחתי רק לקבוע גישה ל-MMS. אבל חפיף במילא אין לי חבילת DATA רק לפורטל אז לא משנה כ"כ

פורסם
  • מחבר

בנקסוס גם? ז"א שזה כנראה משהו משותף למכשירי אנדרואיד או משהו? מה נסגר פה? אני לא יכול להנות מחבילת DATA?[br]פורסם בתאריך: 18.10.2010 בשעה 19:16:25

טוב, הפעלתי מחדש את הפלאפון והסתדר.

אבל עכשיו יש לי סמל קטן של H בשורת משימות למעלה, זה אומר שאני על High Speed GSM או משהו כזה? או שזה אומר שאני משתמש באינטרנט? מה קורה פה?

לפני כן לא היה לי שם כלום!

פורסם

H=HSPDA

"דור 3.5" בלשון העם :)

פורסם

אפשר לגלוש WEP באנדרואיד? (בשביל הפורטל)

פורסם

אתה בטוח שאתה בת'רד הנכון?

פורסם

אעתיק את זה לכאן :

*#*#4636#*#* לא ללחות SEND

פותח לך תפריט

1) פרטי טלפון

2) יורדים למטה ויש שם תפריט

3) scroll down and choose on the first drop down - GSM auto (PRL) (for high speed data) or GSM only (You may get 3g if not use GSM auto (PRL)) Don't know what PRL means, but GSM auto (PRL) allows High speed data HSDPA (it was previously on GSM/CDMA auto(PRL) I think.)

פורסם

אעתיק את זה לכאן :

*#*#4636#*#* לא ללחות SEND

פותח לך תפריט

1) פרטי טלפון

2) יורדים למטה ויש שם תפריט

תעשה לעצמך טובה, ולכולנו ואל תגע בזה, זה הגדרות OTA של הספקית הסלולארית, PRL זה Preferred Roaming List מה שאומר שאתה מקבל מהספקית שלך רשימה של נקודות גישה מתועדפות. אלא הם הגדרות של אנדרואיד ולא של מיילסטון או כל דבר אחר התפריט הזה זמין בכל מכשיר בצורה כזאת או אחרת, כמובן שלהעביר מכשיר GSM לWCDMA = ביי ביי טלפון עד שמחזירים את ההגדרות המקוריות, אין מה לשחק עם התפריט הזה, הפוסטים לגבי השינויים האלה באינטרנט הם של אנשים שאין להם שום ידע ברשתות סלולאריות, או יכולת שכלית לקרוא אפילו וויקי.

כמובן שהציטוט של הבחור הזה שגוי ביותר(שיותר מסביר להניח שאצלו HSPA/HSUPA של הספקית שלו לא זמין, והחיבור הזה נעשה דרך roaming partner ולכן במצב של GSM+PRL יש לו HSPA/HSUPA וGSM בלבד יש לו רק 3G/Edge בלבד), סה"כ ההבדל בין GSM לבין GSM+PRL זה שוב אם אתה רוצה להתחבר רק לספקית שלך, או להתחבר לספקיות אחרות בישראל זה לא רלוונטי כיוון שיש רק 3 ספקיות, ללא הסכמי roaming בינהם כמו שיש בארצות הברית לדוגמא שאם אתה יוצא מטווח הכיסוי של הספקית שלך אתה נכנס לroaming mode וכמובן שמשלם יותר על שיחות, בגלל שספקיות בארצות הברית, ובאירופה עושות הסכמי bonding/roaming בינהם הוכנס הדבר שנקרא PRL כהגדרת SIM/OTA לטלפונים על מנת לאפשר לטלפונים לבחור את הroaming partner המעודף על הספקית ולאפשר למשתמש להמשיך לקבל שרות ללא תוספת תשלום אם עם תנאי תשלום מעודפים מאשר סתם ספקית roaming נורמאלית. בארץ הדבר היחידי שזה ישפיע זה כאשר אתה טס לחול, לכל ספקית בארץ יש roaming agreement עם ספקיות בחו"ל אם תשים לב ותסע למשל לאנגליה האורנג' שלך והסלקום שלך לא יתחברו לאותה רשת, סלקום מתחברת לוודהפון ואורנג' לאורנג' UK, וזה כמובן נעשה דרך הPRL.

איזה גרסאת MS יש לך? אם זה לא 900/2100 הוא לא יעבוד בפלאפון ב3G.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים